milos.tro":1f9v08fa je napisao(la):
Sasa,sve pohvale na pismu
,očekujemo njihov odgovor.
Данас сам добио одговор из Блу Радисона, објављујем га овде (изоставио сам личне и друге податке, јер у дну писма стоје она редовна обавештења о поверљивости итд.)
Уз писмо су ми послате и две фотографије из унутрашњости хотела, с паралелним натписима на енглеском и српском језику. Такве фотографије сам већ добио путем приватне поште од једног учесника на овом форуму, па он може да их објави кад нађе за сходно, вероватно кад се хотел званично отвори.
Писмо које сам добио преносим копирањем, што значи да је написано тако како се овде види (на српском језику).
Поштовани г. Јовановићу,
хвала много на Вашем мејлу, на честиткама за успешну реконструкцију зграде, а нарочито на коментарима који су везани за наше српско писмо! Утисци наших суграђана и будућих гостију су нам веома драгоцени.
Ваше становиште само потврђује то да смо на правом путу што се тиче поносног неговања наше културе и писма. Љубазно Вас молим да погледате оба прилога која Вам шаљем уз мејл. Видећете да су сви натписи у нашем хотелу рађени двојезично, али не само натписи, већ сав писани материјал који је на располагању нашим гостима и посетиоцима. Све што је на српском пишемо ћирилицом. Спољашњи натписи које сте приметили морају, међутим, да остану само на енглеском због наших корпоративних стандарда.
Још једном, искрено "хвала" за повратну информацију са Ваше стране. Надам се да ћете нас посетити кад отворимо. Биће нам задовољство да Вам покажемо како смо укомпоновали старо са новим, локално са међународним.
Уколико будете имали још неких питања или коментара, можете директно мене да контактирате. Радо сам Вам на располагању.
Срдачан поздрав,
(...)