Zato što je cilj svake vlasti od 2000. pa do danas da se sirotinji napravi pakao od života i da u dogledno vreme budu eliminisani. Broj primaoca socijalne pomoći svake godine opada zbog sistema socijalne karte koji je verovatno protivustavan.Najgore od svega da se sadasnja tzv opozicija potpuno slaze sa SNS kada je u pitanju privatizacija.
bravo . zadivljen sam tvojim analizama. Slucajno znam neke soc slucajeve. Sada ako nekoliko puta propuste da uzmu obrok u narodnoj kuhinji gube pravo na istu. Tako se nas socijalni sistem brine da smanji svoje troskove. To znaci da onaj ko se eazboleo i ne moze da uzme hranu gubi pravo na istu i onda se povecavaju sanse da umre od gladi. A to je dobro za sistem.Zato što je cilj svake vlasti od 2000. pa do danas da se sirotinji napravi pakao od života i da u dogledno vreme budu eliminisani. Broj primaoca socijalne pomoći svake godine opada zbog sistema socijalne karte koji je verovatno protivustavan.
Pored svega i dalje imamo gomilu sirotinje sa skupocenim stanovima u svom vlasništvu. To će se smanjiti gomilanjem troškova, poreza, itd.,, što će primorati vlasnike i naslednike da prodaju nekretninu i da se odsele iz grada.
Od prosečne penzije ne može da se preživi ni pola meseca. A sve manje i manje je ljudi koji mogu da računaju na decu da će im jednog dana pomoći kada bude potrebe.
To je oprobani neoliberalni recept, nije ova vlast izmislila toplu vodu. Nas će taj sistem desektovati jer smo potpuno nemoralan narod. Daš prosečnoj osobi neku značku ili uniformu i odmah krene da se ponaša kao čuvar u koncentracionom logoru. Korporativnu, partijsku i ostale lojalnosti treba iskoreniti što pre.bravo . zadivljen sam tvojim analizama. Slucajno znam neke soc slucajeve. Sada ako nekoliko puta propuste da uzmu obrok u narodnoj kuhinji gube pravo na istu. Tako se nas socijalni sistem brine da smanji svoje troskove. To znaci da onaj ko se eazboleo i ne moze da uzme hranu gubi pravo na istu i onda se povecavaju sanse da umre od gladi. A to je dobro za sistem.
Tako je. Narodi koji poseduju moral mogu da prezive cak i neoliberalizam.To je oprobani neoliberalni recept, nije ova vlast izmislila toplu vodu. Nas će taj sistem desektovati jer smo potpuno nemoralan narod. Daš prosečnoj osobi neku značku ili uniformu i odmah krene da se ponaša kao čuvar u koncentracionom logoru. Korporativnu, partijsku i ostale lojalnosti treba iskoreniti što pre.
Recimo u Čileu običan narod pluta na površini tako što krade od bogatih (banke, osiguravajuća društva, itd.). Bankomati i automobili sa kasko osiguranjem misteriozno nestaju u sred noći.
Kod nas je to nezamislivo. Skoro sam saznao da običan poštar odrukava ljude kod murije. Primljen je partijski , na određeno, i radi za neku siću.
Znaci vlast eliminise sopstveno biracko telo? Zaista zadivljujica analiza.Zato što je cilj svake vlasti od 2000. pa do danas da se sirotinji napravi pakao od života i da u dogledno vreme budu eliminisani.
Težak folirant i lažov.: Блиц: Вучић прекинуо посету Америци, враћа се у Србију. Нагло му позлило, затражио лекарску помоћ и неће се појавити на главним догађајима због којих је дошао у САД
Како 'Блиц' незванично сазнаје, председник Србије Александар Вучић се неће појавити на главним догађајима због којих је дошао у Америку. Он је одлучио да оконча посету Флориди и да се врати у Србију из здравственихwww.nspm.rs
Hulja je smislio nacin da ne ide u Moskvu
Svi znaju da laze, a lazi podizu rejting.
Gledaj s vedrije strane......spasili se. Ja zavidim svima koji su otisli, pogotovu onima koji su pre 20+ godina predvideli da nikad nece biti bolje. All the signs were there sto bi rekli.Ne uvek, ali često kada čujem da neko ide iz Srbije, pogotovu ako kaže da ide jer ovde više ne može, osetim malo žalosti. Jer mu to dođe kao još jedna u dugom nizu potvrda da ovde za mnoge nema perspektive i radosti više.
Ako se ovako nastavi, SNS ološ s konopa i koca će na kraju oterati više Srba iz Srbije nego otac im Milošević.
Znaci vlast eliminise sopstveno biracko telo? Zaista zadivljujica analiza.
Defke, kad udjes u neke pare i sredis svoj zivot, onda ne razumes kako je drugima. Valjda znas kako je kad si stanovao u malom stanu s roditeljima, bratom i babom. To isto sam ja prosao ali bez babe u malom stanu.
Vecina nas ima stan, nije pod kirijom, ali ne moze da se prezivi s ovim platama.
Ili moras u stranku da bi imao nesto vise za pristojan zivot, mada mnogi su obicni pesaci (sahovski receno) i rade za nesto vise od minimalca.
Elem, sutra je izvlacenje za US zelenu kartu, nadam se da sam izvucenTrudim se da emigriram, nema srece ovde i pod ovima.