- Učlanjen(a)
- 10.01.2007.
- Pohvaljen
- 47.023
Мора нека технократија, док нам сваким делом државе владају правници нема ништа да се помакне.
Што ли је правни постао тај факс бирократије нмп, физичар би боље радио скоро све јер бар зна да се снађе у системима са много промењивих.
Кину последњих 40 година воде инжењери, САД правници, Русију КГБ друкаре а ЕУ бирократе свих профила.Мора нека технократија, док нам сваким делом државе владају правници нема ништа да се помакне.
Што ли је правни постао тај факс бирократије нмп, физичар би боље радио скоро све јер бар зна да се снађе у системима са много промењивих.
Па и нисам, да управља инжењерским процесом најбоље зна инжењер.Ubo si suštinu![]()
Кину последњих 40 година воде инжењери, САД правници, Русију КГБ друкаре а ЕУ бирократе свих профила.
Дискрепанца резултата сходно датом педигреу управе је очигледна.
Па и нисам, да управља инжењерским процесом најбоље зна инжењер.
Ја и кућу морам легално да правим, за планирање куће не зовем правника, већ архитекту.
Ova cepanica što vodi grad nije naš stručnjak on nas mrzi više nego vi.Требало би отворити засебну тему о овим испадима које су њихови »стручњаци« и власт направили у последњих 13 година.
Ko ga je postavio na mesto gradonacelnika?Ova cepanica što vodi grad nije naš stručnjak on nas mrzi više nego vi.
Ova cepanica što vodi grad nije naš stručnjak on nas mrzi više nego vi.
To je jedna od najvećih političkih grešaka.Ko ga je postavio na mesto gradonacelnika?
Гласали сте да га имате, тако да је и ваш.Ova cepanica što vodi grad nije naš stručnjak on nas mrzi više nego vi.
Vučićeva?To je jedna od najvećih političkih grešaka.
Šapić i Danica Grujičić dva velika promašaja Vučićeva sa moje tačke gledišta, ako me neko pita a ne pita me.Vučićeva?
Демократска треба бити законодавна власт, али судска и извршна морају бити меритократске
Smeš li to da kažeš na organima stranke?Šapić i Danica Grujičić dva velika promašaja Vučićeva sa moje tačke gledišta, ako me neko pita a ne pita me.
O Dani pričam kao političaru ne kao hirurgu da ne bude zabune,