Kako da ne mracim.Mracio si za sve pare ... ajd sad malo u + mod.
Šta je sledeće?Ovo je je dobra vest. Vreme da se udari po lopovima iz SPC i Matice srpske koji su uvek bili za radikale.
Pozvaćete vi i stranu okupaciju izgleda...Prelazna vlada mora biti sastavljena bez ucesca sadasnjih kleptokratskih struktura (parlamentarne stranke).
Mali koji nije hteo da se predstavi u emisliji? Debil. Odmah sam prebacio na rukomet.Au, kako je ovaj mali u Utisku nedelje pametan i elokventan.. svaka čast
Raduju se našoj propasti... jedva čekaju da zemlja potone u haos.Подршка из Загреба и БиХ!
Изгледа да га је ухватила прпа, или он то ради да замаже народу очи и угуши бунт.Hulja prvi put mora da hapsi ljude iz svoje firme.
NOVA: „Управо је у процесу хапшење власника и радника фирме Стартинг доо извођача на реконструкцији надстрешнице у Новом Саду! Систем је прорадио после 3 месеца ! Систем (СНС) је штитио, и да није било протеста никад се ово не би десило“, написао је Станковић на мрежи X.
Подсетимо, Зоран Ђајић, инжењер геологије који је до јуна 2023. радио као консултант на пројекту реконструкције Железничке станице у Новом Саду, изјавио је да је фирма “Стартинг”, која је била главни подизвођач радова, игнорисала све што јој је тражио надзор, па и он лично.
Ова компанија је иначе била ангажована на низу државних пројеката, попут реконструкције и изградње пруга у Србији, извођења радова у Клиничком центру, затвора у Панчеву…, а градила је и у Београду на води. У последње четири године оствариле је приходе од чак 250 милиона евра.
„Када смо проверавали у каквом је стању мермер на фасади и дошли до кровног дела, тражио сам да се скине прочеље и очисти од ђубрета, тог лошег бетона и да се ставе нове плоче, али они то нису хтели. Фирма Стартинг, први подизвођач, није то хтела да уради, иако сам то неколико пута захтевао, видевши какво је стање бетона испод мермерних плоча са стране. Рекао сам истажитељима да је бетон иза скинутих мермерних плоча са прочеља пропао. Да смо то скинули, можда бисмо видели да су сајле кородирале. Нажалост, уместо да тај мермер скину, они су га само префарбали”, рекао је раније Ђајић.
Он је навео и да се “Стартинг” повремено понашао као да је инвеститор, да је та фирма игнорисала све што им је он тражио, као и све оно што им је тражио надзор.
“Стартинг се понашао бахато и непрофесионално, али им је то толерисано. Не знам ко је иза њих стајао да би могли тако да се понашају. Било ко други не би могао себи то да дозволи, јер би изгубио посао. Иако су били главни подизвођач, у хијерархији одмах испод кинеских фирми које су добиле посао. За њих нису знали ни истражитељи којима сам дао исказ”, истакао је Ђајић.
Bravo deco!Hulja prvi put mora da hapsi ljude iz svoje firme.
Apsolutno. Ali Starting je kazu, firma A. Vucica.Изгледа да га је ухватила прпа, или он то ради да замаже народу очи и угуши бунт.
Znam... nikad ih nije ni interesovala ta nadstrešnica niti žrtve...
Kao što rekoh...Treba ici do samog vrha.
Konačno su poslušali savet agencije da moraju u javnosti stvoriti makar privid procesuiranja odgovornih.Hulja prvi put mora da hapsi ljude iz svoje firme.
Upravo zato je ovo kritican trenutak.Konačno su poslušali savet agencije da moraju u javnosti stvoriti makar privid procesuiranja odgovornih.
Tako jedino mogu da razvodne proteste.
Za njih je to bilo najbolje da su uradili još u novembru umesto što je Hulja preuzeo komandu.
Tek nakon tri meseca je ukapirao da ipak nije pametniji od svih.
Zbog toga je zahtev studenata da institucije rade svoj posao bio naivan.Upravo zato je ovo kritican trenutak.
Procesuiranje ce jasno biti prividno.
Radikalima se ne sme verovati i ne sme se ulaziti u bilo kakav dijaliog sa njima.
Ako se zagrize, ovo je cak moguca pobeda Hulje, jer npr Belivuk, kao Huljin nocni drugar za razgovor nije uspeo da poveze na Huljinom sudu sebe sa Huljom. Sudjenje moze biti razvuceno u beskraj.
Isto tako formalni i lazni vlasnici Startinga nece uspeti sebe da povezu sa stvarnim vlasnicima firme ne korumpiranom Huljinom sudu.
Postovanje zakona moze se osigurati samo iskljucivanjem radikala iz politickog i javnog uticaja.
Najaviće neke mere "sanitizacije" situacije.Ostaje da vidimo šta će popodne da najave.
Da. Ljudi koji vicu "gotov je " ne razmisljaju da Huljini pokrovitelji iz inostranstava nemaju nameru da izgube svoj asset.Zbog toga je zahtev studenata da institucije rade svoj posao bio naivan.
Traže od SNS sudija da procesuiraju SNS funkcionere.