Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Ново је то да је зидић према ресторану у приземљу ТЦ повишен за своју висину - вероватно да би се ресторан боље заштитио од буке и прашине, и непровидна градилишна рада; један је био рекао да ће ограда остати провидна да би грађани могли да прате радове:
Rekonstrukcija izgleda i 1941 mi nekako deluje kič ali to rade i Varšava i Budimpešta.
Projekat deluje "fino" za običan luks stambenjak, može da stoji rame uz rame sa sličnim zgradicama po Evropi.
Da je na Vračaru ili Senjaku!
Mi ovde govorimo o nečemu što je neponovljiva lokacija. Zaslužuje daleko bolju arhitekturu od "ok neki fini prosek Evro luks stambenjaka". Nije da mi imamo išta tako igde u gradu, ali ovde bi bilo na primer mesto za tako nešto.
Takođe i za ovo i za "Gaudija" je pitanje da li na tako vrednim lokacijama graditi uopšte stanove?
Da li neko zna zašto je građvinsku dozvolu izdalo Ministarstvo građevinarstva, a ne Sekretarijat za urbanizam i građevinske poslove grada Beograda koji inače izdaje građevinske dozvole?
На први, летимичан поглед изгледа као да се дошло до поплочане површине (в. у првом плану у средини), али, то су само трагови гусеница утиснути у земљу:
Nema tu ništa čudno, ako krenu dublje naći će Rim, ako nastave naći će stvari iz bronzanog doba, a može da se desi i iz neolita. Zato ne bi bilo iznenađujuće da urade šipove i preko noći iskopaju rupu.
Uprkos generalnom padu prodaje nekretnina na beogradskom tržištu, investitori nastavljaju sa novim projektima i novim fazama razvoja postojećih što sugeriše da potražnja za stanovima u Beogradu nije ravnomerna. Određeni delovi grada, kao i kvalitet tih projekata, ne samo da drže cenu, već...
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.