Jankauskas
Higher intermediate
Ovo mu dodje kao osnova stadiona tj. trznog centra.
milanche":2edx1b91 je napisao(la):@pera&kojot>: nisam 100% siguran, ali mislim da imas pravo da zauzmes i vise od dozvoljenog, s tim sto moras to da nadohnadis zelenom povrsinom napr. na krovu- ima cak i neki propis sta se racuna pod tim, valjda da je 60cm sloj zemlje ili tako nesta. Tako da je moguće da su bas lepo iskoristitili to pravilo i upravo zbog toga postavili fudbalski teren gore, jer se racuna kao zelena povrsina, i time dobili vecu kvadraturu trznog centra ispod i naravno vecu finansijsku korist. Stoga mislim da zvanicno nije prkrseno ni jedno urbanisticko a ni zakonsko pravilo i da je na taj način dobijena dozvola
Galeks":2dvtdxie je napisao(la):Upravo sam se vratio iz opstine Vozdovac. Raspitao sam se kod svih koje poznajem i saznao da se opstina nije pitala ni za sta po pitanju izgradnje. Jedino sto su izdali je dozvola za privremeno odlaganje suta. Cak se ni grad nije mnogo pitao vec direktno republika. Apsolutno je zaobidjena procedura a nezvanicno je to neki stari politicki dug DS-a vlasniku. Opstina je pokusala da ubedi vlasnika da nije primerena lokacija sto zbog okoline sto zbog pristupnih puteva ali je to decidirano odbijeno. Opstina se pita samo ukoliko je objekat do 800 kvadrata a za sve preko grad i republika, mimo opstine. Sto se opstine tice ova informacija je 100% tacna. Ukoliko saznam jos nesto novo po pitanju uredjenja okoline javljam ali nikakav dokument jos nije stigao u opstinu. Jedino sto su skoro oni dobili je najava pocetka rekonstrukcije ul. Vojvode Stepe ali to vec nije za ovu temu.
Galeks":3eir5u6z je napisao(la):Ja se izvinjavam sto nisam video te ranije postove. Za Vojvode Stepe cu pitati sutra. A sto se mog posta tice, nekoliko postova pre je napisano da se neko omastio sto je apsolutna neistina i laz. I namerno nabacivanje krivice na nekoga ko sa tim nema veze. No necu da smaram vise.
Galeks":lwb6ghu1 je napisao(la):Neko se omastio ali ne iz opstine, odgovorno tvrdim.