Zar nije moguće da samo dodju i napišu kazne svima nepropisno parkiranim. I tako svaki dan.
Ja sve cesce cujem sebe kako pricam "Ko sve danas ima decu". Stvarno se debili razmnozavaju.Inace prodajem auto, jer sam uzeo drugi. Taj sto prodajem sam parkirao napolju na parkingu i juce dodje potencijalni kupac. Dok smo pricali odjednom se zacu kratak ali iz sveg glasa povik neke zene. Refleksno se okrecem i vidim da joj je cerka izletela na ulicu. Sva sreca, niko prolazio autom nije u tom trenutku. Da jeste, eto reprize od pre koji dan. I posle kada cujem predloge o dodatnoj vertikalnoj i horizontalnoj signalizaciji i lezecim policajcima smuci mi se. Tamo i da hoces, ne mozes da juris. A zanimljivo da niko ne spominje samoga sebe i vaspitanje svoje dece...tu nikoga ne smes ni da cacnes, svi su bezgresni ali zato vozaci, to je otpad drustva (a btw vozaci su i ti isti roditelji).
Koja je cena za veće stanove?Samo dva lokala su izdata ili prodata - Kafeteriji i nekoj prodavnici hrane za kućne ljubimce. Zvanično tu bi trebali biti zdravstveni centar, biblioteka, centar za socijalni rad (ovo je pominjano na grupi stanara), ali mislim da niko u to ne veruje.
Takodje, mislim da lokali i nisu na prodaju (još uvek) od strane GDSa.
Inače većina velikih stanova, dupleksa, nije prodata u toj zgradi.
Ta ambulanta je valja isturen neki deo za pulmologiju.Mislim da je najveci deo tih lokala povezan u celinu, navodno bi trebao biti mini dom zdravlja, a obližnja ambulanta- nekad Covid bi se prebacila tu.
Spominjala se i pošta.