Šta je novo?

Stanovi - naselje Dr Ivana Ribara - konkurs 2008

@SrKal Koliko je moguce da su usledili ranije zato sto se mozda ocekuje promena gradske vlasti i smena Djilasa (za recimo, Vucica)?

Ne kapiram odakle ti ideja da mogu da smene "prepodobnog" Djilasa. Pa tip je dobio novi mandat.

@Tatica: Sta mislis o ideji da se pokrene peticija da se uklone kosevi i da povrsina koju zauzimaju dobije neku "prikladniju" namenu?

"@Vsima: Не верујем да би то сада имало успеха, али би се тиме морале позабавити скупштине станара чим се формирају. Лупање лопте и вика између високих и премало удаљених зграда заиста одјекује као у кањону.

Slazem se sa Vama tatice,moraceno hitno da regulisemo postojanje igralista ispod nasih prozora! Pisala sam svima za koje mislim da su nadlezni vezano za igraliste, vise puta,ali niko nije nasao za shodno da mi odgovori! Apsolutno se slazem sa vama da je nedopustivo postojanje istih ispod nasih prozora i da je umesto predvidjenog parka i zelenila ceo prostor u betonu.Sramota!

U momentu odabira stana, igraliste nije bilo u planu iz tog razloga su mnogi od nas izabrali stan na mestu na kome je trebao biti park, a u stvari umesto parka je beton, strasno!
Inace glasam za "SBB", koji godinama koristim i zadovljna sam njihovom uslugom.

Da li neko ima informaciju o tome da li cemo moci sa ugovorom da udjemo u stan da ga pogledamo?
Ja smatram da imamo pravo po potpisivanju ugovora da udjemo u stan da ga pogledamo.
Danas kad budemo potpisali ugovor pitacu ih da li mozemo da udjemo u stan.

lela.p[box]U momentu odabira stana, igraliste nije bilo u planu iz tog razloga su mnogi od nas izabrali stan na mestu na kome je trebao biti park, a u stvari umesto parka je beton, strasno!
[/box]
LELA, u odabiru stana se projekat celog naselja i nije mogao videti, ali sam imala prilike da na drugom mestu vidim ceo projekat naselja i znala sam za igralište, ali to niti sam mogla promeniti niti sam imala previše izbora kod biranja stana. I moj stan gleda na igralište i šta je tu je! Jedno sam sigurna da mladi više vole da sede ispred kompjutera nego da tapkaju loptu. Sve mi se čini da će muškarci "srednje" dobi više biti ispod koševa nego mladja populacija.

lela.p[box]U momentu odabira stana, igraliste nije bilo u planu iz tog razloga su mnogi od nas izabrali stan na mestu na kome je trebao biti park, a u stvari umesto parka je beton, strasno!
[/box]
LELA, u odabiru stana se projekat celog naselja i nije mogao videti, ali sam imala prilike da na drugom mestu vidim ceo projekat naselja i znala sam za igralište, ali to niti sam mogla promeniti niti sam imala previše izbora kod biranja stana. I moj stan gleda na igralište i šta je tu je! Jedno sam sigurna da mladi više vole da sede ispred kompjutera nego da tapkaju loptu. Sve mi se čini da će muškarci "srednje" dobi više biti ispod koševa nego mladja populacija.

[/box]
Molila bih da komšije, koji ovih dana potpisuju ugovore i plaćaju učešće i PDV, da nas obaveste o svojim iskustvima, o tome gde je najmanja provizija i gde su sve to platili, kao i šta je potrebno da PONESEMO OD DOKUMENATA kada nas pozovu..

Taksu smo platili u Komercijalnoj banci, provizija je 0,5 %. Svratili smo i do uprave za trezor, tamo je provizija 0,4%.
U vezi placanja ucesca, ako menjate evre obavezno obidjite par menjacnica i probajte da se dogovorite oko povoljnijeg kursa jer kad menjate vecu svotu (npr. 10 000e) hoce da izadju u susret a i njima je u interesu da promenite kod njih.

