Šta je novo?

Stadion/ trzni centar - FK „Voždovac“

stf":3oxguzcr je napisao(la):
LastExile":3oxguzcr je napisao(la):
Pa ako se uzme u obzir ko stoji iza Fk Cukaricki za to drugo mesto odlucice ko bude vise "podmazao". Inace ovo na slikama izgleda ekstra...
Ако се друга лига намешта, а и ја сам таквог мишљења, нека логика каже да ће Вождовац ипак бити тај који ће ући у "елиту". Једноставно, овакав стадион, са свим својих имбецилним грешкама је ипак доживљај, а прва лига би била добра реклама и за њега а самим тим и за тржни центар. Већа ће исплативост објекта бити уколико тим буде у првој лиги. Стога се Вождовцу много више исплати да "подмаже" и логично је да ће и у том "лицитирању" подмазати више.

:kk: Follow the money, sto bi rekli Amerikanci.

Ko ima najjaci interes i najvise para da taj interes izgura obicno pobedi. Nazalost ili ne, ali tako funkcionise ovaj #$%ni svet.

SlobodniZidar":3eb51o8j je napisao(la):
''Неки тамо Вождовац'' као што @hazard кажеш постоји од 1912. године када већина наведених клубова још дестина година касније није ни постојала, тако да то што причаш је релативна прича. Ко има услове, игра добар фудбал, итд. нек игра и лигу шампиона ако може... Бесмислена ти је прича. Ја први више волим да одем у пирот на утакмицу него у борчу (на пример) али таква је ситуација и глупо је што омаловажаваш клубове.

Joj znao sam da ce da krene licitacija godinama :) Vozdovac mozda postoji od 1912. ali sta je uradio za sve to vreme? Sta je osvojio? Mislim stvarno osvojio, ne mislim na kupove Beograda i 1. mesta u 3. ligi. Tokom postojanja Kraljevine...nista. Tokom SFRJ...nista. Tokom SRJ/SCG...nista. Od tada...nista. Vrhunac istorije Vozdovca je plasman u prvu ligu pod krajnje sumnjivim okolnostima. To bi bilo to. To je oduvek bio mali, lokalni opstinski klub i to ce u skorije vreme i ostati. Naravno za 50 godina uvek mogu stvari biti dijametralno drugacije.

Пантограф":3eb51o8j je napisao(la):
Мали оф са моје стране: не могу да разумем како је гробарима на овом топику свеједно да ли ће банкротирати Звезда и Партизан. Мени, са друге стране, уопште није свеједно да ли ће или неће бити Звезде. Дакле, ми нећемо нестати, макар се селили у Улицу Стјепана Супанца у Железнику, или се фузионисали с неким оваквим тржним центром, а ви како `оћете...

Ovako forumski druze - vi ste vec nestali, a nestali smo i mi. Nesto sto su nekada bili fudbalski klubovi su danas sabirni centri mafijasa, mufljuza, vucibatina i najgorih dripaca. Cak i oni koji su gajili nekakav fudbalski entuzijazam su u skorije vreme bili dripci i sabani tako da te bude sramota (mislim ovde o Vladanu Lukicu npr.). Iz te dve organizacije izbija samo los fudbal i losa atmosfera. Sve je to postalo potpuno besmisleno. Eto, Partizan osvaja 6. uzastupnu titulu i mene realno zabole skroz. Bocnucu malo svog ortaka zvezdasa starih navika radi, ali to ce trajati ukupno 15 minuta. Nekad zato mislim da tu nikakvoga leka nema, i da stvari jednostavno treba da nestanu i propadnu. Pa kada srpski fudbal spadne na skroz amaterski nivo sa tacno nula para u njemu, mozda ce se za 20 godina opet pojaviti neki entuzijasti koji umeju nesto s loptom da urade.

Није лицитација годинама, него не мора сваки клуб да осваја нека такмичења да би био озбиљан клуб. Клубови који су освајали нешто су наменски у политичке, националне и ко зна које друге интересе прављени и стварани, НАМЕНСКИ. Тога си и ти свесан тако да пусти ту причу...
Вождовац јеноставно на том месту игра фудбал преко сто година и има ако ништа традицију љубави према игри, тако се мани те приче ко шта заслужује...
Што је Вожд гори од неког клуба у који се улагало као национални пројекат, дал пре, дал после 45, небитно, сад кад се у њега улажу паре сунњиве, не сумњиве или се намешта... Шта ''велики'' не намештају титуле и утакмице су регуларне, а кад се Вожд фузионише и на фору уђе у прву лигу то је крађа и то није регуларно...ма иди...престани да будеш лицемеран.

bojan87":17fsiqp3 je napisao(la):
Sve u svemu ako bi radili dan i noc, mozda bi stigli da ga otvore do 28.03. Iskreno se nadam da ce tako i biti, mada me ne bi zacudilo da i odloze otvaranje.

