Dok u isto te vreme Kosovska* policija hapsi naš narod dole. 100 prema 0 za acu šiptara.
On najbolje zna koliko se Srbija srozala.
Taj isti narod opojno mu je klicao "Aco Srbine".Dok u isto te vreme Kosovska* policija hapsi naš narod dole. 100 prema 0 za acu šiptara.
Znam, takve neka kapse. Ali devojčicu od 12 godina ne moraju.On najbolje zna koliko se Srbija srozala.
Zato su ovakva ponizenja moguca.
Taj isti narod opojno mu je klicao "Aco Srbine".
Bilo bi baš lepo da Vidovdan bude proglašen za neradni dan, kraj juna, lepo vreme, dugačak dan, taman da se neki kotlić ili roštilj založi.Srećan vam Vidovdan građanska Srbijo.
Pogledajte prilog 242852
Ovi veterani su definitivno na pogrešnom mestu u pogrešno vreme, ako su uopšte veterani. Mesto da brane narod od terorističkih hordi 300 kilometara južnije, oni u Beogradu brane veleizdajničku džukelu koja je taj narod na tacni izručila teroristima (duboko se izvinjavam svim psima na poređenju).
Ti to čestitaš samome sebi? Pozdravljaju te ambasadori ŠuNATOvac i Jelena Milić.Srećan vam Vidovdan građanska Srbijo.
Pogledajte prilog 242852
Mislim da upadaš u nepomenikovu zamku, jer ratove su izazvale njegove angloameričke gazde, a zločina je bilo na svim stranama, samo što za zločine nad nama nije kažnjen niko. Sada će Posejdon/Vračarac i druge nepomenikove pristalice na forumu odmah da te isprozivaju kako tvrdiš da smo mi krivi za ratove, da smo mi najveći zločinci, da ratova, sankcija, bombardovanja ne bi ni bilo da je Milošević bio veći demokrata, itd. A nepomenik je veliki "patriota" zato što se ogrće trobojkom dok priznaje Šmita za visokog predstavnika i tablice "republjike kosova".Ali ovi retardi koji su prvo izazvali ratove, činili zločine, doveli nas da u 2024. godini opet na našoj strani na glasanju u UN-u budu samo banane države i ponavljaju ovu rečenicu koju niko nikada nije rekao.
Mislim da čak ni Nataša Kandić i slični plaćenici ne pričaju da je Srbija genocidna država, kamoli studenti.
Odgovaraće pred sudom za ovo trovanje
Pogledajte prilog 242894
Dobro jutro, jel prihvaćen ultimatum?
Živela Srbija.
Зависи шта кажу Рама, Курти и Ердоган нашем Ацку.Dobro jutro, jel prihvaćen ultimatum?
Živela Srbija.
Да ли су другосрбијанци Наташа Кандић, Краљ Обрва и др Крло тхе Идолс?Drugosrbijanski ultimatum je zavrsio kao na Ceru i Kolubari.
Dusmanin je bezao kao i uvek kroz istoriju.
Ja sam brate veoma srećan na reakciju dobrog dela naroda sinoć. Ni žvala se onome nije nadao to ti garantujem.Znam kako ti je jutros pa ću da istolerišem ovakve poruke.
Neka neka, samo raspiruju bes naroda, to nam i trebaЗбог оваквих као врачарац све више разумемудбашеознаше 1946те.
Pa naravno.Због оваквих као врачарац све више разумемудбашеознаше 1946те.
E, moram da priznam da si ovo dobro zapazio.Mora se primetiti jos nesto, a to pokazuju i poruke naseg mucenog Vracarca, da ma koliko sa ove opozicione strane poruke deluju trapavo, oni su se sa njihove strane totalno pogubili.
Knjizevne veceri, ‘blokaderi zapamtite, Srbija nije genocidna drzava’ (škk), dok BMK i četničke pesme sa zvučnicima uperenim ka Terazijama, sve to onako deluje dosta šizofreno.
Takodje, postoji suštinski diskonekt izmedju njihovog rukovodstva i njihove baze. Juče je, nažalost, čak i kada su se mase pred protest na nekim delovima Terazija izmešali, bilo je bolno jasno pri prvom pogledu ko ide na koji skup. Rukovodstvo SNS-a se ‘svojih ljudi’ gadi vise nego najokoreliji drugosrbijanci. Oni ne slušaju tu muziku, ne jedu tu hranu, ne pricaju te price, oni samo poziraju, sve neuverljivije.
Ti ces više vidjenijih SNS funkcionera sresti na Brijunima, Mikonosima i Maldivima nego na Gurmanijadama i Slaninijadama. I ovaj jadni Vračarac bi juče radije medju devojke i ljude sa kojima možeš da povedeš iole smislen razgovor ali mora da sedi sa mučenim ciganima, babama i dedama koji ne znaju ni zašto su tu, i da se samoubedjuje da je neki borac protiv drugosrbijanaca, dok mu bivsi Djilasov pomocnik cisti kadrove iz grada.