Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Studenti koji hoće da uče postoje, ali se ne nalaze u Ćacilendu i ne podržavaju ni Hulju ni blokadere.
Njima je cilj studiranja bio da uzmu diplomu i pobegnu što dalje iz ove deponije. Što im je trenutno onemogućeno.

Svako ko se prošle godine suprostavio ideji da se blokiraju ispitni rokovi je bio etiketiran kao sendvičar i preglasan od strane plenumaša koji smatraju da je sistem 51% potpuno legitiman način uskraćivanja nečijeg prava. Ko neće da uči, niko ga ne tera. Jedini legitiman način blokiranja fakulteta bi bio da su to izveli profesori i asistenti, ali na zakoniti način. Štrajk, bolovanja, štagod.

Ovako ni studenti ni vlast ne mare za zakon i svakim danom je anarhija sve veća.

Kad prestaneš o njemu da misliš kao o političaru nego ga vidiš kao ono što jeste, vođa organizovane kriminalne grupe (tipičan mafijaš) onda svi njegovi postupci imaju smisla.
Da li je Hulja postao mafijas kada je dosao na vlast ili je to bio i ranije?
Zasto su oni brat poceli da se bave drogom, kada su mogli da kradu drzavne pare i tako se obogate, ako im je to bio cilj?

Studenti koji hoće da uče postoje, ali se ne nalaze u Ćacilendu i ne podržavaju ni Hulju ni blokadere.
Njima je cilj studiranja bio da uzmu diplomu i pobegnu što dalje iz ove deponije. Što im je trenutno onemogućeno.

Svako ko se prošle godine suprostavio ideji da se blokiraju ispitni rokovi je bio etiketiran kao sendvičar i preglasan od strane plenumaša koji smatraju da je sistem 51% potpuno legitiman način uskraćivanja nečijeg prava. Ko neće da uči, niko ga ne tera. Jedini legitiman način blokiranja fakulteta bi bio da su to izveli profesori i asistenti, ali na zakoniti način. Štrajk, bolovanja, štagod.

Ovako ni studenti ni vlast ne mare za zakon i svakim danom je anarhija sve veća.
U Srbiji ne postoji zakon.
Svi moramo da platimo cenu ponovne uspostave zakona.
Neko izgubi godinu, nekom sin ili cerka izgube godinu.
Nekom su odstranili testis, neko je ostao bez zuba.
Neki su ubijeni ispod nadstresnice, a neki su nevini umrli pod batinama u policiji.

A neko ostane bez kapucina u TC Galerija.

Imam rodjaku kojoj je ostao samo jedan ispit i diplomski.
Svi moramo da platimo cenu. Dok ta cena nije gubitak necijeg zivota ili zdravlja, sve se to da preziveti.
Ovo sve jos nije nista.
Tek dolazi vreme placanja cene za 35 godina pogresne politike.
Hulja ce temeljno da unisti sve.

Poslednja izmena:
Zasto mu caciji trebaju kad policija savrseno uspesno gusi proteste?
Полицију може да искористи само кад је нешто насилно. До сада 90% протеста, изузев Богатића, Краљева и Ниша са јајима су били мирни, где је једино насиље било гажење демонстраната.

Ћацији су ту из пропагандних разлога, да испадне да професори (Д.Грухоњић нпр.) и декани хушкају део студената да блокирају наставу, а да део студената само хоће да учи. Наравно тих студената нема, једва су скупили 5 правих студената и то им је фијаско.

Са друге стране, прљава тактика службе је да убацује провокаторе и лажне протестанте-насилнике, сценарио већ виђен више пута. То није ништа генијално што је наша служба измислила, још је Хитлер послао своје СС одреде обучене у пољске униформе да нападну неку радио станицу Вермахта 1939.
Ћаци служе и за те сврхе.

Znaci, kamp na trgu je kao neka kasarna cacija.
Cudi me da im nije platio hotel nasim parama.

Nije lud. Cela igrarija sa Ćacilendom, studentima koji žele da uče i ostalo je propaganda. On ima posvećeni tim za marketing i propagandu u kancelariji (koji vodi Suzana Vasiljević), i koji svakodnevno radi na tome da oblikuje javno mnjenje i da što više stvori konfuziju i zamagli istinu oko toga šta se dešava i ko je "u pravu".

