Šta je novo?

Srbija - zlatna strana medalje

1747208028637.jpeg

Много лепше је живети у ЕУ фатаморгани. У записима откривеним у вековима испред нас стајаће записано да су последњи грађанери у исчекивању помоћи ЕУ на крају уписали у редове СНС да би лакше дошли до повластица које мисле да заслужују.

Jel ti imaš drzavljanetvo EU?

Jel možeš svojim hrvatskim državljanstvom da odeš da se legalno zaposliš u Luksemburgu sutra?

Jel Luksemburg pogrešna crkva?

Nismo ušli nigde i zato nam je ovako.

Ući će Crna Gora i Albanija. Ali to je tek prvi korak da im bude bolje.
Ti opet mašiš poentu. Srbija sa Vučićem nikada neće u EU dok je god ove EU korumpirane birokratije. Srbija je samo zemlja koja je vezana za EU brod, tako je vidi sadašnja administracija. Dakle, dok je god Košta, Von der Lajena i sličnih, nema Srbiji mesta u EU. Kada gorepomenuti završe iza rešetaka i izvrši se čistka u EU, onda ta nova birokratija neće podržavati mafiju u Srbiji. Kapisko?!

Stalno potenciraš što neko ima EU dokumenta. Bar ja nisam neko ko kaže da Srbija ne treba da bude EU država. Nisam nikome ukrao EU pasoš, dobio sam ga zasluženo. Da nije bilo rata, ne bih ni dolazio u Srbiju.

Poslednja izmena:

Izgleda da je ipak tužilac samoinicijativno postupio po savesti.

Bravo za tužioca Mladena Nenadića.
Ako ne znate za tužioca Mladena Nenadića, predlažem da guglate. Ovo ujedno stavlja tačku na to da je sns zbog toga što je Alex Vuči dobio korpu na Floridi, hteo da zakoči projekat Generalštaba.

I ovaj tužilac je meni jedan od favorita za mesto republičkog javnog tužioca kad najurimo ova gomna.

Ako ne znate za tužioca Mladena Nenadića, predlažem da guglate. Ovo ujedno stavlja tačku na to da je sns zbog toga što je Alex Vuči dobio korpu na Floridi, hteo da zakoči projekat Generalštaba.

I ovaj tužilac je meni jedan od favorita za mesto republičkog javnog tužioca kad najurimo ova gomna.
Ne vidim u cemu je ovaj Huljin kadar drugaciji od drugih?
Izabran je 2016. znaci Huljin kadar kao i svi ostali u tuzilastvu.

On je izdao nalog za hapšenje Vasića i još nekoliko osoba... A onda otišao da pregovara sa policijom oko hapšenja... I prošlo mu za jednog ali nije uspeo sa onih ostalih, ne piše koliko... Taman da se obaveste da pobegnu? Otkad to policija optira na naloge za hapšenje?

To je sve toliko van pameti da tužilac sada mora da izađe u javnost a ne da dalje nagađamo. Sa ovakvim razvojem događaja tužilac od integriteta treba odmah da izađe pred javnost i sve ovo u detalje objasni kao one dve tužiteljke ranije i onda skidam kapu, nije kupljen čovek nego od integriteta...

Na šta liči da pregovara sa policijom oko hapšenja u smislu hoće li mu policija dozvoliti...

Voleo bih da je čovek od integriteta, da je samo tajming loš pa je taj tajming dozvolio pravljenje paralela sa SAD. Ali on mora da izađe i da kaže da je sprečen, onemogućen da vrši svoju funkciju, a ne hrabar tužilac, alal mu vera... Na osnovu čega? Što pregovara s policijom, nek objasni nama ako je hrabar. To mu je dužnost, njima da naredi, nama da objasni.

On je izdao nalog za hapšenje Vasića i još nekoliko osoba... A onda otišao da pregovara sa policijom oko hapšenja... I prošlo mu za jednog ali nije uspeo sa onih ostalih, ne piše koliko... Taman da se obaveste da pobegnu? Otkad to policija optira na naloge za hapšenje?

To je sve toliko van pameti da tužilac sada mora da izađe u javnost a ne da dalje nagađamo. Sa ovakvim razvojem događaja tužilac od integriteta treba odmah da izađe pred javnost i sve ovo u detalje objasni kao one dve tužiteljke ranije i onda skidam kapu, nije kupljen čovek nego od integriteta...

Na šta liči da pregovara sa policijom oko hapšenja u smislu hoće li mu policija dozvoliti...

Voleo bih da je čovek od integriteta, da je samo tajming loš pa je taj tajming dozvolio pravljenje paralela sa SAD. Ali on mora da izađe i da kaže da je sprečen, onemogućen da vrši svoju funkciju, a ne hrabar tužilac, alal mu vera... Na osnovu čega? Što pregovara s policijom, nek objasni nama ako je hrabar. To mu je dužnost, njima da naredi, nama da objasni.
Apsolutno je jasno da se radi o Huljinom coveku za specijalne poslove.
Bio je tuzilac u slucaju Belivuk, njegova uloga je bila da spreci da se ista sazna o Belivukovim i Huljinim nocnim dijalozima i velikom prijateljstvu.
U drzavnom aparatu ovog zlozemlja nema i ne moze biti ljudi koji nisu sluge Hulje.

