bighope":16jdk3zf je napisao(la):Nadam se da ovi "strucnjaci" nece povecati PDV dok mi ne potpisemo ugovore,jer vidim po novinama da se prica o povecanju PDV-a sa 18 na 22% i sa 8 na 10 %.
bighope":7prqko7s je napisao(la):Nadam se da ovi "strucnjaci" nece povecati PDV dok mi ne potpisemo ugovore,jer vidim po novinama da se prica o povecanju PDV-a sa 18 na 22% i sa 8 na 10 %.
Acika":1mg6epyv je napisao(la):
vsr":2586d42y je napisao(la):Milose gde se nalazi taj njihov salon u kome ste bili, jel imaju mozda ovde u Beogradu? Vidim da je Prnjavor u Republici Srpskoj, a to mi je vec daleko. I recite mi koja je cena izrade plakara i kuhinje?
Zahvalio bih @vsima na trudu koji je ulozio da bi sastavio i poslao mailove na milion adresa
Ali dzaba nam to ako se ne organizujemo i lepo dogovorimo, pa u vezi toga javljam se kao zainteresovan. Tehniku nesto imam od ranije, ono sto je nedostajalo sam vec kupio po akcijama, a prioritet mi je kompletna dnevna soba, Simpov klik-klak lezaj sa pravim dusecima i plakari. Ako ostane para pravio bih i kuhinju, ako ne kuhinja ce malo da saceka a do tad ce posluziti ona koju dobijamo uz stan.
Ne vidim na ovom forumu nigde opciju slanja privatnih poruka da bi smo razmenili brojeve u vezi dogovora oko kupovine namestaja.
snezanas":1v3sni5i je napisao(la):Cena stana moze samo da bude 1050 e, ne postoji ni jedan razlog da bude vise, jer i ovo je nas ustupak njima. Zaista mislite da kad se uselimo i platimo ucesce po vecoj ceni , mozemo da dogovaramo nizu cenu. Mozda treba da im se zahvalimo na 1100 e, i da ih pitamo da li je to dovoljno.A sto se tice informacije sa gradilista i cene od 1290 e, to nije bio radnik, vec predstavnik skupstine grada koji ne bi trebalo sebi da dozvoli takve izlete u vidu olako i sigurno datihcena kvadrata.Cini mi se da neki od nas ovde imnaju jasan zadatak da nas vode onako kako odgovara svima samo ne nama koji smo stvarno bez stana.I ne izgleda mi da je bilo ko neozbiljan, samo smo veoma zabrinuti.