Zaboravljate koliko se građana ove zemlje i dalje informiše putem televizije, radija i novina. Kontrola medijskog prostora i propaganda su i dalje premoćni alati za opstanak na vlasti. Ćacilend je jedan od 100 manevara koje su izveli u poslednjih 6 meseci u cilju delegitimizacije studentskog bunta. Siguran sam da to na njegovo glasačko telo ima efekat, koliko god se mi tome smejali ovde na forumu.
Gde nije jbt.

Dokle lozenje na laznog 4D sahistu koji svaki dan zabije 5 autogolova?

Situacija se hendlovala smirivanjem strasti, a on dodaje ulje na vatru svaki dan. Lud i glup.

Pa prosla bi mu cak i nadstresnica, da nije isao da mlati studente.

Sad racuna jos samo na praznoglave i medijski izmanipulisane, a videli smo koliko ih ima.

Obraca se iskljucivo njegovom glasackom telu, a i ono se rasipa jer nisu ni tamo svi bas toliki id***, dok je druga strana sve brojnija i spremnija da nesto cini, pa makar to bila samo setnjica i izlazak na izbore.

Zasto su oni brat poceli da se bave drogom, kada su mogli da kradu drzavne pare i tako se obogate, ako im je to bio cilj?
Na Vlast je došao sa željom za vlašću. Čim je došao na vlast počeo je da rovari protiv Nikolića I Dačića i ljudi koje su oni postavili. Hteo je više vlasti. Kad je to dobio, hteo je vlada bez ikakve kontrole. Kad mu je brat dobio po bubrezima shvatio je da mora imati i svoje paravojne formacije. I tako dalje, jedna stvar vodi ka drugoj, nikad nije dosta.

Eto, njemu ni posle 13 godina nije dosta, hoće još. Uporedi to sa Tadićem, Koštunicom, Nikolićem.

On je uporediv sa Slobom u smislu da se on ne vidi van pozicije vlasti, ne vidi šta bi on radio sa životom ako se ne bi pitao za sve. Zašto je to tako, to mogu psiholozi/psihijatri da objasne, ja ne.

Ali koji je način da se dođe do toga?

Ovo treba obrazložiti.

Ono što je za mene potpuno pogrešna politika je za nekog potpuno ispravna.
Do toga ce doci kada Hulja vise ne bude imao podrsku u drzavnim organima.
Znaci tek tokom ekonomske krize.

Ali znam kako znamo da je politika bila pogresna.
Po tome sto danas nama vlada sef mafijaske organizacije i sto smo propaliu svakom smislu.
Sto fasade padaju dnevno na ljude.

Znaci, kamp na trgu je kao neka kasarna cacija.
Cudi me da im nije platio hotel nasim parama.
Пре ће бити истурени положај. Они сви спавају у хотелима и смењује се 5 ликова који су будни. Има десетине снимака из кампа, све је празно.

Полицију може да искористи само кад је нешто насилно. До сада 90% протеста, изузев Богатића, Краљева и Ниша са јајима су били мирни, где је једино насиље било гажење демонстраната.

Ћацији су ту из пропагандних разлога, да испадне да професори (Д.Грухоњић нпр.) и декани хушкају део студената да блокирају наставу, а да део студената само хоће да учи. Наравно тих студената нема, једва су скупили 5 правих студената и то им је фијаско.

Са друге стране, прљава тактика службе је да убацује провокаторе и лажне протестанте-насилнике, сценарио већ виђен више пута. То није ништа генијално што је наша служба измислила, још је Хитлер послао своје СС одреде обучене у пољске униформе да нападну неку радио станицу Вермахта 1939.
Ћаци служе и за те сврхе.
Ćaci su tu i da se studenti odjednom više ne zovu studenti nego da se podele kao na studente blokadere i na studente koji žele da uče.

Samo što to opet nigde ne prolazi i opet je 4D šahista prdnuo u čabar, osim kod njihovih idiota koji su debela manjina i kojih je sve manje.

Studenti su ostali studenti, a ovi su ćaciji.

Он је неостварени навијач и мафијаш који је своје снове кренуо да иживљава стицањем власти. Мислим да је андреј тај који је далеко рационалнији и који све ово гледа из практичног угла, алек је превише поремећен да би био у стању.

Gde nije jbt.

Dokle lozenje na laznog 4D sahistu koji svaki dan zabije 5 autogolova?

Situacija se hendlovala smirivanjem strasti, a on dodaje ulje na vatru svaki dan. Lud i glup.

Pa prosla bi mu cak i nadstresnica, da nije isao da mlati studente.

