Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Čovek ponižava Srbiju kao niko nikad

1000042671.jpg

Ajde MC rokni koji rivotril i iskljuci se za danas. Nije da je ikada prijatno al danas je tvoje trovanje bas nepotrebno.

Poseban pozdrav za RTS kome je ovo fazon deseta vest i to su nas strpali u isti koš sa 1000 plaćenih klošara ispred skupštine.

Družićemo se opet.

1000042697.jpg

Iako Huljine akcije deluju idiotski radi se o dobro osmisljenoj strategiji sokiranja i destabilizacije drustva iz NATO kuhinje. Njegov cilj je da sokira, iznervira, izbezumi. Operacija tenzije i destabilizacije, kao sto je NATO radio u Italiji sedamdesetih.
Hulji je lako da izadje na kraj sa izbezumljenom masom ili sa studentima, mnogo lakse nego ako bi imao 50 racionalnih i dobro organizovanih protivnika sa odgovarajucim backgroundom.

Čovek ponižava Srbiju kao niko nikad

Pogledajte prilog 242902
Ovi veterani su definitivno na pogrešnom mestu u pogrešno vreme, ako su uopšte veterani. Mesto da brane narod od terorističkih hordi 300 kilometara južnije, oni u Beogradu brane veleizdajničku džukelu koja je taj narod na tacni izručila teroristima (duboko se izvinjavam svim psima na poređenju).

Ista ta žvalava džukčina je i 1999. "branila" KiM tako što se sa svojim vašljivim okotom useljavala u ministarski stan dok su mladići od 18 godina ginuli na Košarama i Paštriku.

Poslednja izmena:
Marko Djuric - jedna zanimljiva biografija i (lopovska) dinastija.
Рођен је у Београду, као дете Сава и мајке Јасне (рођ. Пашић) која је Јеврејка по мајци. Отац његове мајке Најдан Пашић био је познати српски и југословенски професор, друштвени и политички теоретичар, један од оснивача Факултета политичких наука Универзитета у Београду и познатог недељника НИН. Стриц Најдана Пашића био је Никола Пашић, који заузима једно од најзначајнијих места у савременој политичкој историји Балкана.

Ali ovi retardi koji su prvo izazvali ratove, činili zločine, doveli nas da u 2024. godini opet na našoj strani na glasanju u UN-u budu samo banane države i ponavljaju ovu rečenicu koju niko nikada nije rekao.

Mislim da čak ni Nataša Kandić i slični plaćenici ne pričaju da je Srbija genocidna država, kamoli studenti.

Odgovaraće pred sudom za ovo trovanje

Pogledajte prilog 242894
Mislim da upadaš u nepomenikovu zamku, jer ratove su izazvale njegove angloameričke gazde, a zločina je bilo na svim stranama, samo što za zločine nad nama nije kažnjen niko. Sada će Posejdon/Vračarac i druge nepomenikove pristalice na forumu odmah da te isprozivaju kako tvrdiš da smo mi krivi za ratove, da smo mi najveći zločinci, da ratova, sankcija, bombardovanja ne bi ni bilo da je Milošević bio veći demokrata, itd. A nepomenik je veliki "patriota" zato što se ogrće trobojkom dok priznaje Šmita za visokog predstavnika i tablice "republjike kosova".

Nataša Kandić je u zvaničnoj koaliciji sa nepomenikom, dugogodišnji pravni savetnik FHP-a je aktuelni ministar pravde u vladi. Poznati NATO lobisti ŠuNATOvac i Milićka su dobili ambasadorska mesta. Naravno, tu su i lažne patriote poput Šešelja, Botana, Julina, Mice Radodajke. Dragoslav Botan je dobio upravni odbor Narodnog Pozorišta, zato mu nije mrsko ni da bude u koaliciji sa Kandićkom, i što je još gore da svojim kvazipatriotskim botovanjem medijski pokriva Kandićkinu politiku koju nepomenik sprovodi 13 godina.

