Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Verovatno će MUP da rasturi preostale blokade na fakultetima dok su ljudi na moru da bi održali prijemni i ispite.

Jbg, Halkidiki je bitniji.

Dovoljno je da se neko primi na nasilje i sam krene u isto. Masa te povuče, emocije. Onda će hapsiti takve, a ove plaćene klošare pustiti da se razbeže. Drugo, policija će tući deo naroda okupljenig oko tih dešavanja, a ne sve okupljene.
A onda ce svi okupljeni tuci i hapsiti policiju 😄

To sa provokacijama, hapsenjem i batinanjem moze da prodje samo kad je mali broj okupljenih, na nekoliko desetina hiljada vec jako tesko a na vise od 100.000 nikako. Pogotovo posle svega sto se desavalo do sada.

Najstrasnije je sto mnogi ponovo ocekuju cudo na Vidovdan.
Zamislis cudo i cudo se desi. Tako razmislja vecina.
Kakvo čudo? Okupiće se neka masa da viče pumpaj, a onda pravac Halkidiki na giros.
Ultimatum je sprdnja, osim ako ne planiraju da ograde okupljene i ne dozvole im da odu dok Hulja ne ispuni sve njihove zahteve.

5. oktobra je bila revolucija jer ljudi 10 godina nisu išli na more.
Bili su gladni girosa, a ne demokratije.

Maturanti se raspituju oko prijemnog, što znači da ih blokade ne zanimaju.
Blokaderi će za nedelju dana biti manjina.

Ultimatum do 21h! 😂😂😂
Nekad mi na tren bude žao tih nesrećnika koji traže pažnju i šminkaju mrtvaka.
Nedelju dana tražili reč kojom će da izvedu narod i našli ultimatum.

Mislim da ipak ne smemo da budemo protiv onih koji se ipak bune, ma kako nevesto. Pobuna je sveta stvar, pogtovo u neoliberalizmu kada su mase masovnom potrosnjom i statusom redukovane na nivo politicke imbecilije.

Ako i nema sanse sa ovakvim narodom, studenti su se barem zrtvovali, i to je za divljenje.
Ma koliko bili ogorceni, ne treba na njih svaljivati krivicu niti im se rugati kao sto cini ovaj bot gore.

Studenti su razgolitili banalno zlo rezima. Pokazali su narodu prirodu monstruma koji vlada i kome se narod prodaje kao kurva.

Srbija je ta koja nema snage i koja se plasi, a ne studenti. Studenti nisu Srbija, oni su nesto bolje. Razmislite realno. Za 7 meseci nije stvorena neka nova pol organizacija, neki narodni front ili frontovi. Studenti su shvatili da vecina populacije ne zeli promene. Hulja i SNS su jos uvek previse popularni. Masama je ovo ludilo i kriminal u kome zivimo nesto prihvatljivo.

Ultimatum se bliži!
Podsmevaš se mladosti ali zato ti je ovo sasvim prihvatljivo. Kad oterate omladinu i sami ćete se podaviti u mulju koji ste napravili.

GmJrbRGWIAAYCxm.jpg

5. oktobra je bila revolucija jer ljudi 10 godina nisu išli na more.
Bili su gladni girosa, a ne demokratije.
Mislim da je 5. Oktobar bio uredno placen i organizovan od strane zapada.
Koliko god bila vladavina S.Milosevica patoloska, mi nikada necemo saznati da li je Kostunica tada stvarno pobedio (tako rece Z Korac).
Tada je stanovnistvo bilo organizovano, postojale du nrke opozicione opstine. Rezim je bio osamucen ratnim porazom, a zapad je davao lovu. Narodu je svejedno, oni se okrenu onome ko ponudi pare.

• Sviđa mi se
Reagovanja: Ar4
Најбизарнија појава је како људи који су у власти, уопште не капирају како ће својој деци морати да објасне неке ствари. Океј, ђаво, и већина око њега нису емоционално способни да то капирају, или им је криминална потреба најјача потреба, но све време сам мислио да тамо има барем неко са трунком рационалности. Изгледа баш мрка капа.

Mislim da ipak ne smemo da budemo protiv onih koji se ipak bune, ma kako nevesto. Pobuna je sveta stvar, pogtovo u neoliberalizmu kada su mase masovnom potrosnjom i statusom redukovane na nivo politicke imbecilije.

