Реконструкција семафора
Садашњи семафор на стадиону Црвене звезде постављен је пре 33 године. Јуче је, можемо рећи и коначно, почела његова реконструкција.
Нови семафор биће сличне величине, а како ће заиста изгледати нека за сад остане тајна. По неким претпоставкама, требало би да буде у функцији за прву следећу утакмицу на нашем стадиону, односно, против Радничког првог октобра.
Homer Jay":2gnwsf2t je napisao(la):Hvala Sada lepo imamo mesto gde cemo da najavljujemo izgradnju novog stadiona posle sveke neuspesne sezone
Delija":24zc12zy je napisao(la):Које инвестиције?
Homer Jay":2d7pk56f je napisao(la):^^^
Cuti, grobare Mi smo cigani skromni ljudi, nama ne treba mnogo da budemo srecni
Mi imam semafor, semafor, semafor! Mi imamo semafor, vi imate lavor
pripjat :shok:HoRuS":1c6u0xxf je napisao(la):Обиђох вечерас Маракану, пробрао сам неке слике, на којима се види скоро све вредно помена, од ултра модерних читача карата, семафора који се реновира, дрвених бандера са јавном расветом, помоћних терена, прилаза, пролаза, рефлектора који сваки води своју политику ( потпуно асинхроно уперени), огромног немара – није чак ни трава покошена у пролазима до помоћних терена, крова који је зарђао...Бар су окречили зидове стадиона... Зум није најбољи јер је све сликано мобилним телефоном, а почео је и да пада мрак...
Па уживајте у галерији...
Uploaded with ImageShack.us