Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Сазнадох да је сниматељ који је снимио онај вирални видео 15. марта са протеста изнад самог центра Славије рус и да је протеран из Србије убрзо након што се снимак раширио по медијима.

Braća iz Kremlja ne podržavaju obojenu revoluciju pa su im se naši revanširali za tzv. KGB izveštaj.

Министарство одбране Србије: У складу са инструкцијама врховног команданта Александра Вучића, обуставља се извоз наоружања и војне опреме произведених у Републици Србији

Primetite koliko se Hulja strasno boji stranaca. Kakva je to kukavica.
Ako se ovoliko boji Rusa koji mu nista ne mogu, zamislite koliko se boji Zapada.
Samo glupi Rusi ne razumeju da ih i dalje laze.

Ali narod ce znati da ceni njegov kukavicluk kao i druge njegove osobine koje postuje vec 13 i vise godina.

@Cotra
...Ako se ovoliko boji Rusa koji mu nista ne mogu...
Ne znam da li se boji i da li mu šta mogu, ali je frapantno da i posle drugog objavljivanja ruske obaveštajne službe o slanju raketa, grananta i municije u Ukrajinu, ruski zvaničnici ćute i čak ga i dalje imam utisak podržavaju. Još kažu u objavama da Srbija izvozi bla, bla...Pa ne izbozi Srbija, nego u ime Srbije onaj čije ime se ne pominje.

@Cotra
...Ako se ovoliko boji Rusa koji mu nista ne mogu...
Ne znam da li se boji i da li mu šta mogu, ali je frapantno da i posle drugog objavljivanja ruske obaveštajne službe o slanju raketa, grananta i municije u Ukrajinu, ruski zvaničnici ćute i čak ga i dalje imam utisak podržavaju. Još kažu u objavama da Srbija izvozi bla, bla...Pa ne izbozi Srbija, nego u ime Srbije onaj čije ime se ne pominje.
Po svim pravnim normama, njegove akcije su akcije Srbije.
On nas predstavlja, njega trpimo, to sto je na vlasti znaci da ima vecinsku podrsku gradjana (kao sto i ima).

Sve setnje i protesti ne znace nista.
Sustina je da nememo nikoga u organima tuzilastva, vojske i policije ko bi zaustavio bezakonje i zlocin.

U medjuvremenu, dok gradjani pakuju kofere u groznici letnjeg putovanja, pljacka se nastavlja.

Poslednja izmena:

Министарство одбране Србије: У складу са инструкцијама врховног команданта Александра Вучића, обуставља се извоз наоружања и војне опреме произведених у Републици Србији

Primetite koliko se Hulja strasno boji stranaca. Kakva je to kukavica.
Ako se ovoliko boji Rusa koji mu nista ne mogu, zamislite koliko se boji Zapada.
Samo glupi Rusi ne razumeju da ih i dalje laze.

Ali narod ce znati da ceni njegov kukavicluk kao i druge njegove osobine koje postuje vec 13 i vise godina.
Skeptičan sam. Mislim da su trgovci oružjem jači i od Hulje i od ministarstva odbrane.
Velike su pare u pitanju. Naći će način da nastave da izvoze.

Ostaje da vidimo kada će Putin da zavrne slavinu.

Skeptičan sam. Mislim da su trgovci oružjem jači i od Hulje i od ministarstva odbrane.
Velike su pare u pitanju. Naći će način da nastave da izvoze.

Ostaje da vidimo kada će Putin da zavrne slavinu.
Akoovaj novinar ne laze, nije to samo slavina

Izvor Predrag Popovic, Tabloid
Владимир Рогов, председник Комисије за питања суверенитета Јавне коморе Руске Федерације, поновио је тврдње да Србија испоручује оружје украјинској војсци, за шта је директно оптужио Вучића.
– Александар Вучић покушава да седи на неколико столица. Пре или касније, заразиће се нечим смртоносним и његов крај ће бити веома лош – рекао је Рогов.

Сергеј Наришкин: Москва верује изјавама Београда о обустави извоза оружја, али ће проверавати како се те изјаве спроводе у пракси

Poslednja izmena:
Po meni je jedini problem sa ovim izvozom naoružanja što se žvalavi hvalio kako šalje opremu u Izrael. Samo na treba da to čuje neki ekstremista.