Ako i nema sanse sa ovakvim narodom, studenti su se barem zrtvovali, i to je za divljenje.
Ma koliko bili ogorceni, ne treba na njih svaljivati krivicu niti im se rugati kao sto cini ovaj bot gore.

Studenti su razgolitili banalno zlo rezima. Pokazali su narodu prirodu monstruma koji vlada i kome se narod prodaje kao kurva.

Srbija je ta koja nema snage i koja se plasi, a ne studenti. Studenti nisu Srbija, oni su nesto bolje. Razmislite realno. Za 7 meseci nije stvorena neka nova pol organizacija, neki narodni front ili frontovi. Studenti su shvatili da vecina populacije ne zeli promene. Hulja i SNS su jos uvek previse popularni. Masama je ovo ludilo i kriminal u kome zivimo nesto prihvatljivo.
Studenti su navučeni na tanak led.
Tu mislim da su zakazali roditelji koji im nisu na vreme objasnili u kakvoj državi žive.

Mada je po meni imati decu ovde i upisivati ih na fakultet suludo ako nisi deo vladajuće sekte, pa da već znaš gde će raditi kad dobiju diplomu.
Činiš deci medveđu uslugu ako ih prepustiš "slobodnom tržištu" nakon diplomiranja.

Studenti su navučeni na tanak led.
Tu mislim da su zakazali roditelji koji im nisu na vreme objasnili u kakvoj državi žive.
Ovako je bolje. Ovako su oni sami to videli. Zasto bih ja sputavao sopstvenu cerku koja se vrlo eksponirala tokom ove pobune. To bi bilo nepedagodski.

Ona ssd vidi da ovde uglavnom zive go..vna. Ali naucila je i koji ljudi nisu g..ovna, pa makar to bila mala manjina. Videla je i ko su caciji danas kad je politicki zapad postao cacilend. Vazno je resiti se iluzija na vreme.

Pogotovo jer nam tek predstoje uzasi.

Zamislimo na trenutak da nismo Srbi. da smo organizovanini hrabri kao gradjani Madrida 1937.

Ili da kazeno, kao u aprilu 1941. kada je posmatrajuci ponasanje gradjana Zagreba pri dolasku okupatora Josip Broz izjavio "Od ovih se g..ov.ana ne moze napravit revolucija".

Poslednja izmena:
Zasto bih ja sputavao sopstvenu cerku koja se vrlo eksponirala tokom ove pobune. To bi bilo nepedagodski.
Mislim da je mudrije da se ne eksponira i ne svrstava javno na jednu ili drugu stranu.
Najbolje su prošli studenti koji su se povukli i nisu bili udarani automobilom ili hapšeni.

Još bolje ako nisu dangubili i samostalno su učili.
Preko leta će položiti ispite a pumpanje i dinstanje će već na jesen otići u zaborav.

Mislim da je mudrije da se ne eksponira i ne svrstava javno na jednu ili drugu stranu.
Najbolje su prošli studenti koji su se povukli i nisu bili udarani automobilom ili hapšeni.
Takvi su prezreni medju studentima.
Godina ce se nadoknaditi, svi znamo da ocene nemaju mnogo smisla, cak i u normalnim drustvima.
Ipak, znanje o Pobuni i ljudima koje su stekli je neprocenjivo.

Ultimatum do 21h! 😂😂😂
Nekad mi na tren bude žao tih nesrećnika koji traže pažnju i šminkaju mrtvaka.
Nedelju dana tražili reč kojom će da izvedu narod i našli ultimatum.
Jedini mrtvak je Srbija. Zemlja bez mladosti i vlast koju 90% mladih ne podržava jeste mrtvak. Koliki ološ moraš biti da zarad par stanova ideš protiv dece. Beda ljudska!

Најбизарнија појава је како људи који су у власти, уопште не капирају како ће својој деци морати да објасне неке ствари.
Krofnice a kako ćeš ti da objasniš svojoj deci 2006. god kada ste zatvorili oči i pustili da izgubimo Jadransko more i Crnu Goru tako što ste se pravili mrtvi dok su vozovi odvozili Milogorce iz Beograda da glasaju.
Kako ste krofnice objasnili deci kad je Kosovo proglasilo nezavisnost 2008?
Hoćeš ispričati deci krofnice kako si uživao na Dorćolu dok su palili Bogorodicu Ljevišku?

Vrh