joshica2006
Novice
- Učlanjen(a)
- 22.04.2019.
- Pohvaljen
- 6
Onda gledaj suncanu stranu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jel ovaj raspored stanova jos uvek aktuelan ili su i to menjali?Pošto mi je dosta vas pisalo u inbox evo okačiću ovde. To su informacije koje imam.
Pratim dalje temu pa ako bude novosti pišite, a ako ih ja budem imao podeliću.
Pogledajte prilog 166749Pogledajte prilog 166750Pogledajte prilog 166751Pogledajte prilog 166752
Po mom mišljenju je bolja strana koja gleda na istok. I pripremi se na buku. Taj potkovičasti oblik će možda još i da odbija zvuk nazad.Stan koji gledam je u unutrašnjosti tako da ne bih imao otvoren pogled ni ka jednoj strani nego onako "ukoso".
Što se parkinga tiče imaju spoljno parking mesto i garažu koja nije klasična garaža nego neki sistem uđeš i onda ti mehanizam odnese auto na tvoje parking mesto,
ali skeptičan sam kako to radi, koliko je efikasno, koliko se kvari...
Pogledajte prilog 238699
Otkad su srušili zgradice na tom placu, čuje se više. Ok ja sam dalje, ali se od tada povećao nivo buke. A ovo je bar 40-50 m bliže.@ivchonny Ti si u Dunavskim terasama i toliko se tu cuje buka iz Visnjicke? Spic posle posla?
cudi me da postoji uopste i ovoliko interesovanja na temi. prosecan projekat na prosecnoj lokaciji po mom misljenjuMrtvo more i dalje? Pretvara se ovaj projekat u Skadar na Višnjičkoj lagano
Meni su prvo rekli da kreće gradnja u maju, završava se u decembru '27.
Sad je informacija da kreće početkom juna, odnosno ovih dana, videćemo da li će ispoštovati.
Na CEOP-u i dalje stoji da je rešavanje žalbe u toku.
U CityExpertu su mi rekli da država treba da im vrati neku razliku para za novu građevinsku dozvolu u odnosu na prethodnu.
Pogledajte prilog 240652
Ako ne mogu da krenu sa gradnjom dok im se ne vrati ta razlika onda sjajnoMeni su prvo rekli da kreće gradnja u maju, završava se u decembru '27.
Sad je informacija da kreće početkom juna, odnosno ovih dana, videćemo da li će ispoštovati.
Na CEOP-u i dalje stoji da je rešavanje žalbe u toku.
U CityExpertu su mi rekli da država treba da im vrati neku razliku para za novu građevinsku dozvolu u odnosu na prethodnu.
Odakle si preuzeo render?Zna li se nešto više o ovom kompleksu na uglu Višnjičke i Mirijevca?
Pogledajte prilog 241054
poslao mi kolega da pita da li znam nešto u vezi ovoga, ali nema ni on info, sigurno nešto se pripremaOdakle si preuzeo render?
Samo je pitanje vremena bilo kada ce krenuti da se radi taj deo od Mirijevca do Lidla, ogroman potencijal a sve neke stracarice i gluposti tu.
Zna li se nešto više o ovom kompleksu na uglu Višnjičke i Mirijevca?
Pogledajte prilog 241054
Tu bi moralo bas dosta objekata da se srusi. Onako napamet, auto servis, pekara, trafika, kljucar, diskont pica, neka mala kafana...
Nemam ništa protiv modernizacije stanovanja u našem kraju, ali zgrade od po 9+ spratova su stvarno preterivanje i to u svakom smislu.
Dobro je sto nije odmah do ulice, ali da, preterano 9 spratova, Mada sa druge strane, Višnjička je projektovana odavno da bude kao bulevar, tako da se sa te strane uklapa, samo infrastruktura...