Zamenjeni su bilbordi po centru, nema više datuma otvaranja 28.3. A nema ni na Fejsu.

Čisto sumnjam da ovde ima 2m, koliko je potrebno.
2013-03-28123442.png

SlobodniZidar":20z571hb je napisao(la):
Није лицитација годинама, него не мора сваки клуб да осваја нека такмичења да би био озбиљан клуб. Клубови који су освајали нешто су наменски у политичке, националне и ко зна које друге интересе прављени и стварани, НАМЕНСКИ. Тога си и ти свесан тако да пусти ту причу...
Вождовац јеноставно на том месту игра фудбал преко сто година и има ако ништа традицију љубави према игри, тако се мани те приче ко шта заслужује...
Што је Вожд гори од неког клуба у који се улагало као национални пројекат, дал пре, дал после 45, небитно, сад кад се у њега улажу паре сунњиве, не сумњиве или се намешта... Шта ''велики'' не намештају титуле и утакмице су регуларне, а кад се Вожд фузионише и на фору уђе у прву лигу то је крађа и то није регуларно...ма иди...престани да будеш лицемеран.

Nemo' se ljutis, ali Vozdovac je mali klub. Jeste, ima tradiciju...i OK, jos uvek je tu, evo dobija i novi stadion. Ja samo kazem, za klub kao sto je Vozdovac, ovaj stadion je sasvim OK, imajuci u vidu u kakvom je stanju generalno fudbalu Srbiji. Mozda su tribine lose uradjene, ali ako nista, bar ce postojati kvalitetan teren...vecina klubova u rangu Vozdovca igra na nekim oranicama.

I naravno da ulazak Vozdovca u prvu ligu nije bio regularan, kao sto je skoro sve neregularno u nasem fudbalu. Zato i kazem da je izgubio smisao.

hazard":2wo37q62 je napisao(la):
ako forumski druze - vi ste vec nestali, a nestali smo i mi. Nesto sto su nekada bili fudbalski klubovi su danas sabirni centri mafijasa, mufljuza, vucibatina i najgorih dripaca. Cak i oni koji su gajili nekakav fudbalski entuzijazam su u skorije vreme bili dripci i sabani tako da te bude sramota (mislim ovde o Vladanu Lukicu npr.). Iz te dve organizacije izbija samo los fudbal i losa atmosfera. Sve je to postalo potpuno besmisleno. Eto, Partizan osvaja 6. uzastupnu titulu i mene realno zabole skroz. Bocnucu malo svog ortaka zvezdasa starih navika radi, ali to ce trajati ukupno 15 minuta. Nekad zato mislim da tu nikakvoga leka nema, i da stvari jednostavno treba da nestanu i propadnu. Pa kada srpski fudbal spadne na skroz amaterski nivo sa tacno nula para u njemu, mozda ce se za 20 godina opet pojaviti neki entuzijasti koji umeju nesto s loptom da urade.

Хазард, по тој логици би требало пустити да све у овој земљи пропадне, јер, у шта год да упреш прстом, то је нагрижено, искомпромитовано, злоупотребљено, руинирано, запуштено, запарложено итд. Кад мало размислим, то је и владајућа доктрина у Србији, бар од 2000. године - да све пропадне па ћемо екс нихило да градимо привреду, културу, поредак - то је та тзв. транзиција за чију реализацију је потребан мозак пилета и одлучност вредног роба да ради у корист сопствене пропасти.
Осврни се по Београду: Народни музеј, Народна библиотека, Клинички центар, железнички чворови - стари и нови, ЈАТ, Звезда (Партизан ипак знатно мање), фабрике - све до једне, Сава центар... Мука ми је да набрајам даље. Само чекам дан када ћу прочитати наслов: "Банкротирао Београдски универзитет"; и поднаслов "Божидар Ђелић: Тако је морало бити".
За мене је то доктрина пропасти.Не може нико да ме убеди да клуб за који навија неколико милиона људи није у стању да обезбеди годишње финансирање на нивоу слабијег бундеслигаша. То је математички тешко доказиво, али је могуће у друштву којим царују малодушност, равнодушност и остали јахачи наше актуелне апокалипсе. Уосталом, Валенсија није "расходована" са дугом од пола милијарде евра, па неће бити ни Звезда са десет пута мање, ако се ја нешто питам.

