Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Jedini mrtvak je Srbija. Zemlja bez mladosti i vlast koju 90% mladih ne podržava jeste mrtvak. Koliki ološ moraš biti da zarad par stanova ideš protiv dece. Beda ljudska!
Nije Srbija mrtvak nego druga Srbija.
Ta fora sa decom to možeš da prodaješ ovde ljudima sa n1 pilavom u glavi.

Krofnice a kako ćeš ti da objasniš svojoj deci 2006. god kada ste zatvorili oči i pustili da izgubimo Jadransko more i Crnu Goru tako što ste se pravili mrtvi dok su vozovi odvozili Milogorce iz Beograda da glasaju.
Kako ste krofnice objasnili deci kad je Kosovo proglasilo nezavisnost 2008?
Hoćeš ispričati deci krofnice kako si uživao na Dorćolu dok su palili Bogorodicu Ljevišku?
Видиш како се лако разоткриваш. Мислиш да су сви страначки активни као ти. Језиво.

Mislim da ipak ne smemo da budemo protiv onih koji se ipak bune, ma kako nevesto. Pobuna je sveta stvar, pogtovo u neoliberalizmu kada su mase masovnom potrosnjom i statusom redukovane na nivo politicke imbecilije.

Ako i nema sanse sa ovakvim narodom, studenti su se barem zrtvovali, i to je za divljenje.
Ma koliko bili ogorceni, ne treba na njih svaljivati krivicu niti im se rugati kao sto cini ovaj bot gore.

Studenti su razgolitili banalno zlo rezima. Pokazali su narodu prirodu monstruma koji vlada i kome se narod prodaje kao kurva.

Srbija je ta koja nema snage i koja se plasi, a ne studenti. Studenti nisu Srbija, oni su nesto bolje. Razmislite realno. Za 7 meseci nije stvorena neka nova pol organizacija, neki narodni front ili frontovi. Studenti su shvatili da vecina populacije ne zeli promene. Hulja i SNS su jos uvek previse popularni. Masama je ovo ludilo i kriminal u kome zivimo nesto prihvatljivo.
To je tacno. Narod voli i zeli status kvo "posao, redovna plata jednom godisnje u Grcku sta ti fali fazon". Preterano ih i ne zanima politika i neke korenite promene nazalost. Ne smeta im mulj jer i sami pomalo ucestvuju u tome. Vole sto mogu da pljunu nasred Kneza ili da im se pas pokenja i da im niko ne napise kaznu, vole sto mogu da zapale cigaretu bilo gde, vole sto mogu da parkiraju nasred trotoara dok popiju kafu u omiljenom kaficu, vole sto mogu da baze djubre kroz prozor kola na autoputu, vole sto mogu da plate deci ocene, sto mogu da daju saobracajcu hiljadarku da ih pusti.........zemlja bezakonja bukvalno evropska Kolumbija to smo mi

Poslednja izmena:
Видиш како се лако разоткриваш. Мислиш да су сви страначки активни као ти. Језиво.
Kako si se osećao krofnice odgovori. Jel ti bilo lepo tada?
a.jpg

2006. god kada ste zatvorili oči i pustili da izgubimo Jadransko more
Jadransko more je izgubljeno još 1991. godine.

Srbija je bez Hrvatske izolovana prćija.
Neka vrsta zajednice sa tom državom je bila neophodnost. Bilo kao federacija, konfederacija ili kao nezavisne države u okviru EU.

I dalje nam sva nafta dolazi preko Hrvatske i nemamo alternativu.

Imbecili koji su u to vreme vedrili i oblačili u Beogradu su mislili da mogu silom da zastraše Hrvate i da sve bude po njihovom.
Takva politika nas je na kraju svela na Ćacilend.

Kako si se osećao krofnice odgovori. Jel ti bilo lepo tada?

