Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Ja se uvek pitam kako oni zive sa sobom. Sta, ona ode kuci i zivi svoj zivot normalno i nije joj problem da cita bljuvotine? To je samo posao jel? Ja ne bi mogao da izgovorim nesto u sta ne verujem
I oni sto su bacali gas u komore su posle pricali da su samo radili svoj posao.
Nije problem u njima.
Problem je sto gradjanstvo i dalje nema otklon od ovih sto rade na RTS.
Niko da ih bojkotuje, niko da im ne pruzi ruku, da im okrene ledja....
Gradjanstvo se jos uvek divi tima "koji su se snasli"

Ide Uskrs, u fokusu gradjanstva je jagnjetina, proteini, zdravlje.
Gradjanstvo je puno ljubavi prema sebi samima i studenti im to kvare.
Podrska gradjana studentima je nedovoljna, mlaka.
Beograd je u stanju da za sat vremena skupi 100 000 ljudi i blokira ulice oko RTS-a.

Ocigledno da ih RTS boli.
Smrdljivca opozicija mogla je ovo da uradi odavno, ali secam da kad su organizoval blokadu gazele, ekipa iz opozicije je otisla na spavanje i ostavila narod.

Poslednja izmena:

Krenuli su izgleda da razbiju blokade. Informacija je da planiraju da razbiju blokade do 20h kako bi Veliki Vođa pobednički gostovao na RTS-u
Опозиција ако има трунку интегритета би сад изазвала грађанску непослушност у свим местима где има одборе са циљем расипања полицијских снага. Посланици треба да паркирају своја возила испред полицијских и жандарских база да спрече смену кордона и позову се на посланички имунитет.

Ja se uvek pitam kako oni zive sa sobom. Sta, ona ode kuci i zivi svoj zivot normalno i nije joj problem da cita bljuvotine? To je samo posao jel? Ja ne bi mogao da izgovorim nesto u sta ne verujem
Radnici RTS-a su oduvek bili najveći lojalisti.
'99 su se svesno žrtvovali* kako bi širili najgrozniju režimsku propagandu.

*niko razuman ne bi pristao da izveštava iz zgrade na koju bomba može pasti svakog trenutka.
Izdržali bi građani ta tri meseca i bez RTS-a.

Moram da priznam da mi nista ne spusti moral kao razgovori sa starijim sugradjanima, kolegama, komsijama, rodbinom... Takve razmere malodusnosti, kmetovskog, podanickog, rajinskog mentaliteta su neverovatne. Cotra mozda mraci, al mraci strastveno i ima prkosa u njegovim postovima, a ovi mlitavci s kojima pricam, i to ljudi koji nisu za vucica, samo se plase i samo bi da se sve zavrsi da se vrate u misje rupe i da nastavi da ih maltretira svako ko je iznad njih, bilo sef na poslu, bahati komsija krimos ili vucic jer su na to navikli i to im je ok, a ova ih prkosna omladina plasi pa sami sebe lazu i ubedjuju u vuciceve spinove dok se ne zapetljaju skroz u delululand... Al i njih cemo osloboditi NEMA SPUSTANJA TENZIJA!!!

Moram da priznam da mi nista ne spusti moral kao razgovori sa starijim sugradjanima, kolegama, komsijama, rodbinom... Takve razmere malodusnosti, kmetovskog, podanickog, rajinskog mentaliteta su neverovatne. Cotra mozda mraci, al mraci strastveno i ima prkosa u njegovim postovima, a ovi mlitavci s kojima pricam, i to ljudi koji nisu za vucica, samo se plase i samo bi da se sve zavrsi da se vrate u misje rupe i da nastavi da ih maltretira svako ko je iznad njih, bilo sef na poslu, bahati komsija krimos ili vucic jer su na to navikli i to im je ok, a ova ih prkosna omladina plasi pa sami sebe lazu i ubedjuju u vuciceve spinove dok se ne zapetljaju skroz u delululand... Al i njih cemo osloboditi NEMA SPUSTANJA TENZIJA!!!
A zamisli moju tragediju, meni muz takav. Zamisli to. Da nisam ovoliko dugo u braku tacko bih se razvela...ne sviđa mi se nacin razmisljanja.
Npr. Danas svađa
" zasto N1 nije nezavisan i objekt.",
reko: "Mi govorimo o rts i zakonskim normama i za privatne, na N1 imas makar potpuniji izvestaj,",
pa onda me pita " zasto n1 ne pozove vucica",

ja mu lepo kazem na ovih 15-20 tv nemas nista o protestima ali rts mora da izvesti lepo "

ne mora to je uvek drzavna tv",

reko "necu da placam pretplatu "

odgovor muza:"ih neka ti pretplata 300-400din"

Govorim sa visokokvalifikovanom osobom, strasno, u soku sam

Samo sam mu rekla " misli sta god hoces svi ce u zatvor ici,a ti brani do prekosutra"

Da, ista ona antipatična poltronska kokoška.

