Б3А.2.1 сива зграда до улице,први ред(уз плаву зграду),Остварило се оно када сте рекли :"Надам се да ми овај Бошко неће бити комшија" хехехceca prolece":32x4s9jz je napisao(la):Na gradilistu sve isto. Samo jos stanara nema. Eto nas uskoro. Da se i malo nasalimo. Ja bih volela da od ovih ljudi koje sam upoznala dopisujuce se na ovom forumu,saznam gde je ko u kojoj zgradi. Mozda smo komsije iz ulaza,sa sprata. Dosta ljudi sam srela na skupovima,ali tada nam je razlog okupljanja bio PDV. Ja sam u maloj zelenoj do ulice. Pozdrav svi komsijama i laka vam noc.
знам, шалим сеceca prolece":660p662r je napisao(la):Bosko tada ste me naljutili,pa sam tako reagovala. Nadam se da ce mo svi biti u dobrim ''susedskim ''odnosima. Pohvala za VSIMA predlog oko kupovine pokucstva.
Svaka čast!!!!Posla sam i ja e-mail na Jela-Jagodina, posebno za "Kiki" program dečijih soba.vsima":29mcsifd je napisao(la):Poruku sledece sadrzine sam prosledio na e-mail adrese Kike, Eurosalona, Simpa, Neptuna, Tehnomanije, Komtrejda i mnogih drugih:
Postovani, obracam Vam se ispred 730 kupaca stanova u naselju Dr. Ivana Ribara, Novi Beograd. S obzirom da nam se rok za useljenje blizi (1. jul, 2012) zainteresovani smo za kupovinu velikog broja proizvoda iz sirokog asortimana koji nudite.
Interesuje nas da li nudite posebne pogodnosti za kupovinu velikih kolicina proizvoda. Pisem Vam kako bi uspostavio sa Vama prvi kontakt, a dobijene informacije podelio sa vise od 1000 svojih buducih komsija (putem foruma preko koga smo u stalnom kontaktu).
Molio bih i ostale clanove foruma da poruke slicne sadrzine proslede na sto vise adresa ili da direktno kontaktiraju telefonom sa zeljenim kompanijama.
Cilj akcije je da prikupimo sto vise informacija, budemo slozni kao i do sada, i da vidimo ko ce nam ponuditi najbolje uslove kupovine (licno ocekujem da cene spuste za minimum 30%).
Jul se blizi i polako treba razmisljati i o ovim stvarima. Pozdrav svima!
ок,него неко је поменуо да су скеле скинуте са зграда па да видим како изгледа.....јер на вашим сликама су још биле скеле.astir":2p0zxtr1 je napisao(la):Boško imaš moje slike od Nedelje 27.05. u postu 1,264.
Planiram do kraja nedelje još jednom da probam da uđem u stan da premerim neke detalje, kako ne bi bilo iznenađenja, pa ću da napravim neku fotku.