[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=588625#p588625:3bnlhbyr je napisao(la):
darkot » Sub Dec 15, 2018 9:07 am[/url]":3bnlhbyr]
Za pocetak treba da saznamo kako su ovo uradili, da bismo znali kako dalje. Mene je najvise iznerviralo sto su ovo uradili pre primopredaje, da ne mozemo normalno da parkiramo makar dok se ne uselimo.
Meni je bas dobro sto su se pokazali pre primopredaje da saznamo kakva je namera investitora.
Ovde vise nije pitanje da li ce spustiti stubice da se uselimo, ovde je pitanje vlasnistva parking mesta.
Ukoliko je napravljen propust i dozvoli se knjizenje parking mesta onda ta greska treba da se ispravi, moze u upotrebnoj dozvoli, posle ima i Upravni sud, videcemo.
Ukoliko je zakonski ispravno i ova mesta se uknjize na ime investitora, onda su kupci dovedeni u potpunu zabludu. Kao sto je na slici u renderima nacrtana rampa za ulazak u garazu kao privatno vlasnistvo, tako je kupcima MORALO biti predstavljeno da ce navodno slobodna mesta biti privatno vlasnistvo, a ne da ljudi misle da su to slobodna parking mesta. Cak i da su svih 186 mesta slobodno (po 62 u CDE, G, H) to je opet knap da naselje uopste funkcionise kao relativno OK, bice i tu divljeg parkiranja. A ovo da je 186 parking mesta u naselju privatno i da nemas nigde parking, to je van pameti. Pa ja nikad ne bih pomislio da kupim stan pod ovim uslovima kolika god da mu je cena.
Price da ce se iznajmljivati, prodavati i sl. su besmislene jer ona nisu u prodaji od pocetka, a deo su parcele. Privatno vlasnistvo je privatno vlasnistvo. Moze GDS da krene sa pricom da ce ih jeftinije izdavati, ili spusti stubice na 2 godine dok se ne smiri prica i posle samo saznas da je to neko kupio, ko zna ko.
Prica se resava u ovom trenutku. Ukoliko se dozvoli knjizenje na GDS nemam pojma sta cemo mi kupci raditi, ali znam da stan u naselju kasnije nece kupiti vise niko, bar niko ko ne zamislja da zivi na Beverli hilsu.