Sve odlucuje Stambena zajednica, nista oni nisu nametnuli. To odrzavanje mi je i logicno potpisali smo ga do kraja 2020. dok se naselje ne zavrsi. To je bolje nego da zivimo kao st*** dok ne izaberemo nekog da se time bavi.
Sve je OK regulisano, pristali smo da sve bude lepo, nabrojana su u odrzavanje i igralista, bice svega toga.
Naselje je osmisljeno dobro, radovi bar grubo deluju odlicno, ja tu stvarno ne mogu nista da zamerim. Bice mana sigurno, ali generalno za srpske uslove bice to OK objekti. I bilo bi bolje od vecine naselja u Beogradu.
Onog dana kada je objavljen snimak naselja na youtube gde su obelezena parking mesta meni nije bilo dobro. U sekundi sam skontao sta je namera i prosto nisam mogao da verujem. Kao da sam se sam sebi posrao u usta sa hvaljenjem njihovog postenja i korektnosti. Jos je gore kad ih ovde neko brani izjavama "meni su rekli da su parking mesta njhova i sl." Ma nemaju oni sta da govore, svaka slika, maketa, sajt, sve u oglednom stanu, apsolutno nijedan prodajni materijal ne ukazuje da su parking mesta posebni delovi objekta. Tim pre su kod vecine kupaca i smatrana javnim jer nigde nije bilo pomena ni o njihovoj prodaji, ne nude se, nista, lepo sve ucrtano kao javno. Koji bi advokat, i da je citao onu gradjevinsku dozvolu skontao sta su parking mesta na nivou 0? Znaci za ovu informaciju su pouzdano znali samo u GDS. I potpuno su je krili u prodaji.
Pa nema ljigavije i podlije stvari koju su mogli da naprave. Ja sam se sa onim brojem parking mesta, da su sva slobodna, razmisljao da li da kupim garazno mesto jer nisam morao. Sasvim slucajno se odlucih da uzmem jer sam ipak smatrao da ce biti tesno. A ovo sto su napravili? Pa ovo je nestvarno, ovo da saberes sve privatnike sa njihovim smicalicama, ali opet javno predocenim u ugovorima, ne bi nadmasili pokvarenost ovog postupka.
Cekam da vidim upotrebnu da li ce ispraviti gresku i da krene useljenje. Posle toga, pa nece proci dan bez 50 mejlova na sve moguce adrese, ovo je najprljavija gradjevinska gadost jedne drzave. Da se po*** na svoje zakone, da hvata cake po dozvolama, da manipulise kupcima i da im skriva informacije. Pitacu Evropsku banku kao suvlasnika Komercijalne da li su svesni sta se radi njihovim kapitalom, svakog ko mi padne na pamet.
Sve mogu da razumem, ali da pomisle da im ovo stvarno prodje, to ne razumem. Pa stan u naselju bez parking mesta nece kupiti niko normalan.