Šta je novo?

Srbija - zlatna strana medalje

"За непуних 12 сати дијаспора је за аутопревозника Миломира Јаћимовића прикупила више од 25.000 америчких долара".

"На платформи gofundme.com дијаспора скупља новац за аутопревозника који је јуче ухапшен заједно са својим сином, након што је покушао да науди себи због проблема у којима се нашла његова фирма, а све због подршке студентима".

Извор: n1info.rs

1751457426924.png

Ђоковићево пумпање са духовитим образложењем је до сад најотворенија подршка најпознатијег живог Србина и свакако заслужује своје месте у "златној страни медаље".
Пало ми је на памет да погледам вести портаза дезИнфромера и могу вам рећи да на првој страни вести везаних искључиво за тенис нема ни помена о Ђоковићу. Да би видео извештај о мечу морао сам да идем у претрагу где сам наша веома сведен извештај са меча где се наравно нигде ни не помиње пумпање.

Vidiš, vodom napuniti te kontenjere, da budu teži...

Šta je bilo sa onim muralom u Njegosevoj... Izgleda da se to nekako tiho i napokon prekrečilo, tzv ekstremni desničari su dobili direktivu od žvale da to više ne brane... Kao što su dobili i da brane...

Bio mi je tu zanimljiv jedan prilog al jazeere, bio je reciklomat odmah pored i baš u istom kadru kao neka žena ubacuje plastične flaše a muku mučimo sa krivim istorijskim narativom na 2 metra odatle...

Naravno i ti reciklomati su otišli u k... Da smo barem Hrvatska! U smislu barem čistih ulica i fasada i funckionalnog grada ako su nam umovi i sećanja donekle zaprljana.

Al zanimljivo je bilo tj. simptomatično gde smo kao društvo. Baš taj kadar neću zaboraviti žena uredno reciklira plastiku a na mozak zaboravili da ga recikliramo 35 godina.

Zato nemam velika nadanja kad je ovo društvo u pitanju jer je ovo mehur ovde na forumu...

Pre neki dan ista ona žena iz pekare koju sam pominjao reče mi pa za koga onda da glasam. A ona Milica?, kaže... Ja kao koja Milica... Ona propustila jadna da je ta Milica sad u vladi i da se poptuno prešaltala... I na kraju ti ljudi glasaju, a to nije neko zabačeno selo nego centar Beograda, tu barem radi... I pita se za koga od opozcije da glasa, da li za Milicu...

Žao mi je žene, imala je i rak i operisala dojke i slabo čuje, i zbog blokada je tako sva namučena pešaka išla do kuće nazad s posla (oko 5km uzbrdo)... dosta smo pričali... Al eto, tužno je ovo društvo, nisam previše optimističan... Bilo bi lepo da barem Beograd oslobodimo u nekoj sledećoj izbornoj rundi...

Da, i ja razmišljam o istom ovih dana - nažalost jedan deo naroda je prosto mentalno oboleo i nepopravljiv i za njih nema leka. Taj deo voli da živi u svinjcu i anarhiji i koliko god se u par navrata i država (ranije) i drugi deo naroda trudili da ih promene i evoluiraju, oni prosto neće. Jedino se postavlja pitanje koliko ih je, odnosno da li su većina ili negde na pola.

Mada čak i da sutra većina odluči da je dosta bilo i da moramo da se menjamo, biće potrebno bar 30 godina da se ponište svi kancerogeni efekti SNS taloga.

Zato i mislim da će promene biti postepene koliko god pumpali, par opština i daj bože BG, al i to će biti povuci potegni uz tešku nepopustljivost žvale da preda vlast. Mislim da će od lokala ići promene.

Prva Agelast epizoda koju sam odgledao celu, jako relevantna za nasu trenutnu sotuaciju. Koga ne zanima da cuje proces upadanja na Prinston i Harvard neka preskoci prvih sat vremena:

ja sam gledao, dosta mi bilo kul, samo je galeb usro poslednjih sat vremena, kao po obicaju tripuje da je mnogo pametan

Vrh