Drage komsije, slike su super, hvala onima koji obidju gradiliste i postave nam slike, pa svi mozemo da pratimo dinamiku radova na gradilistu.
Mene interesuje da li ima novih informacija oko datuma useljenja i cene kvadrata. Ako neko cuje da je neko pozvan, neka odmah sa nama podeli tu informaciju. S obzirom na izgled gradilista, mozda i postoji sansa da podele prve kljuceve u julu (prvog ili sedmog), ali ne znam sta ce biti sa nama cije se zgrade jos zavrsavaju. Takodje, cujem neke neformalne informacije da se ocekuje cena kvadrata kao kod poslednjeg useljenja u Vojvodjanskoj. Ne znam koliko je to provereno i da li sada treba traziti da nam makar kazu kolika ce biti cena? Takodje me plasi da nam svi ovi radovi na temu igralista, parkinga, zelenila i sl. ne udju u cenu kvadrata. Ima li neko misljenje na ovu temu?
I da dodam, i mene interesuje kuhinja po meri i plakar za hodnik, ostalo cu useliti svoj stari namestaj. Takodje, nedostaje mi sporet, pa ako neko ima informaciju o kolektivnom popustu na belu tehniku, tu sam da se pridruzim.