@stf - Куцкањем на неком форуму не можеш упознати апсолутно никога, то је за мене нешто најлогичније и не разумем као неко може да мисли супротно ал добро свако има своје мишљење, поштујем и не бих о томе. Није на мени да поправљам слику о навијачима кад сви знамо да 100 добрих потеза може да наруши један идиотски и то не можете порећи, тако да баталимо ту причу није место томе овде.
Никако није пробем да неко прича на тему имена стадиона као ти, тј. куцка. Пристојна и реална прича. А не као овде што је неко написао агресивно и увређујуће при чему се не удостоји ни презиме правилно да напише са таквим особама нема нормалне комуникације админи то треба да бришу и то је то, узгред мислим да је обрисано, што је ок. Ево додаћу ти за Бојана још нешто, никако није то да се зове стадион по њему јер најватренији навијачи тако хоће, напротив, прођи кроз Јерковић и питај за њега било кога од баке која продаје цвеће до становника и чућеш шта ће рећи. Момак је убијен јер је волео клуб то сам објаснио у више наврата ал се увек појави неки провокатор из само њему знаних разлога да подбада и онда опет јово наново, а прича није лака, ране су свеже и није пристојно то радити.
JohnyBgood- очекивао сам те и раније да се јавиш
Пази вако, сви кукају за стубове и ок, кажеш једном два пута и ок, ал константно понављање мало замара. Уз то кад се дода то што нема никог везаног за пројекат да одговори, обесмишљава сваку комуникацију и чини је чак и мало непријатном јер за конверзацију мора постојати двоје, то је начело пристојности, тако да ми је баш жао што нема ''друге'' стране. Наравно да видим ''лоше'' ствари које су на овом пројекту, ал веруј ми да поред сце ове обесмишљене приче не пада ми на памет да почињем причу. Ево опет ћу рећи и за фамозне стубове, наравно да ће одређени број корисника имати не зан како да назовем...ајде лош преглед, али то је проценат који је занемарљив и не заслужује оволико разглабање. Ево на пример реци ми ти или неко други шта мислиш који су фактори утицали на изградњу овог објекта и уједно га условљавали па и усмеравали? Ово пишем јер си ти и даље у причи да сам процес пројектовања није испоштован и да је то узрок, наравно слажем се са принципом али стање је на ''терну'' другачије....