Šta je novo?

Srbija - zlatna strana medalje

Slučajno sam Vam like-ovao post :) . Umorne ruke matorog internet ratnika.:ROFLMAO:
Totalno je suprotna situacija. Borimo se za društvo argumenata i tolerancije.
"Umetnost je saslušati čoveka!" - Džingl B-92 radija 90-ih
Trudimo se da shvate u čemu su grešili.

Град електронике тренутно—Ниш!
1737916655494.png

Шта је бре ово људи моји. Цео Дорћол пишти и лупа у шерпе. Са свих зграда одјекује бука. Нисам нигде видео позив, нити најаву за тако нешто.

Шта је бре ово људи моји. Цео Дорћол пишти и лупа у шерпе. Са свих зграда одјекује бука. Нисам нигде видео позив, нити најаву за тако нешто.
Eeee.

Slučajno sam Vam like-ovao post :) . Umorne ruke matorog internet ratnika.:ROFLMAO:
Totalno je suprotna situacija. Borimo se za društvo argumenata i tolerancije.
"Umetnost je saslušati čoveka!" - Džingl B-92 radija 90-ih
Trudimo se da shvate u čemu su grešili.
U cemu je Hulja gresio? U svemu.

Ja sad banuo u BG
U ustanickoj se cuje ustanak, gledam okolo ko bre de bre protestuje ne mogu nadjem

Cudno je....
Transformacija.
Kao da velikom brzinom ovde nastaje neki drugi, bolji narod.
Bio sam ubedjen da nade nema, a sada mislim da ima.

Poslednja izmena:
Nije MC jedini. Dovoljno je pročitati šta se pisalo o narodu nakon prošlih nekoliko izbora.

Kao što vidimo, dovoljno je samo malo da se ovaj narod pokaže u najboljem svetlu.
Ima nade za nas!

Cudno je....
Transformacija.
Kao da velikom brzinom ovde nastaje neki drugi, bolji narod.
Bio sam ubedjen da nade nema, a sada mislim da ima.

Ја сам исто размишљао у фазону да треба да се направи атмосфера за све те људе и да им се јасно ставља до знања да је поштеније курвати се него радити то што они раде, али чак и кад се погледа нпр онај Шаровићев видео из Јагодине, на неки чудан начин за 80% њих некако могу да наслутим неку доброту. Без зезања, онај крезави из НС, Роми из Чистоће и сл, некако изгубљене душе према којима генетска лутрија није била дарежљива. Наравно, за главне организаторе овог зла не би требало да има милости, а то јесте више стотина људи!

Au, kako je ovaj mali u Utisku nedelje pametan i elokventan.. svaka čast

Vrh