Jbg, proizvodimo oružje, moramo da ga izvozimo. Postoji milion posrednika da ne može baš tako lako da se otkrije gde to oružje završava, ali da se javno hvališ u medijima kako opremaš trenutno zaraćenu stranu - to je idiotluk.

Po meni je jedini problem sa ovim izvozom naoružanja što se žvalavi hvalio kako šalje opremu u Izrael. Samo na treba da to čuje neki ekstremista.

Jbg, proizvodimo oružje, moramo da ga izvozimo. Postoji milion posrednika da ne može baš tako lako da se otkrije gde to oružje završava, ali da se javno hvališ u medijima kako opremaš trenutno zaraćenu stranu - to je idiotluk.
Verovatno mu oni pomažu da pobedi Cvetnaju revoluciju. Mora da im se pohvali i da ih podseti da je bio dobar. Ne zaboravi, Vučić sve što radi, radi u interesu opstanka na vlasti. Interes države nije bitan, to je sporedna stvar.

Neverovatno nako zna da isprica pricu za usi st..oke. Zastitnik Srpstva. Bicemo bolji od Svaba i Hrvata. Samo da se izgrsdi nacionalni stadion.

Bog cuva Srbe.

Sve je ovo spinovanje sa njihovih strana, sve vise sumnjam da mnogi idiotski potezi do sada su bili tu da se čudimo, raspamo pažnju,

konkretno je Dežurno Obraćalo rešilo da nas udavi sa pretnjama rata posto mu prozivanje studenata za genocid i priznavanje Kosova nd ide, pa da eto bude državnik koji drzi konce mira, a ako njega nema, mi smo ga na..bali....

Kao sto se botovi upale, i ovde pojedini štancuju prepiske mračenja i defetizma, e tako i on...

Kada nam je najpotrebnije da govorimo o resavanju internih pritanja, da se podržimo i ubedimo sto vise ljudi da dođu u BG...mi realno razmisljamo da li nam je Iran seo za vrat.

I slazem se, jako je vazno pitanje, mislim da je taj izvoz kao prekinut i zbog zgrazavanja javnosti, ali hoce on nas i da izludi.
Mi smo narod kontradiktornosti, npr u Pazaru veliki protest protiv izvoza u Izrael, a SNS im tamo drma i ovaj je pocasni građanin... mnogo mi imamo problema interno, ako ne resimo ovaj ce nas uvuci u probleme.

Обећао је 100 Муслимана* за једног Србина, па само да јави да још увек није заборавио.

*мало 'М', велико 'М', његовим пратиоцима су све то Турци

Nema on šta da ponudi osim palamuđenja o genocidu i Kosovu koje je on rešio. Mene ta priča žestoko smara, ne znam šta mi je dosadnije. Srbija se obavezala da će poštovati taj sud, glasalo se u Skupštini. Ako im smeta, neka promene zakon ili šta već. Ovo srbovanje u prazno prolazi i u 2025-oj godini.

Što se tiče najava da će studenti izazvati nerede, meni govori da će organizovati neke klošare da napadnu ili institucije ili Ćacilend. Računajte na isti scenario kao u Novom Sadu. Šta drugo ovaj kriminalac može da ponudi, osim istih izlizanih fora. Onda će pustiti policiju da bije okupljene i to je to.

Može samo da pusti policiju da proba da bije okupljene.

Može samo da pusti policiju da proba da bije okupljene.
Dovoljno je da se neko primi na nasilje i sam krene u isto. Masa te povuče, emocije. Onda će hapsiti takve, a ove plaćene klošare pustiti da se razbeže. Drugo, policija će tući deo naroda okupljenig oko tih dešavanja, a ne sve okupljene.

Vučića mnogo nervira ovo okupljanje. Posle tri meseca, još ima energije, još ima ljudi koji ga ne podnose. Dakle, to je trajna kategorija. Na svakom skupu je 5 puta više ljudi, nego na njegovom plaćenom. Među mladima se katastrofalno kotira.

Vrh