Bulbulderac17
Advanced
Srećno sa prodajom posle ovog posta..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bukvalno ce ga prodati za 2 dana.Bulbulderac17":2fk80xfi je napisao(la):Srećno sa prodajom posle ovog posta..
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=898488#p898488:1jdajtqj je napisao(la):Bulbulderac17 » Ned Nov 14, 2021 3:23 am[/url]":1jdajtqj]Srećno sa prodajom posle ovog posta..
Pa kad je gds uspeo da proda posle svega sto je ovde napisano sigurno cemo i mi naci kupce…
Dodatno ovo je trenutno jedna od jeftinijih novogradnji, naglasili smo agentu da prednost dajemo muzicarima :laugh:
Komsija, ja Vas razumem..isti problem imamo i mi. Nije problem u gradnji, jer se svuda gradi isto, pa i u inostranstvu sam ziveo u slicnim zgradama gde se sve cuje. Ovde je problem u mladim bahatim samozivim komsijama kojima je jedino bitan njihov komoditet. ZK su pune takvih. U studentskim domovima se vise vodilo racuna nego ovde. Najbahatija zajednica u kojoj sam ziveoDetlic Pera":21ccjizn je napisao(la):[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=898488#p898488 je napisao(la):Bulbulderac17 » Ned Nov 14, 2021 3:23 am[/url]":21ccjizn]Srećno sa prodajom posle ovog posta..
Pa kad je gds uspeo da proda posle svega sto je ovde napisano sigurno cemo i mi naci kupce…
Dodatno ovo je trenutno jedna od jeftinijih novogradnji, naglasili smo agentu da prednost dajemo muzicarima
Radijatori se gase kad temperatura sobe dostigne zadatu temperaturu na termo glavi. Postoji tacno skala koliko je to za stupnjeve od 1 do 6. Znam da je 6ica za 28 temperaturu. Po mom nekom iskustvu 4 je za oko 23 stepena. Ali to pricam ugrubo. Kao sto rekoh, neko je jednom serovao tacno skalu od - do za stupnjeve. Kad temperatura sobe padne, radijatori ce se ponovo upalitiZmaja":jbntlm9f je napisao(la):Zdravo komsije,
Kako vam radi grejanje u H objektu? Meni se desava da grejanje radi samo kada je kalolimetar podesen na 6. Cim smanjim broj, radijatori su hladni. Da li je to normalno?
Prijavljivala sam par puta, ali nisam dobila precizan odgovor za to sto je radijator hladan ako ga podesim na broj 3.
Hvala.
Pozdrav.
2150+PDV i garaze nesto skupeZdravo, ima li neko neku "svežu" info o tome kada bi trebalo da počne prodaja stanova u A zgradi? Kakve će biti cene?
Poslednje što su mi rekli iz GDS je da će prodaja krenuti u prvoj polovini 2022. (što nije kratak period) i da će nam poslati obaveštenje na mail kada prodaja krene. Da li zaista obavestavaju?
Svaka informacija je dobrodošla, hvala unapred.
Zdravo Katarina. Poslednja informacija (tj. iz ove godine) koju imam je da će početi prodaja na leto, a pre par meseci su rekli početkom ove godine...Zdravo, ima li neko neku "svežu" info o tome kada bi trebalo da počne prodaja stanova u A zgradi? Kakve će biti cene?
Poslednje što su mi rekli iz GDS je da će prodaja krenuti u prvoj polovini 2022. (što nije kratak period) i da će nam poslati obaveštenje na mail kada prodaja krene. Da li zaista obavestavaju?
Svaka informacija je dobrodošla, hvala unapred.
Hvala puno na info Nadam se da ce me blagovrmeno kontaktirati, receno je da sam stavljena na mailing listu.Zdravo Katarina. Poslednja informacija (tj. iz ove godine) koju imam je da će početi prodaja na leto, a pre par meseci su rekli početkom ove godine...
Hvala puno na info Nadam se da ce me blagovrmeno kontaktirati, receno je da sam stavljena na mailing listu.