Šta je novo?

Srbija - zlatna strana medalje

Moj izvor je profesor ETF-a u koji uopste ne sumnjam.
Verovatno deo iste one ekipe sa katedri koje su još pre 20 godina bile na rubu opstanka, i koji se svim silama uprežu da održe "odnos snaga" na nivou na kojem je bio pre nego što računari uopšte postojali. Naravno, njima smeta i kada se pomene dodavanje kadrova, a ne odgovara im ni "konfederalizacija" ili čak raspad (o čemu se ne bi ni pričalo da nisu opsednuti odnosom snaga u NNV).

1749315782497.png

Rezultati izbora u Kosjericu pokazuju da sam jako pogresio kada sam pisao da su gradjani u ovoj opstini prodali svoje glasove.
Izvinjavam se gradjanima Kosjerica.
Do tog zakljucka dosao sam zbog vesti kao sto je sledeca, njih je bilo jako mnogo:

Ахахахахахахахаха Србија...

razbibriga А ако којим случајеш ипак останеш овде барем ти никада неће бити досадно.

Ove ispendreciti dobro.
To je vecinska Srbija. Ne mozes ih ispendreciti. mnogo ih je. Vecinska Srbije je danas na nivou s.toke koja se okrece hraniocu. St.oka ne razume da ih trenutni hranioc mozda tovi za klanje. S.toka zna za nase, use i podase. Hulja i EU zele da to ostane tako.

Zastrasujuca je uloga Evropskih agentura (Crta, NVO, citava tzv parlementarna opozicija). Oni i investitori upregnuti su u potpunosti u borbu za ocuvanje lopovskog sistema.

Ljudi ne shvataju da iih tuce i hapsi EU, da je Hulja samo izvrsitelj i da je ovo kolonijalna policija.

Ali najjače od svega je kolona:

Да ли подржавате идеју да се студенти политички организују и појаве на наредним изборима?

I onda 23% naprednjaka kaže da podržava ili nema stav.

Smeh

25 чланова САНУ потписало захтев да председник поднесе оставку.

Чланови Српске академије наука и уметности:
  1. Душан Теодоровић
  2. Слободан Вукосавић
  3. Миодраг Табачки
  4. Радомир Саичић
  5. Антун Балаж
  6. Владимир Костић
  7. Федор Месингер
  8. Мрђан Бајић
  9. Владан Девеџић
  10. Гојко Суботић
  11. Велимир Радмиловић
  12. Милан Дамњановић
  13. Жељко Томановић
  14. Дражен Зимоњић
  15. Владимир Срдић
  16. Жељко Шљиванчанин
  17. Зоран Радовић
  18. Милица Стевановић
  19. Богдан Шолаја
  20. Милан Стојановић
  21. Часлав Брукнер
  22. Душан Оташевић
  23. Зоран Пауновић
  24. Зоран Петровић
  25. Слободан Милосављевић
Одлично! Кренуло је. (Анимиране сличице су позајмљене са српског Редита.)
200w.gif

200w (1).gif

Poslednja izmena:
SANU ima 125 akademika. 100 je za Hulju 25 je protiv.

• Sviđa mi se
Reagovanja: Ar4
Marinika je sada izgelda ubola as-a.
Marinika ne shvata da je narod ponosan ako im je predsednik kriminalac.

Тепић је, на конференцији за новинаре, представила доказе који укључују десетине хиљада порука, фотографија и аудио-записа које је Европол доставио српским властима пре више од четири године.
„Ова документација показује сарадњу између Кораћа и његових сарадника са сарадницима Вучића, Недића, Огњеновића и других, укључујући и новинарку Српског телеграфа“, рекла је она, наглашавајући да српско тужилаштво и полиција нису предузеле истражне радње упркос томе. Она је додала да је цео материјал доступан на сајту ССП, где се свакодневно објављују нови детаљи.

Vrh