Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

А не, сваки лојални Србин зна да су то хрватске службе подметнуле да би спречиле изградњу железничког коридора који заобилази Загреб, и истовремено срушиле онога који коначно јача Србију.

На крају крајева, карте су подељене, нема више разлога за преобраћивање, само притисак и притисак, да се већ једном пошаљу сви ђаволи тамо где им је место.

Ne mogu da čitam sve - ali zar nije suština da je 16 NEVINIH LJUDI UBIJENO, i da se traži pravda za ove nevino stradale zbog korupcije?
Kako doći do pravde?

Pravosuđe nam je krš, nije usklađeno sa standardima EU i dozvoljava i sitnim i krupnim kriminalcima da prođu bez posledica.
Biračima SNS je postojeće stanje super, a to nije zanemarljiv broj ljudi.

Ja mislim da barikade neće ovu državu ni milimetar pribiližiti vladavini zakona.
I da nije na studentima da traže vanredne izbore, kao i da za istim ne postoji nikakva potreba.

Po meni su studenti zloupotrebljeni u političke svrhe, a uprave fakulteta saučestvuju svojom pasivnošću po pitanju blokada zgrada fakulteta.
Blokade su samo urušile reputaciju državnih univerziteta i ubrzale privatizaciju visokog obrazovanja.

Kako doći do pravde?
Biranjem drugacije vlasti ili vrsenjem jos vise pritiska

Pravosuđe nam je krš, nije usklađeno sa standardima EU i dozvoljava i sitnim i krupnim kriminalcima da prođu bez posledica.
Pravosudje radi, ali radi za SNS, probaj da se ogresis o njih pa videces kako brzo i efikasno radi

I da nije na studentima da traže vanredne izbore, kao i da za istim ne postoji nikakva potreba.
Ne traze samo studenti vec i odrasli ljudi

Po meni su studenti zloupotrebljeni u političke svrhe, a uprave fakulteta saučestvuju svojom pasivnošću po pitanju blokada zgrada fakulteta.
Blokade su samo urušile reputaciju državnih univerziteta i ubrzale privatizaciju visokog obrazovanja.
Upravo suprotno, ljudi vise nego ikada postuju nas univerzitet, studente i fakultete

Ako se zameriš pogrešnim ljudima, jednostavno te likvidiraju kao Cvijana ili te maltretiraju pritvorom kako bi te naterali da sklopiš sporazum o priznanju krivice (što treba pod hitno ukinuti).
Da te sud pravosnažno osudi bez dokaza ne može. Uz jakog advokata će ti na kraju plaćati odštetu za svaki dan u pritvoru.

Pored toga postoje i zastare, vađenje na ludilo itd.
Pravosuđe je bilo i ostalo krš.
Jednom delu stanovnika to odgovara jer mogu da uzurpiraju parking mesta, zajedničke prostorije, zazidavaju terase.

Državni fakulteti su sebe osudili na propast tako što su dozvolili da budu uvučeni u politički obračun.
Izgubili su monopol nad farmacijom a uskoro će i nad medicinom.

Najveću korist će izvući privatnici koji će da se bave obrazovanjem a ne revolucijom.
Stručan nastavni kadar će zarađivati više nego ikada, a kvalitet nastave će biti na najvišem mogućem nivou.

Btw. kontejner revolucionari sa anonimnog profila pozivaju na barikade sutra ujutro, pa ako planirate bilo šta normalno da radite imajte to u vidu.

Oni studenti 3.0 planiraju sutra zauzimanje fakulteta.... ko je u blizini pratite malo mreze...
Nije da imaju bistre poteze.
Prvo, ko je sa fakulteta uz indeks ulazi, a oni nemaju npr 50 studenata sa npr Poljoprivrednog pa da nesto pokusaju, a da ne govorim o ostalima.
Mislim da ce i pokusati nesto da bi narod odvukli sa blokada da cuvaju fakultete, a tako opet razjarili ljude, svakinim potez naopak

Uzice ima skup u pola 8, videcemo sta ce smisliti za blokadu

Отпао лимени део крова са зграде.
1751899399636.png

Što je najgore, on bi to mogao da naredi nekome bez problema.

Videh okupila se marva u Ćacilendu. Došli da ga brane da ga neko ne dokrajči.

A kako simptomaticno ( ako sam pravilno napisala) prica o ovome a malopre onaj benzinom pali zvucnik, bezi i ćacilicija ga cuva u rekordnom roku.
Duvao je on kraj, pa zviznu zvucno nesto....
Prosto covek vizionar, predviđa budućnost!

Salu na stranu, ovo szo je izjavio je za povraćanje. Studenti su mogli da za*ovnaju mnogo pre da su hteli, malo tuce sa policijom i bilo bi milion ljudi, ali se vidi da beze od toga.
28.malo pustili ljude, njih 80 uhapsili na pravdi Boga i sad opet nista agresivno, a ovome dali benzin da raspiri proteste....
E bedo bedna, gadi mi se.
Nego Zemunci cuvajte se sutra, prekosutra. Rekao je da ce blokade biti sklonjene pre 72sata, pazite se i cuvajte se.

Previse nisko mislis o ljudima koji idu ka fakultetskoj diplomi, a previse snage dajes ljudima koji nemaju ni srednju zavrsenu.

Ni mene. Na primer sinoć za dešavanja u Užicu nisam nigde našao ništa u medijima (osim Nova i N1), a nije da su se mala stvari dešavale. Nema čak ni u negativnom kontekstu.

Da nije društvenih mreža živeli bi u Severnoj Koreji.

Ljudi moji, ovo sa požarima je strašno....

Zar nije RTS mogao ceo dan varedni program da obajsnjavaju licima koja su spospobna ali ne umeju da gase direktno, na koje nacine mogu da pomognu, da se pomoc odmah dostavlja, ljudi bi pomogli ne znaju kako, neko, drzava, bilo ko da organizuje Srbiju.

Videla sam da se za sad skuplja novac direktno i pomoć u namernicama, biće i tekuci racun, moramo svi pomoći ko koliko i kako moze.

Video sam da se RTS, a i svi ostali botovski mediji, sad bave Tompsonom. Setili se pet dana posle.

j*** im se naravno za to tamo, našli nešto čime će zamajavati narod, a i ide ono - tamo su ustaše, blokaderi=ustaše...

Vrh