Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Krofnice a kako ćeš ti da objasniš svojoj deci 2006. god kada ste zatvorili oči i pustili da izgubimo Jadransko more i Crnu Goru tako što ste se pravili mrtvi dok su vozovi odvozili Milogorce iz Beograda da glasaju.
Kako ste krofnice objasnili deci kad je Kosovo proglasilo nezavisnost 2008?
Hoćeš ispričati deci krofnice kako si uživao na Dorćolu dok su palili Bogorodicu Ljevišku?
A gde si ti bio krofnice kad su palili Ljevišku? Branio si srpstvo sa Vračara?

Brao. Iskreni srpski patriJota. Odani član službe.

Živ je Dolanc, umro nije.

Tebi je Vučić podario autoput da iz Požege do Beograda možeš da dođeš da pumpaš.

"Podario", cuj ti njega :rolleyes: Kakav metalni sklop jednog SNS kmeta...Jel Vucic podaruje penzije i plate takodje? Urnebesno ste jadni. Ja, MiraC, i milioni gradjana su "podarili" ovu zemlju autoputem kroz poreze i namete koje placamo kako bi drzava (u nasem slucaju pljackala) gradila kapitalne projekte i javna dobra poput autoputa, zeleznice, magistrale. Ako se uzme kredit, i taj kapital vracaju gradjani a ne neka "magicna drzava" za koju tripujute da je u vlasnitvu vladajuce stranke. Srbija se razvija uprkos SNS sekti i vaseg iskompleksiranog vodje, a ne zbog njega.

Objektivno je pateticno sta je ova vlast (SNS+SPS) uspela da uradi od 2012 - 2025, usled najveceg gloablnog rasta, niskih kamata, i skoro neogranicenog kapitala. Ono sto ste uspeli da sagradite je upitnog kvaliteta i placeno xyz puta vise nego trzisna cena koju bi dobili kad svaki tender ne bi bio namesten. Ono jedino sto ste uspeli za sve pare je da razvalite sve demokratske i nezavisne institucije koje su potrebne jednom narodu i drzavi. Krijete se iza laznog patriotizma, i prozivate sve sposobnije od vas u ovom drustvu posto se plasite kako izgleda zivot bez stranke...zato je i branite kriminalcima i celavim luzerima, i spremni ste Srbiju da sahranite kako ne bi ostali bez funkcije, posto bez funkcije se vracate tamo gde ste oduvek bili - na dnu kace.

Dokle god mislite da ste vi nekome "podarili" put, voz, sredjenu fasadu, umesto da skontate i prihvatite da vas mi hranimo, oblacimo, i pruzamo sve sto ste ikada stekli u politici - nece ovoj zemlji biti bolje. Naravno da cemo da se vozimo iz Pozege za Beograd da pumpamo, to smo mi platili, i pumpacemo dok vam ne vidimo ledja.

Vi najvise volite da pumpate autoputem Milos Veliki, autoputem Nis-Dimitrovgrad, autoputem Sabac-Ruma, autoputem kroz Grdelicu i Moravskim koridorom, to vam je fetis.

Kad zatvore autoputeve i kad ukinu red vožnje, sa zadovoljstvom koristimo i sporedne magistralne pravce.

Nego, kaže li šta služba, sprema li nam se državni udar na Vidovdan ili Oktroisani otvara AP do Požege?