Krofnice a kako ćeš ti da objasniš svojoj deci 2006. god kada ste zatvorili oči i pustili da izgubimo Jadransko more i Crnu Goru tako što ste se pravili mrtvi dok su vozovi odvozili Milogorce iz Beograda da glasaju.
Hoćeš ispričati deci krofnice kako si uživao na Dorćolu dok su palili Bogorodicu Ljevišku?
Odlično što si spomenuo te teme. Za vreme bombardovanja i gubitka rata i Kosova, ministar informisanja je bio Aleksandar Vučić. Radikali i SPS su izgubili sve moguće ratove, zamerili se jedinoj i najjačoj sili tada na svetu i popušili svuda. Srbi morali da beže iz Krajine, Srbi sa Kosova masovno napustili Kosovo 1999-te godine. Ne znam kakve veze imaju studenti sa pogromom 2004. godine. Oni neće ovu opoziciju, tako da nemaju nikakvu odgovornost za te događaje. A šta bi Vučić uradio? Jel bi krenuo u rat 2004. godine? Bi, kao što je odbranio tablice i instutucije, sprečio ROSU da uđe na sever i formira vojne baze, odbranio Gazivode. Gle čuda, sve je predao bez ispaljenog metka. Šta je trebalo da se radi sa CG? Da se bombarduje Podgorica ili da se šalju tenkovi na granicu? Žvalavi ne bi uradio ništa, kao što nisu ni ovi "žuti". Vesić je odbio da ide u rat, dobio kaznu zatvora. Bivši kadar DS-a, a sada perjanica SNS-a. Najveći lopovi tog režima su u SNS-u. Šutanovac što je "topio tenkove", ambasador Srbije u SAD-u za vreme Žvalavog. Pogrešno si mesto našao da botuješ. Idi na Svinjformer pa to pričaj ljudima sa 2 promila alkohola u krvi i IQ-om 50. Još jedna stvar. Zbog SPS i SRS zla, danas imamo pitanje Srebrenice. Srbi su uvek bili narod na pravoj strani, ovi su nas doveli da tačke da se stidimo.

CG je bila savezna država, a ne deo Srbije. Jel ima neko pismen u tom SNS-u? CG je imala pravo na referendum. Čak su mnogi Srbi kukali kako žele samostalnu Srbiju, a ne da budu u zajednici sa CG. Državna zajednica Srbije i Crne Gore, šta tu nije jasno.

Sutra da dođe neka druga opcija, botovao bi i za nju. Ti nemaš nikakva moralna načela, obraz, svoj stav. Ko zna čime su te ucenili SNS bitange ili si i sam umešan u svakakve afere. Meni je bitnije ostati čovek nego zdipiti par stanova na nelegalan način.

Poslednja izmena:
Ћути, зар не видиш да ће Звонко и Милан све да среде. Само са Порфиријем да виде како још неки спрат да дозидају.
Ne diraj srBske patriJote! Takvih je pun kofer bilo u Krajini. Posle firmice, kuće, gazdice... Gle čuda, svi profiteri su u SNS-u.

Radikal uvek na kraju optuzuje ljude za manjak patriotizma, ili za izdaju.
Seselj im je usao u mozak.

Sto je najgore, to je u Srbiji dominantan mentalni sklop.

Samo opcija "ignor" kolege, samo "ignor"...

Ja sam na temi A2 koja je među najpracenijim i najcitanijim pogrupama, ogroman broj stalnih pratilaca, a traje od 2010.pa sam tek ovde otkrila ovu opciju.
Bez posebnog ubeđivanja, bez diskutovanja sa takvima jer oni UVEK imaju argument. Ja volim da napisem istinu, ali kad vidim da su botovi, e pa caooooooo. Nek botuju smai sebi

Samo opcija "ignor" kolege, samo "ignor"...

Ja sam na temi A2 koja je među najpracenijim i najcitanijim pogrupama, ogroman broj stalnih pratilaca, a traje od 2010.pa sam tek ovde otkrila ovu opciju.
Bez posebnog ubeđivanja, bez diskutovanja sa takvima jer oni UVEK imaju argument. Ja volim da napisem istinu, ali kad vidim da su botovi, e pa caooooooo. Nek botuju smai sebi
Tebi je Vučić podario autoput da iz Požege do Beograda možeš da dođeš da pumpaš.

