Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 61.976
Koje smo to vozove imali?
Odrekli se pozamašnog parčeta zemlje i klekli pred Šiptarima a ovi u EU se čak nisu udostojili ni jedno poglavlje da zatvore ili da ubeleže trud.
A primali ciganiju oko nas po ubrzanom postupku pre 20 godina, na lepe oči.
I onda je ta ciganija napredovala i sad više nisu ciganija, a mi jesmo. Jer su oni 20 godina napredovali a mi cupkali i stagnirali.
Namerno sam izdvojio rečenice iznad da ne bude posle izvrtanja reči i "nisam video". Dakle ovi oko nas su BILI ciganija. Sad više nisu.
Eno i Ukrajini čak obećavaju ubrzani ulazak u klub, samo da još malo okruže Rusiju, pa makar i samo ekononski i kulturološki, ako ne i NATO teritorijom.
P.S.
Disclaimer, još jednom:
- Voleo bih da je Srbija u EU
i
- Ne želim da EU propadne, iz 100 razloga
ali
- Ne mislim da će Srbija ikad biti pozvana u EU
Odrekli se pozamašnog parčeta zemlje i klekli pred Šiptarima a ovi u EU se čak nisu udostojili ni jedno poglavlje da zatvore ili da ubeleže trud.
A primali ciganiju oko nas po ubrzanom postupku pre 20 godina, na lepe oči.
I onda je ta ciganija napredovala i sad više nisu ciganija, a mi jesmo. Jer su oni 20 godina napredovali a mi cupkali i stagnirali.
Namerno sam izdvojio rečenice iznad da ne bude posle izvrtanja reči i "nisam video". Dakle ovi oko nas su BILI ciganija. Sad više nisu.
Eno i Ukrajini čak obećavaju ubrzani ulazak u klub, samo da još malo okruže Rusiju, pa makar i samo ekononski i kulturološki, ako ne i NATO teritorijom.
P.S.
Disclaimer, još jednom:
- Voleo bih da je Srbija u EU
i
- Ne želim da EU propadne, iz 100 razloga
ali
- Ne mislim da će Srbija ikad biti pozvana u EU
Poslednja izmena: