SlobodniZidar
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 13.02.2011.
- Pohvaljen
- 25
Директоре ако си малициозан ниси неписмен, тема је ''Stadion/ trzni centar - FK „Voždovac“''.
Nekako i ne mislim da je to napravljeno da tebe ili ikoga ocara, vec da odabranim obezbedi fantasticnu zaradu.cenzura":3liemppk je napisao(la):MOj Utisak
Bio, Video, i Ne planiram vise da dolazim
Mislim da su pogresili sa otvaranjem dok nisu imali najmanje 90% izdatih lokala, sada je popunjenost oko 55 - 60%, danas izuzetno slaba posecenost, u kaficima i barovima radnici se vrte u krug i gledaju ocajniciki prema posetiocima, jedino je popunjeno kod hrane, osim Brvnare u koju niko ne ulazi, Jedino sto valja je CARIBIC picerija (odlicna pica) i njihov sladoled od 130 din (Mek tamo nema potreba da prodaje sladoled, jer je ovaj duplo bolji i duplo veći), enterijer nista posebno (o eksterijeru, prilazu, lokaciji nema potrebe pisati), meni cak i Merkator na NBGD deluje da je na vecem nivou.
Razocaran
Delija":2zckgl8d je napisao(la):Тако то иде са дивљом градњом.Очекујем слободног зидара да ово оспори и да притом укаже на трапавост ове четворогодишње девојчице.
stf":wxtzdzw9 je napisao(la):Очигледно су цео ТЦ пројектовали аматери, а није то најгоре, већ чињеница да је један овакав криминал уопште добио дозволу. Дулићу Дулићу, који си ти пробисвет.
1. стубови по сред трибина,
2. зид преблизу аут линије (повреде играча у најави)
3. Рупчаге ван сваких прописа
4. недостатак санитарних позиција.
Да ли ће се листа наставити.....не би ме чудило...
Џаба спинујеш када су управо ставови које сте ти,теби слични и људи одговорни за ову дивљу градњу и довели до ове несреће. И о каквој ти аргументацији причаш после овога? Нема већег доказа наказности целог пројекта и мотива за реализацију истог од овога што се управо десило.SlobodniZidar":30ulc0m6 je napisao(la):[
У недостатку аргументације успео си да се спустиш веома ниско и да помињеш настрадало дете како би би задовољио своју сујету и истрипово да си ми баш реко, алал ти вера, ако не знаш другачије, нека си ми реко...
stf":g6t2zid4 je napisao(la):2. зид преблизу аут линије (повреде играча у најави)