Pozdrav,
Takodje gledam a vrlo verovatno cu i kupiti stan u toj zgradi.
Zgrada kao zgrada je kvalitetno uradjena u smislu temelja, kostura, beton nisu razredjivali ( a to vecina firmi radi kada dodje mikser sa betonom, pa da bi lakse betonirali razredjuje se i gubi na kvalitetu ), izolacija je kamena vuna koja je ja mislim najskuplja izolacija. Za razliku od vecine drugih nalickanih zgrada gde stavljaju stiropor ili stirodur, ovde zapravo postoji prava izolacija i zgrada ce imati energetski pasos. Bice i parking za stanare zgrade, sad ne verujem da ce za sve biti, al kapiram bice dovoljno.
Kao mane mogu da navedem sledece: Nema roletni na prozorima, klima uredjaj ne postoji, takodje keramika u kuhinjama je losija i obicne bele plocice su stavljene, u kupatilu je doduse bolja situacija, PVC stolarija je isto verovatno neka srednje ili nize klase u principu na dosta stvari se ustedelo zbog te izolacije koja je po njihovim recima jako skupa.
E sad, da li kvadrat vredi, iskreno mislim da ne vredi, ali s obzirom da je cena kvadrata otisla u nebesa a verovatno ce jos gore ici, ovo mi deluje kao dobra kupovina. Licno mi smeta onaj potok, i romsko naselje niz Mirijevski Bul, ali postoji plan za sredjivanje tog dela, nadam se da ce se u narednih par godina to resiti ako se ovako bude gradilo a sigurno hoce
Sto se tice problema, treba prelistati i ostale teme gde su cene kvadrata mnogo vece, lako se da videti da i ti ljudi imaju dosta problema i da nigde nije idealno..
E da, setih se sada. Ako sa gornje strane gledate stan, gledajte da to bude lamela bliza kapiji jer ce se iza graditi sigurno jos neka zgrada.