Sad racuna jos samo na praznoglave i medijski izmanipulisane, a videli smo koliko ih ima.

Obraca se iskljucivo njegovom glasackom telu, a i ono se rasipa jer nisu ni tamo svi bas toliki id***, dok je druga strana sve brojnija i spremnija da nesto cini, pa makar to bila samo setnjica i izlazak na izbore.

Ja uopšte ne mislim da je on 4D šahista, već samo da se svi njegovi potezi u javnoj sferi moraju posmatrati u kontekstu propagande.

On autogolove postiže kod tebe i mene, koji inicijalno nismo ni bili za njega. Ali kod njegovog glasačkog tela to nisu autogolovi.

Тачно тако, његова радикалска тактика је прављење подела.
Koja je presmešna. Odgovor na to su mu majice - Ja sam ćaci.

To su navijačke fore, navijače Zvezde su prozivali da su Cigani, pa su oni rekli - Mi smo Cigani, najjači smo najjači.

4D šahista nije dobacio dalje od severne tribine u kombinaciji sa radikalskim forama, a mi i dan danas imamo latentne ljubitelje lika i dela jer je on kao mudar.

Lik vlada 13 godina upotrebom sile, a ne 4D šahom.

Možda bih mogao i da se složim sa tobom da ne drži vlast već 13 godina. Očigledno je da propaganda prolazi tamo gde treba.

Ja uopšte ne mislim da je on 4D šahista, već samo da se svi njegovi potezi u javnoj sferi moraju posmatrati u kontekstu propagande.

On autogolove postiže kod tebe i mene, koji inicijalno nismo ni bili za njega. Ali kod njegovog glasačkog tela to nisu autogolovi.
Istraživanja javnog mnjenja i skup u subotu te demantuju.

Možda bih mogao i da se složim sa tobom da ne drži vlast već 13 godina. Očigledno je da propaganda prolazi tamo gde treba.
Има ту и веште манипулације изборног процеса, уз неспособност опозиције да предупреди ирегуларности.

Da podsetim da je proslo 2 nedelje odkad je FSB dosao da rasvetli sta se desilo. Naravno da niko nije dosao nego je bila kupovina vremena
Kazao je da će javnost sve čuti od ruske službe koja se, kako je naveo, s takvim stvarima ne igra.

Opet čekamo milosrdni asteroid.
A šta ćemo da radimo kada se pojavi neki novi Hulja i dobije podršku državnih organa.
Slavicemo novog Hulju.

Cekamo asteroid, jos uvek su ljudi zadovoljni.
Jos uvek mastaju o malim gradjanskim zadovoljstvima.
To nije cudno. To je iskustvo svih okupiranih zemalja.
Predlazem knjigu "Dnevnik okupacije" od Bore Stankovica. Beogradjani su 1916. 1917. naucili da koegzistiraju sa okupatorom. Slavio se i rodjendan F. Josipa.
U isto vreme, u Toplici, tamosnji seljaci imali su drugaciji pogled na stvari.

Sve je to vrlo subjektivna stvar.

• Sviđa mi se
Reagovanja: Ar4
Istraživanja javnog mnjenja i skup u subotu te demantuju.

Primeri iz prve ruke u mom okruženju potvrđuju da propaganda radi. Ne ide svako na javne skupove ko podržava nešto. Vučić ima veću bazu glasača iz ubeđenja od svih političkih opcija koje imamo trenutno u ponudi.

Има ту и веште манипулације изборног процеса, уз неспособност опозиције да предупреди ирегуларности.

Ima naravno, ali ne treba da se zavaravamo da ne postoje ljudi koji izađu da glasaju za SNS jer podržavaju Vučića i neće da im strani plaćenici domaći izdajnici dođu na vlast.

Primeri iz prve ruke u mom okruženju potvrđuju da propaganda radi. Ne ide svako na javne skupove ko podržava nešto. Vučić ima veću bazu glasača iz ubeđenja od svih političkih opcija koje imamo trenutno u ponudi.
Ne živi ni svako okružen idiotima.

Istraživanja pokazuju pad, a priče ,,u mom okruženju" nisu pokazatelj ničega.

Da podsetim da je proslo 2 nedelje odkad je FSB dosao da rasvetli sta se desilo. Naravno da niko nije dosao nego je bila kupovina vremena
Kazao je da će javnost sve čuti od ruske službe koja se, kako je naveo, s takvim stvarima ne igra.
Да ли су ухапшени студенти који су повредили жандара испред РТСа?

Vrh