Ajde u 100 evra da ce ovde da idu jos dve etazeПостављена табла
Pogledajte prilog 172662
Mislim ds je render sa javnog uvida bio drugačiji od ovog sad sa table zašto za ovu lokaciju nije bilo konkursa ...
Nije drugačiji, samo je perspektiva malo s*ebana. Evo, citiraću tebe od onomadMislim ds je render sa javnog uvida bio drugačiji od ovog sad sa table zašto za ovu lokaciju nije bilo konkursa ...
Projekat na mjest hotela srb kralja na uglu ulica pariske i uzun mirkove ekskluziva za bb
Na SSC - u sam naišao na post (Pariska i Uzun Mirkova), ali bez fotografija (bile kačene na cloud serveru za fotografije koji je ukinut u međuvremenu), iz 2011. da je bilo planirano da se izgradi zgrada koja bi jednim delom imala repliku fasade hotela.
P. S.
Naiđoh na ova prikaz staro na novom (ne mogu da se setim adekvatnog izraza pa me ispravite).
WTF (prastajte!)Lojaničin originalni projekat za Rajićevu je predviđao mali (veoma mali ) omaž fasadi hotela u delu ka Pariskoj, ali se Izraelci na kraju nisu domogli tog dela placa.
Taj deo je sav predvidjen u TC da bude po planu. (ovo je slika iz lokacijske dozvole)Panoramski pogled na fasade i kvartove od Cara Dušana do Knez Mihailove, ulicama Pjarona de Mondezira i Pariskom... Imamo kvartove po periodima: socrealizam, 90-e xx veka, medjuratnu arhitekturu, sve može da se prati... svaki kvart je odraz jednog vremena, kao na istorijskoj traci... poslednja dva, najbliža Knez Mihailovoj, gde bi valjda najveća pažnja i briga trebalo da se vodi, odraz su naše današnjice.
Pogledajte prilog 172982
Poslednja zgrada u nizu od Gospodar Jevremove do Zmaja od Noćaja već narušava i kvari lepotu ovog dela
Pogledajte prilog 172983
I ostatak do Kneza....
Pogledajte prilog 172984
Sa tržnim centrom koji je progutao kvart
Pogledajte prilog 172985