Кеве ти? Да ли познајеш ауторе?
Ако не, бар признај да си напамет то рекао.
У чему би то били доследни да су развили заставу Косова?
Да не треба ми Срби да се позивамо на међународне законе и да верујемо у то... Ок, доњецк - украина, Космет - америка, немачка, шиптарија. Сад ок?
Чак те и не кривим, нису сви кадри да се одупру и слободно, свеобухватно размишљају. Ово ниси ни морао да помињеш. Ни ти ни 5000 следећих што ће да се јаве. Све је већ у медијима, уз огромну потврду малог степена осећаја код великог броја грађана.
То што за вас представља кад изговорите Европа је све оно на шта се гнушам. Као и код ове поруке која ми је једнако одбојна јер нисам Русофил. Само Србе гледам и само ме Србија интересује. Степен њеног напретка и културе не везујем са спољним утицајима.
За приватизацију се слажем, неће скоро, биће мучно, трајаће и на крају ће све бити покрадено. Тада ћемо бити свесни зашто се деценијама сатанизују клубови и навијачи. Тада ћемо бити свесни зашто знамо ко су убице, дилери, рекеташи...а нема их у затвору. Знаћемо и где су стотине милиона евра од играча, маркетинга, такмичења...
Нећу ја то да вас учим, јер сте се определили за мишљење и тешко да вас интересују чињенице. А делује ми да као део клуба, његов члан и пре свега неко ко је заиста заинтересован ипак знам више.
Још и сами истакнете да је Звездино власништво, да је удружење грађана... а потом одлучите да сте ви институција, као неки пијану комесар који ће да одузме и дода коме шта хоће. Комунистички тип суда који ће да осуђује дилере, насилнике и пре свега антиевропејце...без једног јединог доказа.
Није моје да вам објашњавам, већ да сваки сулуд покушај налети на тврдо. Колико год био у могућности. Ако је тај глобалистички фазон ( познат као- све је боље него Србин бити - а највише изражен кроз то да ће нас спасити Европа, Русија, небо, чудо) ваш истински пут. Жао ми је ваших живаца, неки од нас су ипак против, држаће се нечег свог!
Од сада одговарам само на постове који имају везе са темом. Одведе ме ти у Европу а тема стадион Црвене звезде.
Стварно не желим расправе али толико празних етикета и поновљених ставова политичара ме извацују из такта. Свестан сам наравно да би погрешно било да ја етикетирам исте са чувари музеја, хуманитарци, градитељи, борци за слободу. А за такве елементе чак има доказа...свакако више него да су десетине хиљада навијача дилери, рекеташи... има ту наравно свега, али останимо на земљи и пишимо само реалне ствари, без претпоставки, предрасуда, климавих тврдњи.
Слику сам иначе окачио као одговор на питање зашто су баш ови клубови тема, мета и циљ. Не као знак одобравања али стално сам у прилици да се објашњавам, перем од етикетирања а неки ову клапу на форуму гледају као напредну, отворену, слободну...
Укратко. Видео сам политичка опредељења, блокове, па и слободе мишљења, Ђинђићев и тај неки други понуђени пут. Пропале приватизације и ољачкане десетине милијарди у анти европској( Слобиној ) и проевропској ( Ђинђић са наследницима) ери. Сад не дам своје, бар не на начин на који су грађани, моји ближњи, комшије, дали своја радна места.
У Звезди одобравам само поштен рад и велика улагања. То је мој принцип приватизације...какве Бањице, давање локације и изградња. Јок то Бивисе и остали! И оканите нас се, или се учланите и гласајте, предлажите.