IggyBGD":pwx29s1h je napisao(la):Za ljude koji ne znaju o čemu se radi evo jedne slike:
I sada su vlasnici objekata napravljenih po sred tribine našli da pričaju o legalnosti. A od svega mi je najzanimljivija ta famozna zgrada koja je sa jedne strane ušla na teren a sa druge izašla na ulicu, i ona je ladno uknjižena. Da li vi mene zezate? Da nije bilo tih objekta napravljenih i "legalizovanih" na razne kriminalne načine, danas za gradnju ovog stadiona ne bi bilo nikakvih pravnih smetnji.
DejanVozd":10un1jix je napisao(la):Johny, meni ti nisi jasan kako se pitas otkud njima ta parcela za gradnju stadiona kad je tu stadion bio jos od 1912 godine. (pre vise godina nego sto su vecina ovdasnjih klubova u opste osnovani ili bili u mislima da se osnuju). Pa vise od pola tih objekata su napravljeni iznad tribina. Neko je prodao tim ljudima vazdusni prostor iznad stadiona. Pogledaj slike starog stadiona pa ce ti se samo reci.
Sawovsky":14uixo4i je napisao(la):Ја сам био на старом стадиону Вождовца пре коју години када је Јагодина играла тамо, нисам могао да верујем кад сам видео ове трибине испод зграда. Иста је ствар и са Хајдуком са Лиона, такође сам ишао тамо кад је играла Јагодина, исто нисам могао да верујем како је онај стадион сабијен међу оне зграде.
To na hajduku je umesto juzne tribine dok istocna stoji sabijena uz zgrade,tu si sigurno bio kao gostujuci navijac.Sawovsky":483z89vk je napisao(la):Ја сам био на старом стадиону Вождовца пре коју години када је Јагодина играла тамо, нисам могао да верујем кад сам видео ове трибине испод зграда. Иста је ствар и са Хајдуком са Лиона, такође сам ишао тамо кад је играла Јагодина, исто нисам могао да верујем како је онај стадион сабијен међу оне зграде.
tragac":1gwt9jwq je napisao(la):Hoce li stvarno nositi ovo ime "Bojan Majic"? Ne znam za i jedan stadion u svetu koji nosi ime navijaca ubijenog u tuci.
Супер, тиме га изједначавамо са нпр. Карађорђем....Ashatoraman":2ti6qvr0 je napisao(la):tragac":2ti6qvr0 je napisao(la):Hoce li stvarno nositi ovo ime "Bojan Majic"? Ne znam za i jedan stadion u svetu koji nosi ime navijaca ubijenog u tuci.
Стадион заслужује да носи његово име, ипак је Бојан Мајић провео цео свој живот на утакмицама ФК Вождовца.
Ashatoraman":oda5a685 je napisao(la):Стадион заслужује да носи његово име, ипак је Бојан Мајић провео цео свој живот на утакмицама ФК Вождовца.