Na stranu dramatičnost i ono za zakopavanje stadiona, ja se suštinski slažem s onim što kaže korisnik. Ne vidim poentu praćenja domaćeg fudbala, a posebno ne vidim poentu da se cela država i društvo vrte oko njega. Nameštene utakmice, strani igrači, imbecilne konferencije pre i posle utakmica (to mi je najjača stvar ikad, vidiš trenere i selektore koji 20 godina vrte iste rečenice i ljude koji 20 godina prate to ko da je sletanje na Mesec :lol: :bash: ), mafijaši u upravi, navijačke horde koje u pauzama između dilovanja uništavaju grad i vođe koje se ubijaju po ulicama, usput ranjavajući nedužne ljude...
Još kada pročitam da te hijene dobijaju xy donacija i pomoći od države a da šatro nema para za mnogo bitnije i starije institucije...
Treba sve to privatizovati i skinuti sa vrata, pa kome je do toga nek sam baca pare i nek se sam obračunava sa rivalima. Naravno, onog momenta kad se to obračuvanje prelije izvan stadiona, dobijaju se paprene kazne i bajbok. Pa ako klubovima odgovara da svakog meseca puknu po milionče, super.
Naravno jasno je da se to neće desiti, jer je ovde sve trulo i gangrenozno, pa tako i ta sfera društva i politike. Ali kažem, da ima pameti, svi bi oni bili otkačeni sa sise i stavljeni pod strogu kontrolu. Dosta više s tim je*enim fudbalom, kad god u Srbiji ne slušam o ratovima, Kosovu i nekoj krizi, slušam o fudbalu. Pun mi je više kufer tih budalaština i tupavog naroda koji se zaglupljuje takvim stvarima.
A još je veselije kad treba da ideš negde na drugi kraj grada a tog dana utakmica. Ceo grad postaje ko ratna zona. Zašto? Zato što par hiljada divljaka nije preraslo 14. godinu života pa moraju da se dovlače policajci iz cele Srbije da se potrude da ovi prođu 10 blokova a da ništa pritom ne polome. I to je kao neka zabava. To je ''najvažnija sporedna stvar'' u Srbiji.. ? E do mojega kad su nam takve stvari najvažnije i najmilije.