vozdovacki
Intermediate
Prema nezvanicnim informacijama,koje sam dobio..na otvaranju stadiona ekipa FK Vozdovac ce odigrati prijateljsku utakmicu prtiv nemackih ekipa salke i leverkuzen...
Merkator (Roda). Bice sigurno jos dosta toga, ali ne znam sta...vucko":y79cobj1 je napisao(la):Posto nisam pratio previse temu koji lanac samousluge ce biti unutra i da li ce biti jos sadrzaja pored tog hipermarketa?
vucko":3v11qgym je napisao(la):Pa zna se ko su "zasluzni gradjani" i kakvu oni dobijaju reklamu u medijima,a kakvu svi ostali...
Posto nisam pratio previse temu koji lanac samousluge ce biti unutra i da li ce biti jos sadrzaja pored tog hipermarketa?
Ruse naravno..dao sam objasnjenje na ssc sto neki objekti stoje tu.. za sad ne smetajuJohnest_Hon":198rw5jj je napisao(la):Vozdovacki, hoce li srusiti i tu preostalu ,,srbogradnju'' ili ce ostati u simbiozi?!
Nema vise cile-mile..nek idu da slikaju sami,ako im ne odgovara..moja baba moze da copy ,paste i prepise tekst sa ssc ..SlobodniZidar":1ejeok0g je napisao(la):Ахахаха што сте истриповали Вождовачког па сад потписује фотке и то по сред за сваки случај :laugh: