Делији сам одговорио у смислу да он има своје мишљење, ја своје, обојица имамо неке различите погледе, при чему ја кад саберам и одузмем имам једно он друго мишљење, нормална ствар, ништа чудно. Ту можда ја треба да се неђем увређен реченицом да је пре било блато сад ово чудо па као треба да сам задовољан, то је можда глупо да он мени прича шта ја мислим, таква комуникација је глупа, ово остало су мишљења и то је ок.
МилисаВ-у је све ок само име да се промени...већ је била дискусија на ову тему. Укратко, стадион се тако звао и пре рушења и нема разлога да се тако и сад не зове овако, зове по нашем покојном другару Бојану Мајићу, великом навијачу Вождовца који је убијен баш када је ишао да гледа свој омиљени клуб у првој лиги први пут у историји клуба, тренутак који је живео. Тако да оваква прича да се мења име стадиона, а верујем да МилисаВ зна све ово, не може да иде у другом смеру него начин на који сам му одговорио. И стварно би молио све на форуму да се заобиђе ова прича, ипак је све свеже, стадион се зове тако како се зове и коме се не свиђа нек ѕадржи то за себе.
стф, то што сам из краја не заначи да да сам слепи локалпатриота који је по струци ко зна шта и који је овде дошао да напада свакога ко каже нешто што му се не свиђа, жао ми је што си стекао такав утисак. По струци сам глупи архитекта са стажом од више од 10година, нисам у овој области градње али се колико толико разумем у неке ствари да могу да се укључим у ову расправу. Овде је свако друго јављање стуб, стуб, лопта лети преко... од кад се појавио онај снимак на Монду јављају се нови моменти ветар, промаја, ветар... о било ком објекту тако да се прича и потенцира не неким стварима јавио бих се, срећом не пратим остале теме, пратим само ову, чувам живце каквих све људи има.