Rečeni nešto mene, nemojte nju...Zasto bas to?
Ustvari je glupo, kada je izašao film, ljudi su to ponavjali kao foru, pa mi triggerovalo sećanje...
Nema dublje poente.
Rečeni nešto mene, nemojte nju...Zasto bas to?
Po svim pravnim normama, njegove akcije su akcije Srbije.@Cotra
...Ako se ovoliko boji Rusa koji mu nista ne mogu...
Ne znam da li se boji i da li mu šta mogu, ali je frapantno da i posle drugog objavljivanja ruske obaveštajne službe o slanju raketa, grananta i municije u Ukrajinu, ruski zvaničnici ćute i čak ga i dalje imam utisak podržavaju. Još kažu u objavama da Srbija izvozi bla, bla...Pa ne izbozi Srbija, nego u ime Srbije onaj čije ime se ne pominje.
Skeptičan sam. Mislim da su trgovci oružjem jači i od Hulje i od ministarstva odbrane.Министарство одбране Србије: У складу са инструкцијама врховног команданта Александра Вучића, обуставља се извоз наоружања и војне опреме произведених у Републици Србији
Primetite koliko se Hulja strasno boji stranaca. Kakva je to kukavica.
Ako se ovoliko boji Rusa koji mu nista ne mogu, zamislite koliko se boji Zapada.
Samo glupi Rusi ne razumeju da ih i dalje laze.
Ali narod ce znati da ceni njegov kukavicluk kao i druge njegove osobine koje postuje vec 13 i vise godina.
Akoovaj novinar ne laze, nije to samo slavinaSkeptičan sam. Mislim da su trgovci oružjem jači i od Hulje i od ministarstva odbrane.
Velike su pare u pitanju. Naći će način da nastave da izvoze.
Ostaje da vidimo kada će Putin da zavrne slavinu.
Verovatno mu oni pomažu da pobedi Cvetnaju revoluciju. Mora da im se pohvali i da ih podseti da je bio dobar. Ne zaboravi, Vučić sve što radi, radi u interesu opstanka na vlasti. Interes države nije bitan, to je sporedna stvar.Po meni je jedini problem sa ovim izvozom naoružanja što se žvalavi hvalio kako šalje opremu u Izrael. Samo na treba da to čuje neki ekstremista.
Jbg, proizvodimo oružje, moramo da ga izvozimo. Postoji milion posrednika da ne može baš tako lako da se otkrije gde to oružje završava, ali da se javno hvališ u medijima kako opremaš trenutno zaraćenu stranu - to je idiotluk.
Обећао је 100 Муслимана* за једног Србина, па само да јави да још увек није заборавио.Po meni je jedini problem sa ovim izvozom naoružanja što se žvalavi hvalio kako šalje opremu u Izrael. Samo na treba da to čuje neki ekstremista.
Jbg, proizvodimo oružje, moramo da ga izvozimo. Postoji milion posrednika da ne može baš tako lako da se otkrije gde to oružje završava, ali da se javno hvališ u medijima kako opremaš trenutno zaraćenu stranu - to je idiotluk.
Dovoljno je da se neko primi na nasilje i sam krene u isto. Masa te povuče, emocije. Onda će hapsiti takve, a ove plaćene klošare pustiti da se razbeže. Drugo, policija će tući deo naroda okupljenig oko tih dešavanja, a ne sve okupljene.Može samo da pusti policiju da proba da bije okupljene.