Jedina koja mi više ide na živce je ona jedna sredovečna koja je toliko zategla lice da više ne može da priča normalno. Takođe je bila u žiži javnosti nedavno, isto zbog nekog citata ili etiketiranja, ne mogu da se setim više.

3775004_xcvcbcvbcvb_ls.webp

Za mene su jos strasniji urbani narcisi.

Opsednuti svojin telom, svojim putovanjima, zdravom hranom, kofeinskim napicima, dubaji cokoladicom, putovanjima i kako cuh danas "proteincicima i vitamincicima", zdravljem i lepotom, vecno mladi. Njih (ah) nista ne zanima, samo da "sve prodje, pa da zivimo normalno". Prepuni ljubavi prema sebi, beskonacno kalkulisuci strahove, kao da hodaju s ogledalom. Hiljadu nacina kako se cedi nar.
Mozete ih videti na cool mestima i prodavnicama zdrave hrane.
Nista ih ne zanima, osim njih samih.
Oni ce ziveti vecno.

Sa druge strane, ti starci koji veruju da je socijalizam propao tek petog oktobra i koji su prespavali devedesete. Oni nisu narcisi, njima je ta vera u Hulju religija. U njihovoj glavi prelamaju se imperijalisticke zavere i svet se rusi u plamenu.

Veceras rece moja mama od 89 godina jednu pametnu misao:
"Kako to da su evropski politicari rekli Studentima da ne mogu da se mesaju u nase unutrasnje stvari, ali kad se radi o litijumu i Kosovu, ond amogu da se mesaju".

Poslednja izmena:
Radnici RTS-a su oduvek bili najveći lojalisti.
'99 su se svesno žrtvovali* kako bi širili najgrozniju režimsku propagandu.

*niko razuman ne bi pristao da izveštava iz zgrade na koju bomba može pasti svakog trenutka.
Izdržali bi građani ta tri meseca i bez RTS-a.

Jako je dobro sto prave poternice sa njima.

Ne sme biti spustanja tenzija ni sazaljenja.

Studenti nemaju sta da izgube.
Hulja je odlucio da unisti instituciju univerziteta u Srbiji.
EU je u silaznoj putanji. Nece imati gde da odu.
Oni su prva generacija koja mora da se bori.
Onisu prva normalna generacija posle 1830.

Krecem se samo po Starom gradu.
Nisam video Sonju.

Sad je moja cerka tamo kod RTS-a.
Uvek neko mora da bude, da se ne gasi plamen.
Uživaj

Veceras rece moja mama od 89 godina jednu pametnu misao:
"Kako to da su evropski politicari rekli Studentima da ne mogu da se mesaju u nase unutrasnje stvari, ali kad se radi o litijumu i Kosovu, ond amogu da se mesaju".
da je tvoja mama isto rekla '99. na rts-u. to bi se moglo okarakterisati kao, šta ja znam, prljava režimska propaganda protivu naših evropskih i atlantskih prijatelja. što bi tu medijsku kuću učinilo legitimnim ciljem za bombardovanje, a ljude koji bi poginuli u tom bombardovanju govnima. onda bismo mogli da se vratimo u 2025, pa da primetimo da su neke tijanićeve i vučeline ljubavnice, zahvaljujući tome što su na vreme prelomile uglavu, sada svetionici građanske i evrovizijske srbije.
takođe, tvoja majka bi '99. imala 63 godine, što bi je još tada, po merilima nekih korisnika, učinilo legitimnim kandidatom za lapot.

Sonja je Slatkica... Kao Tajči nekad... Ima taj osmeh... I svaka joj je na mestu... 🧡👌

Postoji teorija da u stvari država stoji iza blokade fakulteta sa ciljem da se sprovede privatizacija. Podstakli su blokade svojom pasivnošću kao što sada podstiču blokadu RTS-a.
RTS je do pre par dana bio opozicioni medij (ko je pratio sajt mogao je da vidi kakve su im vesti iz sveta, protiv Trampa, Maska, proukrajinski sadržaji), tek ove blokade su ih naterale da promene ploču. Jednostavno blokaderi kao da deluju po nalogu režima.
Jedinog tačnog od svega napisanog je da predsenik želi što veću privatizaciju fakulteta, verovatno da bi onemogućili ovakve proteste u budućnosti a i da bi ućarili još neki dinar raznim malverzacijama. Sve ostalo je toliko neverovatno kao one najgore teorije zavere.

Govnima iz blica su bitniji strani studenti od nasih.
Govnarske medije treba bojkotovati, to barem ne trazi odricanje. Par miliona ljudi to su desetine miliona klikova dnevno manje pa neka gledaju sta ce, papir je ionako izumro

Vrh