Heinz":3q4ktqbx je napisao(la):
bojan87":3q4ktqbx je napisao(la):
Sve u svemu ako bi radili dan i noc, mozda bi stigli da ga otvore do 28.03. Iskreno se nadam da ce tako i biti, mada me ne bi zacudilo da i odloze otvaranje.

Zamenjeni su bilbordi po centru, nema više datuma otvaranja 28.3. A nema ni na Fejsu.

Pa to se znalo jos ranije ja mislim...otvaranje je pomereno za April (sredinu mislim)

U vezi sa FK Vozdovcem...taj klub je samo jos jedan u nizu gradskih klubova (doduse ovo nije samo vezano za Beograd) koji sluzi za pranje para...FK Beograd je unisten zato sto su na toj lokaciji gde je bio stadion heli da grade opet neki poslovno stambeni ili sta vec objekat...iako su te gazde kluba najavljivali izgradnju novog stadiona (cak ima i koncept i planovi) ako bude bilo interesa bez obzira na plasman na tabeli Vozdovac ce biti proguran do "super lige" tako je bilo i sa BASK-om i sa Novim Pazarom...para vrti gde burgija nece :wink:

hazard":vfh9225h je napisao(la):
SlobodniZidar":vfh9225h je napisao(la):

Nemo' se ljutis, ali Vozdovac je mali klub. Jeste, ima tradiciju...i OK, jos uvek je tu, evo dobija i novi stadion. Ja samo kazem, za klub kao sto je Vozdovac, ovaj stadion je sasvim OK, imajuci u vidu u kakvom je stanju generalno fudbalu Srbiji. Mozda su tribine lose uradjene, ali ako nista, bar ce postojati kvalitetan teren...vecina klubova u rangu Vozdovca igra na nekim oranicama.

I naravno da ulazak Vozdovca u prvu ligu nije bio regularan, kao sto je skoro sve neregularno u nasem fudbalu. Zato i kazem da je izgubio smisao.

:kk:

Evo radnji koje će biti u tržnom centru:

H&M
C&A
Koton
Tom Tailor
Deichmann
New Yorker
Takko Fashion
Carpisa
Legend
Urban Jungle
Extreme Intimo
Mila Vitsa
La Borsa
Parfois
Peko
Sportina
Tally Weijl
BILICƵKI Wool & More

Sport Vision
Planeta Sport
Intersport
Đak Sport
Office Shoes
Obuća Metro
Orsay
Beba Kids
Planika
Ciciban
Super Kids
DEXYCo
Svilanit
Watch is Watch
Numan Optika
Optika Lila
Turisticka Agencija Rapsody Travel
Six

Argento
Zlatara Sezam
Crystal Time
Zlatarna Celje
Knjižara Vulkan
Dreamland Igraonica
Game Pub
Frizer Dramatics
Menjacnice Ehcellent
Alchemy Cosmetics & Home
Ars
Trefolino
Telenor
Hypo-Alpe-Adria Banka
Megamarket Roda
Jasmin
Lilly
Apoteka Galen Pharm

Julia & More
Hleb i Kifle
McDonald`s
KFC
Asia food
Srpska Brvnara
Pjer Poslastičarnica
City Bar Café
Eugen Chocolate Shop
Food For Fun
Delizia
Pjer Foto
Ivin Balon
Elite Mobile
Shop & Service
Cool Kitty
Flormar
Trafika Permanent

Bilo bi ekstra kada bi odmah otvorili H&M to bi im stvarno bila eksluziva i u startu bi pola beograda doslo.

BILICƵKI Wool & More ? koja je ovo radnja ? Jel to nesto sto sportina zastupa posto vidim da imaju dosta njihovih radnji

Takodje novosti kazu da ce biti i amati picerija, a ovde u spisku ih nema.