Osnovni sud u Prištini je proglasio Milana Radoičića odgovornim za ubistvo Olivera Ivanovića, a četvorica optuženih su osuđena na ukupno 22 godine zatvora. Sud navodi da je M.R. predvodio kriminalnu grupu koja je organizovala ubistvo 16. januara 2018. u Severnoj Mitrovici i preduzela radnje na uništavanju dokaza kako bi ometala istragu. Grupa je imala jasnu strukturu, kriminalni i politički uticaj i delovala je uz podršku države Srbije. Vršila je ucene preko političkih rivala, uključujući Ivanovića koji je odbio da se pokori njihovim zahtevima.
Hulja i dalje neguje Radoičića, uveren da tako čuva strašnu tajnu koja ga davi i pretvara u monstruma. A znate šta to znači.

Osnovni sud u Prištini je proglasio Milana Radoičića odgovornim za ubistvo Olivera Ivanovića, a četvorica optuženih su osuđena na ukupno 22 godine zatvora. Sud navodi da je M.R. predvodio kriminalnu grupu koja je organizovala ubistvo 16. januara 2018. u Severnoj Mitrovici i preduzela radnje na uništavanju dokaza kako bi ometala istragu. Grupa je imala jasnu strukturu, kriminalni i politički uticaj i delovala je uz podršku države Srbije. Vršila je ucene preko političkih rivala, uključujući Ivanovića koji je odbio da se pokori njihovim zahtevima.
Hulja i dalje neguje Radoičića, uveren da tako čuva strašnu tajnu koja ga davi i pretvara u monstruma. A znate šta to znači.
Priština je osudila Radoičića kako bi im se ubistvo Olivera Ivanovića ne bi pripisivalo.
Oduvek je bilo očigledno da oni sa tim nemaju nikakve veze, a Hulja ima.

Offtopic ali nije mi jasno zašto novinari usvajaju Albanske nazive geografskih područja. Severna Mitrovica, Preševska dolina, itd.

Nije teško objasniti. Nikome se vaš nije ostajalo u zakednici sa zemljom gde su radikali najjača pojedinačna partija.

Onda su radikali obukli evropsko odelo, došli na vlast, i dokazali im da su dobro rezonovali.

Tebi je Vučić podario autoput da iz Požege do Beograda možeš da dođeš da pumpaš.
E sada def ides na ignore kad mi je ON PODARIO.
Ne vuci me za jezik bolje je. Ili, predlazem ti da odes na A2 temu i to napises hahahhahahhahahaha.
Caos provokatoru, osecam da te ni admin nece dugo tolerisati

Mislim da je mudrije da se ne eksponira i ne svrstava javno na jednu ili drugu stranu.
Najbolje su prošli studenti koji su se povukli i nisu bili udarani automobilom ili hapšeni.

Još bolje ako nisu dangubili i samostalno su učili.
Preko leta će položiti ispite a pumpanje i dinstanje će već na jesen otići u zaborav.
Vec siris defetizam i pesimizam?

Ja svoje stavove iznosim već 7god na forumu i nisu se promenili.
Za razliku od 99% ljudi koji su protiv ovde ali neće da kažu za koga su glasali jer se stide kod mene kao što vidiš to nije slučaj, ja se ne krijem kao većina mediokriteta ovde.
Kažeš malo je takvih, pa šta znam 2,157.000
Za koga si ti glasao @Cotra ?

Poslednja izmena:
Najstrasnije je sto mnogi ponovo ocekuju cudo na Vidovdan.
Zamislis cudo i cudo se desi. Tako razmislja vecina.
Ne treba siriti defetizam. SNS rulja se hrani defetizmom i lazima. Njihovi modeli ponasanja su vrlo predvidivi. U sustini njima samo treba vratiti onom metodom kojom oni vladaju. Tada ce se sistem sam od sebe raspasti. I milosevic je verovao da je bogom dan i da ce vladati doveka, ipak na kraju istrunuo Hagu. Ono sto smo mi 5. oktobra naucili su vrlo bitne stvari. Niko nije vecan. Borba za bolje sutra se isplatii i na kraju najbitnije, revolucija je samo onda do kraja uspesna, ako se do kraja sprovede. Narod je tog 5. oktobra bio pomirljiv. Bio je spreman na pomirenje u zamenu za bolje sutra. Mislim da je to najbinija lekcija koju smo naucili i smatram da se sada stvara prilika da se bas ta greska ispravi.
Tako da vidimo se na Vidovdan i ako treba vidimo se jos sto puta. Kolko god puta je potrebno dok ne strgnemo okove sa sebe. Jbg. takav smo narod.

Vrh