Lažne demokrate + lažni nacionalisti + lopovi + satanisti + najlošiji đaci = SNS

Poslednja izmena:
Da je upotreba sile tako popularna upotrebio bi je on odavno. Od pocetka je ovo igra kukavice ko ce prvi preci tu crvenu kiniju, sad je prvi trepnuo i to je to. Ide mrcvarenje do izbora, kad god oni bili, pojacana represija, ali nema vadjenja iz ovoga, terminalna faza ovog rezima.

Takodje, moram dodati i malo pojasnjenja posto mi se cini da su se ljudi malo pogubili u ovoj nasilje/nenasilje prici, a dodatno ih truju ovi dezurni smaraci mracitelji na drugoj temi. Nasilje je samo messaging, ne neko sredstvo koje samo po sebi ostvaruje cilj. Cak i da nekako isprebijas policiju, sto je samo po sebi nemoguce, sta je sledeci korak? Nema ga.

Poenta je da samo u tome kako ce se ta prica bolje prodati, da li kao maltretiranje neduznih gradjana ili kao zastita reda i mira. U ovakvim situacijama to uglavnom lakse prolazi kao prva prica, zato ju je SNS do sada i izbegavao. Mozda je i bolje sto su veceras studenti ovo trapavo uradili sa ovom misterijom, razvlacenjem i zelenim svetlima (skk), jer da je masa organizovano grunula do Skupstine, rezultat bi bio isti, batine, samo bise lakse prodalo kao redovan policijski posao. Sada to bas i ne izgleda tako.

Sve ovo je posledica magijskog razmisljanja, infantilnosti i gluposti vecine gradjana i nedostatka organizacije.
Sa druge strane imamo motivisanu policiju i odlicnu organizaciju SNS i cvrstu podrsku EU. (zadnjih 7 meseci svi panduri dobijsju dodatak na platu)

Sve sto se desilo je sasvim logicno. Studentski pokret se sudario sa realnoscu u Srbiji.

Hulja je jaci. Narod sledi silu. Ko poseduje brutalniju silu, taj pobedjuje. Od price i setnji nema nista.
Nema veze sto Hulja laze, dovoljno ima onih koji u to veruju.
Nema veze sto kupuju glasove, i to su na kraju glasovi.

Sinoc se videlo koliko su pobunjeni gradjani slabi. U normalnom ljudskom drustvu primer i zrtva studenata bi izazvala reakciju u vojsci i policiji. Sve bi davno bilo gotovo. Neko bi se vec nasao.

Ali u kolonijama toga nema. Dok ne uklonite iz sebe ljubav prema EU vladace vam Hulja.

Hulja = EU

Poslednja izmena:
Otišli u minus? Zar ih nije u martu bilo 88 hiljada?
Kako to?

Jesi video onaj snimak gde lepo pozdravljaju Stojičića na ulici? Ako budeš napredovao I postaneš prepoznatljiv I ti ćeš jednog dana imati tu čast.

Znam kako ti je jutros pa ću da istolerišem ovakve poruke.
Ja sam brate veoma srećan na reakciju dobrog dela naroda sinoć. Ni žvala se onome nije nadao to ti garantujem.

Jeste dosta njih otišlo prerano ali činjenica da je ostalo 10.000 ovih što hoće da se šiba sa kornjačama (i da uzmem u obzir da znam dosta njih što je otišlo ranije a ostalo bi da su znali šta se sprema) me veoma raduje. To znači da sledeći put kada se najavi isto ovako nešto - nas ostaje 5x više, i to veoma spremnih i opremljenih.

Za ovo jesu malo studenti krivi, jer su se dogovarali sa spektorima kada da puste kordone i jer su produžili govore mrtve za ceo sat pa je narod mislio opet banana, ali ovi što su ostali su pokazali ono što treba da pokažu - a to je da sa organizacijom žvala ima da propiša crveno.

Krivo mi je što nisam bio tamo, uzeo bih kontakt svake osobe ponaosob koja je ostala posle 21:30 da se bolje org. sl. put ali jbg.

A ja lično imam više od sekte nego opozicije pa mene možeš samo za organ da uhvatiš.