Sve jedno valjda ce uskoro da se otvore

Neko koga znam ce raditi u trznom centru,jos im nije receno kada ce biti otvaranje.Mozda cak ne bude ni u aprilu,jos uvek se nista ne zna.

Da li ce biti novih brendova sem H & M-a koji ce biti i u Delti.....koliko vidim na spisku su sve vec postojece radnje .....svaki novi shopping mall donese i neke nove brendove !

Moje misljenje je da je u beograd najvise novih brendova doveo sc usce. Vidim da se na prvom spratu otvara prva radnja desigual brenda ( zastupa ih Fashion Company ). Radnja se otvara na mestu bivseg cafea plus su se spojili sa jos jednim zatvorenim lokalom.

Stvarno je bezveze da se sadion nije vise potrudio oko privlacenja novih brendova.

Pa mozda nisu ni mogli...mozda su tim firmama primamljivije neke druge lokacije. Takodje koliko znam Stadion je manji i od City-a i od Usca a i sama lokacija nije toliko "popularna"...Ne znam po ovoj listi moje skromno misljenje je da ce imati solidnu ponudu za ljude iz starog dela Bg-a. Inace slazem se sa Bojanom u vezi Usca stvarno su doneli dosta novih brendova....a kad smo kod novih brendova interesuje me gde ce H&M biti lociran od jeseni tj na kom spratu jer su oni tamo najavili 2000m2 prostora a toga nema u City-ju bar za sada

Da koliko se secam stadion je manji po ukupnoj povrsini od delte, ali veci po povrsini za iznajmljivanje. Neko ko ima konkretne brojke moze to da uporedi

Ukupna povrsina Stadiona je negde oko 75.000 m2...povrsina maloprodajnog dela je 30.000 kvadratnih metara.

Delta City sa druge strane ima povrsinu od 85.000 m²...dok je povrsina tog istog maloprodajnog dela 30,000 m².

"Stadion" je komšijski tržni centar i u budućnosti, bože zdravlja sa rastom standarda, objekti poput njega i "Delta cityja" će se orijentisati ka kupcima iz najneposrednijeg okruženja. Tako da je normalno da u njima dominiraju manje ekskluzivni brendovi, koji imaju reputaciju da su pristupačniji (C&A, H&M, Newyorker, Takko, Deichman...).

Oni "regionalniji" tržni centri, poput "Ušća" ili "Delta planeta" (ako ga bude), uvek će privlačiti kupce iz svih krajeva grada (pa i zemlje). Tako da je normalno da tamo spektar brendova u ponudi bude malo veći, i da su zastupljenije malo ekskluzivnije marke. Npr. "Desigual" koji je pomenuo Bojan - jeste to onako fino dizajnirana, šašava, mladalačka odeća, ali su skupi ko đavo. I to svuda, čak i u matičnoj Španiji. Teško da bi takav brend opstao u "Stadionu".

LastExile":361w6a94 je napisao(la):
Pa mozda nisu ni mogli...mozda su tim firmama primamljivije neke druge lokacije. Takodje koliko znam Stadion je manji i od City-a i od Usca a i sama lokacija nije toliko "popularna"...Ne znam po ovoj listi moje skromno misljenje je da ce imati solidnu ponudu za ljude iz starog dela Bg-a. Inace slazem se sa Bojanom u vezi Usca stvarno su doneli dosta novih brendova....a kad smo kod novih brendova interesuje me gde ce H&M biti lociran od jeseni tj na kom spratu jer su oni tamo najavili 2000m2 prostora a toga nema u City-ju bar za sada

Super Maxi ce postati Mini Maxi u Delta city-ju i na taj nacin ce se dobiti prostor za H&M..moguce i da se sve ostale lokale pomeriti u desno kako bi H&M imao centralno mesto na samom ulazu ,tamo gde su sada one prodavnice nakita i satova

Po meni je jedino logicno sledece. Sa prizemlja ukloniti radnju sa nakitom i stvarima za kucu, obe radnje plus tera novu premestiti u super market koji bi se smanjio. Na drugom spratu premestiti bresku i sportinu i time se dobijaju dve velike prodavnice na dva sprata u koje bi se smestio H&M, pri cemu bi se direktno udaralo u nju cim se udje u trzni centar. e sad gde bi premestili sportinu i bersku to ne znam.

Jel sada zvanicno otvaranje tca 28.04 ?

Vrh