Šta je novo?

Stari Beograd (Stare fotografije Beograda)

Pošto ne znam gde da pitam ovo, pitaću ovde. Da li neko ima predratne slike iz Budimskoj ulici na dorćolu? Najviše me zanima stare fabrike što je postojalo na toj ulici pre drugog svetskog rata. Svugde po internetu sam pokušao da tražim o ovoj ulici ali svaki put bez uspeha, zato se obraćam vama forumaša ovde. :)

Trebalo da bude fabrika stolarije i nameštaj, nešto tako. Barem to što sam čuo.

Zeleni Venac.jpg

Ovo je vise za temu staro sajmiste dok mnoge koje stavljas sirom foruma su vise za ovu temu ...

1913.jpg

Пројекат за изложбени павиљон Југославије на светској изложби у Паризу, архитекта Драгиша Брашован, 1937.

Ekonomsko instituta bila je zgrada ministarskog savjeta kraljevine jugoslavije mislim da imamo temu o enterijerima zgrada negdje na forumu fotke su nove ne vidim kako spada u stari bgd ...

Da, bila je svojedobno zgrada Ministarskog saveta KJ, nemamo temu o enterijerima zgrada Ministarskih saveta, fotke su relativno nove (2009.), ali je enterijer autentican, a sam objekat star, po lokalnim kriterjumima, naravno.

s-l1600.jpg
https://www.ebay.com/itm/Belgrad-Hotel-Moskva-Flus-Bad-Kriegsjahr-1917-1-WK-Front-Fotos-3-stucke/373129796870?hash=item56e044dd06:g:rawAAOSw8nlfIF8S

Gužve na Brankovom mostu, 1975. godina.

Proširenje mosta je izvedeno 1978-1979. godine.

Vrh