Ne treba siriti defetizam. SNS rulja se hrani defetizmom i lazima. Njihovi modeli ponasanja su vrlo predvidivi. U sustini njima samo treba vratiti onom metodom kojom oni vladaju. Tada ce se sistem sam od sebe raspasti. I milosevic je verovao da je bogom dan i da ce vladati doveka, ipak na kraju istrunuo Hagu. Ono sto smo mi 5. oktobra naucili su vrlo bitne stvari. Niko nije vecan. Borba za bolje sutra se isplatii i na kraju najbitnije, revolucija je samo onda do kraja uspesna, ako se do kraja sprovede. Narod je tog 5. oktobra bio pomirljiv. Bio je spreman na pomirenje u zamenu za bolje sutra. Mislim da je to najbinija lekcija koju smo naucili i smatram da se sada stvara prilika da se bas ta greska ispravi.
Tako da vidimo se na Vidovdan i ako treba vidimo se jos sto puta. Kolko god puta je potrebno dok ne strgnemo okove sa sebe. Jbg. takav smo narod.
MIslim da je narod i sada pomirljiv. Narod ne prepoznaje ludilo i zlo. MIlosevic nije izgledao bas kao ludak, bio je bahat, ali ne bas ovoliko. Meni je neshvatljivo da novinari, snimatelji, soferi i ostalo osoblje i dalje rade na Pinku ili RTS-u. Ljudima jednostavno Hulja ne smeta previse. Ne vide nista cudno u njegovom ponasanju. Dopada im se bahatost.
Organizuju decije rodjendane u TC Galerija, da bi se nadmetali statusno. Ne gadi im se, ne smeta im mnogo.
Iz toga izvlacim zakljucak da je narod jako trpeljiv.

Poslednja izmena:
To je tacno. Narod voli i zeli status kvo "posao, redovna plata jednom godisnje u Grcku sta ti fali fazon". Preterano ih i ne zanima politika i neke korenite promene nazalost. Ne smeta im mulj jer i sami pomalo ucestvuju u tome. Vole sto mogu da pljunu nasred Kneza ili da im se pas pokenja i da im niko ne napise kaznu, vole sto mogu da zapale cigaretu bilo gde, vole sto mogu da parkiraju nasred trotoara dok popiju kafu u omiljenom kaficu, vole sto mogu da baze djubre kroz prozor kola na autoputu, vole sto mogu da plate deci ocene, sto mogu da daju saobracajcu hiljadarku da ih pusti.........zemlja bezakonja bukvalno evropska Kolumbija to smo mi

Mislim da je ovo sustinski tekst koji sve objasnjava na razumljiv nacin.

Vi najvise volite da pumpate autoputem Milos Veliki, autoputem Nis-Dimitrovgrad, autoputem Sabac-Ruma, autoputem kroz Grdelicu i Moravskim koridorom Pojate-Trstenik, to vam je fetis.
Jel ti se sviđa Đilasov most, tj. most na Adi? Koliko često prelaziš preko njega? Koji moron od lika, ovo je nečuveno. Ovi SNS trolovi su totalno nepismeni i ne razumeju da građani sve finansiraju, a ne lopuže od političara. Vučić daje penzije, Vučić gradi... Ne gradi on, nego građevinske firme. On namešta tendere i svaki njegov put košta tri puta više od realne cene. Penzije su najstariji sugrađani zaradili, nije im palo sa neba.

Razumem Vračarca. Njemu se botovanje isplatilo. Pre kao član SRS-a, a onda SNS perjanica. Od lošeg posla, do gajbe u BGD na vodi bez da je ičim zaslužio. Njima je Vučić kralj, on im je sve. Sebičnost našeg čoveka je vidljiva.

MIslim da je narod i sada pomirljiv. Narod ne prepoznaje ludilo i zlo. MIlosevic nije izgledao bas kao ludak, bio je bahat, ali ne bas ovoliko. Meni je neshvatljivo da novinari, snimatelji, soferi i ostalo osoblje i dalje rade na Pinku ili RTS-u. Ljudima jednostavno Hulja ne smeta previse. Ne vide nista cudno u njegovom ponasanju. Dopada im se bahatost.
Organizuju decije rodjendane u TC Galerija, da bi se nadmetali statusno. Ne gadi im se, ne smeta im mnogo.
Iz toga izvlacim zakljucak da je narod jako trpeljiv.
Dobro je brt napisi to jos 15000 puta, nece nikad postati dosadno. Prosto milina citati jedne te iste recenice hiljade puta u nekoliko meseci.

