Da se ja vratim na moje grejanje.
Da skratim, uglavnom ga nemam, budim se ujutro u hladnom stanu, onda ispuštam vazduh iz radijatora, počne da radi, kada se vratim kući opet su hladni, još jednom ispuštam vazduh, opet proradi i tako svaki dan. I na žalost za to nije nadležna Elektrana, vać onaj ko radio grejanje, nije sistem očistio od vazduha kako treba. Ali, majistor koji je dolazio rekao mi je da ja na 5. spratu i ne treba da očekujem grejanje kao oni ispod. Zanimljivo, zar ne? Da li je i taj sistem postavljen neki da se malo uštedi, neki predviđen za četvorospratnicu. Blago meni.Što se tiče ostalog vezanog za grejanje ništa ne znam. Kada ga podesim na 4 radijatori su potpuno hladni, uvek mora da mi je na 6 i naravno da sam upravo izbacila vazduh, jer već posle 15 minuta polako počinje da se hladi.
U međuvremenu, pored grejanja, za ovih mesec dana od kako sam ovde, procurila mi je odnekle voda na plafon u kupatilu, bojler mora da radi neprekidno 24 sati da bih mogla da se istuširam, odvalilo se solidno parče maltera, procurila je slavina na kadi (to je sanirano), procurio je ventil na bojleru (i to je sanirano), nemam struju u jednom delu stana, a nije do osigurača, vodokotlić se ponovo blokira i curi bez prestanka (to je ranije popravljano ali ponovo se kvar vratio). Da ne davim više, kada dodam ovo onome što je zatečeno da ne valja, to je poduži spisak. I sad ću početi ozbiljno da se bavim sa ovim. Ipak, najgore mi je ŠTO SE SMRZAVAM, i što me smrdljiva voda svaki put polije kada se ispušta vazduh u kupatilu.
BUDUĆI KUPCI STANOVA, RADUJTE SE DOK SE NE USELITE,POSLE ĆE VAM SE ŽIVOT PROMENITI
Iskreno mi je žao ovih nesrećnika na gradilištu, a pre svega Miće na koga sam se okomila. Svaki dan mu prijavljujem nešto novo, a ni staro nije rešeno. On dolazi, pokušava da sam sanira, čak se i peo na krov kada je počelo da mi curi u kupatilu, ali oni koji stavrno treba to da poprave, ne zanima ih.