cyberserb":jndglwam je napisao(la):Da li stavljali neku izolaciju na ove zgrade? Nesto nisam primetio. Ima li neko tu informaciju?
La Grange":21jwtc0y je napisao(la):cyberserb":21jwtc0y je napisao(la):Da li stavljali neku izolaciju na ove zgrade? Nesto nisam primetio. Ima li neko tu informaciju?
U Ivana Ribara nisam video, nema ni zvucna a kamoli bilo kakva druga. Valjda mislie da je www.ytong.rs blok dovloljan. Dok recimo za stanove u Vojvodjanskoj izolacija je fenomenalno odradjena, ja sam se divio kada sam gledao kako rade...
Spoljni zid u Vojvodjanskoj je duplo deblji od spoljnog zida u dr Ivana Ribara!
Pedja_Nbg":16nf9qt2 je napisao(la):La Grange":16nf9qt2 je napisao(la):cyberserb":16nf9qt2 je napisao(la):Da li stavljali neku izolaciju na ove zgrade? Nesto nisam primetio. Ima li neko tu informaciju?
U Ivana Ribara nisam video, nema ni zvucna a kamoli bilo kakva druga. Valjda mislie da je www.ytong.rs blok dovloljan. Dok recimo za stanove u Vojvodjanskoj izolacija je fenomenalno odradjena, ja sam se divio kada sam gledao kako rade...
Spoljni zid u Vojvodjanskoj je duplo deblji od spoljnog zida u dr Ivana Ribara!
Видим да се на сваку тему о овим становима јављаш само да би ширио неку негативну енергију. Нема потребе за тим.
Што се тиче стављања изолације, стављена је на све зграде, што сам имао прилике да видим јер живим близу. Прво јтонг блокови, па изолација, малтерисање и на крају фасада. Све је урађено коректно.
Pedja_Nbg":1cwzyzah je napisao(la):Прво јтонг блокови, па изолација, малтерисање и на крају фасада. Све је урађено коректно.
:kk:zzolja":30ax26u1 je napisao(la):Ja mislim da su pozivali grupe kao sto smo birali stanove.
Jedva cekam da se uselim u svoj ruzni, socijalni, napravljen od najjeftinijih materijala stan iznad koga na 200m prelecu avioni
MilisaV":1fbxj2ra je napisao(la):jel ima neko dimenzije prozora i vrata?
Lela":3lgtl666 je napisao(la):Nova informacija :
Podrum se dobija - uracunat je u cenu, nalazi se u zemlji, ne bas veliki.
Parking je iza svih zgrada, neki su ukopani a neki nad zamljom. Postoji mogucnost uzimanja garaznog mesta na zakup.
Covek sa kojim sam pricala je razocaran kvalitetom gradnje, kaze gde god je moglo da se stedi - stedelo se.
Bas se razbedacim kad ovo cujem.
Prvo sam bila odusavljena slikama stana iznutra, a sad... Pa pogledajte stvarno koliki su radijatorčići.
Ta soba ima barem 20 kvadrata (znam takva je i u mom stanu), a tu radijator visinom 1/3 standardnog sa 8-9 rebara.
A kazu za cenu ce jos da vide!!!
Pedja_Nbg":24w5b13l je napisao(la):Што се тиче Ивана Рибара, не разумем се толико у материјале, али прво блокови су сасвим добар и модеран материјал. Није "јефтин" како га ти карактеришеш.
Што се тиче изолације, виђао сам како је стављају и на доста других зграда, тако да знам како изгледа и на основу тога сам закључио да ће је (наравно) и овде бити. Нисам могао да проценим које ће дебљине да буде (нажалост), али ће је дефинитивно бити.