[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=666856#p666856:1p8gysu1 je napisao(la):
IvanIvan » Sub Okt 05, 2019 7:12 pm[/url]":1p8gysu1]Zato sto cu im reci da sam ovo vreme posle dogovoreno roka iskoristio da razmisljam o primopredaji,pa planiram da postavim mnogo pitanja I da pregledam stan svaki milimetar,a to ce zaista puno potrajati
Komšija, čak i da lupom gledaš sve redom, i prođeš onaj spisak za prijem dva puta, neće ti trebati više od dva sata. Ako ih zaista zadržiš ceo dan na taj način, samo ćeš napraviti medveđu uslugu nekome drugom komšiji koji je trebao da ima primopredaju posle tebe.
Inače, ja sam uzimao mere za kuhinju u četvrtak, i za sad sam video sledeće:
Zidić za šank je jako neravan... jedna strana je viša od druge sigurno 2 cm, što se posebno vidi jer su pločice sa unutrašnje strane lepo zalepljene, i onda su na jednoj strani ispod nivoa zida, a na drugoj iznad (zaboravio sam da slikam).
Ima sitnih pukotina po zidovima i na fasadi, ništa što još jedna ruka boje neće srediti.
Prag ka terasi ima zazore za leve i desne strene koje je trebalo popuniti silikonom.
I za kraj najveći problem, u spavaćoj sobi je uz jednu ivicu parket povukao neku vlagu i promenio boju... zid iznad je suv, na dodir i parket deluje suv, ali ta prostorija je ipak imala mesecima krovni prozor i moguće da se pod napio vode koja nije stigla da ispari pre nego su postavili parket.
Takođe, okačio sam i fotku da vidite koliko mesta ima između zgrade G i škole, ima tu mesta i za zelenilo i za parking.