Због оваквих као врачарац све више разумем удбаше ознаше 1946те.
Pa naravno.
Bez represije nad radikalima Srbija tezi Cacilendu.
Cacilend je mesto gde je sve moguce i gde ne vaze pravila sem poslusnosti Vodji. Rostilj je besplatan, pevaljke prisutne. Kriminalac, policajac i premijer su zajedno i na prst u d. Raj.

Ovakvom narodu je na zalost potrebna UDBA. Da ima cega da se plasi i da ima gde da cinkari.

Poslednja izmena:
Mora se primetiti jos nesto, a to pokazuju i poruke naseg mucenog Vracarca, da ma koliko sa ove opozicione strane poruke deluju trapavo, oni su se sa njihove strane totalno pogubili.

Knjizevne veceri, ‘blokaderi zapamtite, Srbija nije genocidna drzava’ (škk), dok BMK i četničke pesme sa zvučnicima uperenim ka Terazijama, sve to onako deluje dosta šizofreno.

Takodje, postoji suštinski diskonekt izmedju njihovog rukovodstva i njihove baze. Juče je, nažalost, čak i kada su se mase pred protest na nekim delovima Terazija izmešali, bilo je bolno jasno pri prvom pogledu ko ide na koji skup. Rukovodstvo SNS-a se ‘svojih ljudi’ gadi vise nego najokoreliji drugosrbijanci. Oni ne slušaju tu muziku, ne jedu tu hranu, ne pricaju te price, oni samo poziraju, sve neuverljivije.

Ti ces više vidjenijih SNS funkcionera sresti na Brijunima, Mikonosima i Maldivima nego na Gurmanijadama i Slaninijadama. I ovaj jadni Vračarac bi juče radije medju devojke i ljude sa kojima možeš da povedeš iole smislen razgovor ali mora da sedi sa mučenim ciganima, babama i dedama koji ne znaju ni zašto su tu, i da se samoubedjuje da je neki borac protiv drugosrbijanaca, dok mu bivsi Djilasov pomocnik cisti kadrove iz grada.

Ja moram da napišem, ali zahvaliću se onome ko je uveo opciju "ignorišite", sad mi je bila potrebna da ne gledam ćaci bljuvotinu korisnika na V.
I ne treba odgovarati takvim (ne)ljudima, možda su plaćeni kada samo odgovaramo tom "čoveku".

Mora se primetiti jos nesto, a to pokazuju i poruke naseg mucenog Vracarca, da ma koliko sa ove opozicione strane poruke deluju trapavo, oni su se sa njihove strane totalno pogubili.

Knjizevne veceri, ‘blokaderi zapamtite, Srbija nije genocidna drzava’ (škk), dok BMK i četničke pesme sa zvučnicima uperenim ka Terazijama, sve to onako deluje dosta šizofreno.

Takodje, postoji suštinski diskonekt izmedju njihovog rukovodstva i njihove baze. Juče je, nažalost, čak i kada su se mase pred protest na nekim delovima Terazija izmešali, bilo je bolno jasno pri prvom pogledu ko ide na koji skup. Rukovodstvo SNS-a se ‘svojih ljudi’ gadi vise nego najokoreliji drugosrbijanci. Oni ne slušaju tu muziku, ne jedu tu hranu, ne pricaju te price, oni samo poziraju, sve neuverljivije.

Ti ces više vidjenijih SNS funkcionera sresti na Brijunima, Mikonosima i Maldivima nego na Gurmanijadama i Slaninijadama. I ovaj jadni Vračarac bi juče radije medju devojke i ljude sa kojima možeš da povedeš iole smislen razgovor ali mora da sedi sa mučenim ciganima, babama i dedama koji ne znaju ni zašto su tu, i da se samoubedjuje da je neki borac protiv drugosrbijanaca, dok mu bivsi Djilasov pomocnik cisti kadrove iz grada.
E, moram da priznam da si ovo dobro zapazio.
U vrhovima SNS su se pokondirili, profinili, pare su tu. Ide se u Abu Dabi.
Moraju da glume da su prosti i silom jedu psrizer.

Vrh