Sto se tice sportskih terena pod prozorima nekih komsija, ako budete sakupljali potpise za peticiju mi cemo rado potpisati iako smo udaljeni od terena. Pre svega jer gradnju istih na tom mestu smatramo neverovatno glupom.

danas pri overi ugovora dobili smo plan useljenja po ulazima
Bivsa b3b22 sada Mileve Maric 52 16-17 jula

Uplatu su rekli 2-3 pre ovog roka

Pozdrav svima i da se ovo zavrsi

MOSKOVSKA BANKA
Adresa: Balkanska 2,11 000 Beograd
Tel:+381 11 395 22 63
E-mail:stanovnistvo@moskovskabanka.rs
PROVIZIJA JE 0,3 %
ali sam sad saznala da se može napraviti i ova opcija: uplate se pare na račun ( sa kog primamo platu) i onda se izvrši BEZ GOTOVINSKO PLAĆANJE VIRMANOM !!! U tom slučaju se plati (za otprilike 1.400.000,00 dinara) oko 300-500,00 dinara.

Рокови уселенја:
Б1.1 12-13.07.2012
Б1.2 12-13.07.2012
Б1.3 13-13.07.2012
Б3Б2-3 16-17.07.2012
Б3Б.1 18-18.07.2012
Б.2.3 19-20.07.2012
Б2.1-2 24-26.07.2012
Б3А.4 27-27.07.2012
Б3А1-3 30-31.07.2012 :)

brana":lxombc4j je napisao(la):
Рокови уселења:
Б1.1 12-13.07.2012
Б1.2 12-13.07.2012
Б1.3 13-13.07.2012
Б3Б2-3 16-17.07.2012
Б3Б.1 18-18.07.2012
Б.2.3 19-20.07.2012
Б2.1-2 24-26.07.2012
Б3А.4 27-27.07.2012
Б3А1-3 30-31.07.2012 :)

12. jula je useljavanje samo za tri male zgrade. Datume za ostale je neko napisao nekoliko postova iznad. ;)

matijevic":19eg3ziw je napisao(la):

"Uplatu su rekli 2-3 pre ovog roka", da li ovo znaci da bi se uselio u predvidjenom roku treba uplatiti ucesce i pdv najkasnije 2-3 dana pre isteka roka useljenja za odredjenu zgradu.
Npr. za zgradu Б3А1-3 useljenje je predvidjeno 30-31.07.2012.god. upatu ucesca i pdv-a moram da uplatim najkasnije 28-29.07.2012.god.

Pitam jer ja jos nisam pozvan, pa ako nije problem da mi se pojasni.

Drage komsije danas sam preuzela ugovor( onih sedam primeraka)platila sudsku taksu jos juce,sutra ceo iznos i cekam 12 jul da se uselim. Jasdam vrlo srecna,a mislim i svi ostali. Sigurno cu PETROVDAN kad se uselim slaviti s velikim zadoviljstvom. Sto se tice namestaja prvo sam krevete rezervisala. U Zemunu u Bezanijskj ulici (ide se prema pozoristu) s desne strane, imaju odlicne krevete. Tacan naziv cu vam poslati sutra. Potpuno blokirala od srece. Znam za bracni krevet sa zicanim jezgrom na mehanizam je 38.000. Divna stvar,vrlo udobno. Zelim vam svima puno srece,dobrog zdravlja i strpljenja da sve prodje dobro. ZIVELI. :vops: :)

Abaxial":2noft9oo je napisao(la):
matijevic":2noft9oo je napisao(la):

"Uplatu su rekli 2-3 pre ovog roka", da li ovo znaci da bi se uselio u predvidjenom roku treba uplatiti ucesce i pdv najkasnije 2-3 dana pre isteka roka useljenja za odredjenu zgradu.
Npr. za zgradu Б3А1-3 useljenje je predvidjeno 30-31.07.2012.god. upatu ucesca i pdv-a moram da uplatim najkasnije 28-29.07.2012.god.

Pitam jer ja jos nisam pozvan, pa ako nije problem da mi se pojasni.

tako je uplata ucesca i pdv najkasnije dan pre roka da bi se uselio u predvidjenim terminima
a za kupce cije uplate budu evidentirane posle ovih termina biti ce useljeni u toku avgusta o cemu ce biti licno obavesteni.
tako pise u njihovom dopisu ali naravno svi proverite prilikom potpisivanja ugovora.

Vrh