Чуј противуставно деловање, ало кривосуђе, а ел президенте што чини?

EU se bavi Rusijom i Izraelom, a Vučić temeljno rastura Srbiju. Oni su davno digli ruke od ove rupetine od zemlje. To ni NATO pakt nije uspeo.

Uhapšeni ucenjeni da već krivičnim prijavama plus lažna opozicija. Dobro informisani ljudi su svesni farse.

Samo što mislim da nisu digli ruke već naprotiv, predodredili nas da im budemo deponija , rudnik i radionica i to je to, ne zanima ih ništa drugo.

Banda licemerna.

EU bastion pravde i demokratije ne vidi nikakav problem sa time, tako da sve je to u redu. 🙂
Nas forum je bastion Eu, ne postoji nesto toliko lose sto moze da se kaze o Eu da bi bilo ko promenio pozitivno misljenje o njima. Nije lepo sto nam to rade, ali oprosticemo im uvek i svaki put. Mada je lepse da se kaze da smo uvek mi krivi a ne Eu zbog xy razloga iz te i te godine. Nesto sam cinican danas, valjda ova vrucina.

Nas forum je bastion Eu, ne postoji nesto toliko lose sto moze da se kaze o Eu da bi bilo ko promenio pozitivno misljenje o njima. Nije lepo sto nam to rade, ali oprosticemo im uvek i svaki put. Mada je lepse da se kaze da smo uvek mi krivi a ne Eu zbog xy razloga iz te i te godine. Nesto sam cinican danas, valjda ova vrucina.
Pa isti mentallitet kao Šešeljevci, samo na drugoj strani i u kontra smeru. Kao što možeš sa Šešeljevim kultistima da pričaš odnosno argumentuješ do mile volje i da se opet ne pomeriš sa mrtve tačke, tako i sa ovima može čovek da besedi u beskraj, i oni će opet iz svake rasprave izaći nepromenjeni u odnosu na ono kad su ušli u nju.

I mnogi su isto bezobrazni kao Šešeljevci. Kao što Šešelj voli da ciniše, izvrće i tera u apsurd i banalizacije, tako vole i ovi. Zadnji put kad sam se raspravljao s jednim i pitao zašto EU nije ubeležila čak ni napredak po pitanju Kosova, lik mi napiše "pa zato što nas mrze". I onda šmugne iz rasprave. Mislim se samo vi nastavite sa tim EU talibanisanjem i cinizmom pa ćete za par godina imati manje od 10% podrške u celom narodu. A zemlju će vam/nam, pored gomile aljkavih i neodgovornih Srba, zagađivati i čerupati i EU deponije, rudnici i radionice. Dakle biće nam duplo gore nego što je sad. Živi bili pa videli.

Mada i tad će oni imati neke izgovore zašto smo došli dotle. Biće opet neke priče "nismo se dovoljno sagnuli" ili "nismo na početku pregovora bili napredni i uređeni kao Rumunija i Bugarska 90ih". Oni su uvek puni nekih izgovora i deluzija. Opet - jer su isti kao Šešeljevci.

Covek mrtav ladan napise ‘mi smo predodredjeni da budemo kolonija rudnik i radionica’ i onda ispise traktat gde druge optuzuje za apsurd i banalizaciju, najjaci forum.

Pa isti mentallitet kao Šešeljevci, samo na drugoj strani i u kontra smeru. Kao što možeš sa Šešeljevim kultistima da pričaš odnosno argumentuješ do mile volje i da se opet ne pomeriš sa mrtve tačke, tako i sa ovima može čovek da besedi u beskraj, i oni će opet iz svake rasprave izaći nepromenjeni u odnosu na ono kad su ušli u nju.
Slazem se, kult su i jedni i drugi, mada radikale ne podnosim i mislim da su mnogo gori i daleko vise zla su nam naneli.

Vrh