Iskreno i meni deluje kao cover za huljin bes oko trupma... Tobože pravna država na delu, radi svoj posao... Naredni dani će pokazati oko tih "više lica posle sprovedene dalekosežne istrage" koja su se svela na hapšenje jednog koji nije nalogodavac nego izvrsilac posla. Nek izađe i nek objasni zašto.

Izuzetna emisija.
Ukratko, poceli su bankroti.
EU zna da HUlja lazira BDP, ali i dalje ga zestoko podrzava jer su debelo ukljuceni u pljacku.

Priliv stranog kapitala je stao, a u praksi to znaci da je stala/stagnirala rasprodaja drzavne imovine strancima.
Vecina investicija u Srbiju su vlasnicke investicije, tzv kupovina nekretnina i zemljista.
Spoljnotrgovinski deficit raste. Ocekuje se lom kursa dinara.

Poslednja izmena:
Dogadjaji van Beograda danas ulivaju malo nade.

a) Beograd je mrtav grad, od njega ne treba nista ocekivati, u njemu se nista ne desava. Samo kafici i klubovi. Mi Boegradjani smo najniza klasa ljudi, urbane seljacine smo mi, nama je Hulja vec 100 puta bio "gotov". Mi Dorcolci mirno smno pustili da lopovi rade "rekonstrukciju 4 bulevara". Mi Dorcolci pustamo gamad da gradi zgrade u "Marini Dorcol".
b) Samo provincija moze da spase Srbiju. Samo totalna debogradizacija uliva nadu. U provinciji ne postoji TC Glerija i ne znaju da spreme kapucino na vise od jednog nacina. Provincija manje ide u Grcku.
c) Ako bi se istovremeno napalo u vise opstina, Hulja ne bi imao dovoljno policije.

Ovo sto se desilo u Kuli je do sada najopasnija stvar za Hulju.
Svi maratoni, pisitaljke i trubice i urbane setnje, podeljene kiflle, kreativnost i gradjanske suze ne znace nista pred penjanjem na zgradu opstine i bacanjem smrdljivog radikalskog banera.
Ovo je prva stvar koja je stvarno opasna za Hulju.
Ovo je bio prvi javni i masovni izliv besa.

Zavodjenje otvorerne diktature je zapravo dobar znak. Otvoreni teror je nesto sto su znali da rade pravi diktatori, nesto za sta je potrebna hrabrost koju Hulja nema.
Hulja je kukavica kao i vecina nas, on nije u stanju da zavede otvorenu diktaturu, a mora.

Poslednja izmena:

treba uhapsitii Hulju i utvrditi njegovu poslovnu sposobnost jer je opasan po okolinu.

Po Vukadinovicu, Hulja se donekle oporavio, a studenti se donekle izduvali.
Hulja moze bez da pobedi na izborima, sada okleva jer nije potpuno siguran u glatku pobedu.
Primecujem da su moje opservacije potvrdjene. Vukadinovic potvrdjuje ono sto je A. Dikic rekao. Nije gotov. Daleko od toga.
Samo izlivi ludila ili ekonomski slom mogu da nam pomognu.

Poslednja izmena:

a) Beograd je mrtav grad, od njega ne treba nista ocekivati, u njemu se nista ne desava. Samo kafici i klubovi. Mi Boegradjani smo najniza klasa ljudi, urbane seljacine smo mi, nama je Hulja vec 100 puta bio "gotov". Mi Dorcolci mirno smno pustili da lopovi rade "rekonstrukciju 4 bulevara". Mi Dorcolci pustamo gamad da gradi zgrade u "Marini Dorcol".
b) Samo provincija moze da spase Srbiju. Samo totalna debogradizacija uliva nadu. U provinciji ne postoji TC Glerija i ne znaju da spreme kapucino na vise od jednog nacina. Provincija manje ide u Grcku.
c) Ako bi se istovremeno napalo u vise opstina, Hulja ne bi imao dovoljno policije.

Svi maratoni, pisitaljke i trubice i urbane setnje, podeljene kiflle, kreativnost i gradjanske suze ne znace nista pred penjanjem na zgradu opstine i bacanjem smrdljivog radikalskog banera.

Zavodjenje otvorerne diktature je zapravo dobar znak. Otvoreni teror je nesto sto su znali da rade pravi diktatori, nesto za sta je potrebna hrabrost koju Hulja nema.
Hulja je kukavica kao i vecina nas, on nije u stanju da zavede otvorenu diktaturu, a mora.
Vise te gotivim kad si ljut, samo tako nastavi. :D

Ne vredi, svaki 20. post mu bude na mestu ili gotivan, ali zato preostalih 19 mrači i odmaže gore nego svi botovi zajedno.

I kolko god povremeno odglumio da je prestao, pre ili kasnije se opet vrati na staru omiljenu praksu. Da ne kažem agendu...

Ko neki opijum...

Vrh