Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Ovo je odokativno 20 puta manje ljudi nego 15.3. u piku... Ovo je fijasko...

Jeste delovalo pre 2, 3 sata nešto kao preko brankovog mosta pristižu reke ljudi... Al izgleda da su otišli u molove posle ili ko zna gde se to sručilo... ovo je ništa za ovako lep dan i ovako organizovan dolazak iz cele Srbije, 3 dana hrana besplatno plus dnevnice...

Ali priznajem, mudro se setio Nelečeni da ih drži tu na mestu besplatnom hranom i pićem.

Ko kerove...

Što je lepo opisao BS u "Priči jednog bota":

A pradeda u snovima doziva
Da od sramote ne može da se skrasi
Al džaba kada ja sam samo životinja
I pratim samo moje niske strasti

new-delhi-india-april-9-260nw-1999068083.jpg

Ono, Er Ljaks, trenerka, prsluk, duks, torbice... svi nešto brzi, svi ko neki pajseri večno zaostali u pubertetu. Zamisliš prosečnog džibera s kraja 2000ih, e sve isto samo što neki džiberi sad imaju 50ak godina ali na njima sve isto kao pre 20. Reko šta je bre ovo, otkud ovolika koncentracija seljačina a tako daleko od Skupštine.

Pun si predrasuda Benderu... ajde to što smo estetski zaostali u 90tim, to ne sporim... ali sve ovo ostalo si nakalemio onako đuture, poptuno bez razloga 😁

20240221_000749.jpg

• Sviđa mi se
Reagovanja: ika
Jadno i prejadno kako i dolikuje ovom rezimu. Sve je predstava samo se stalno pitam........za koga i u koju svrhu?
Idu ucenjeni i placeni. I cemu sve ovo? Predstava za koga? Nepokretne babe i dede, ne razumem?

Neko je ovde rekao juce, mislim @Beki da svako moze (ako ima dovoljno velik budzet) da plati da ti dodju ljudi bilo gde. I sta? Dal ce biti srecniji posle ove sprdnje?
Ne znam.......ne ide mi u glavu. Il su orkovi srecni? Koliko ce im trajati tih 100 eura sto ce dobiti? Bravo SNS majmuncine bravo ti ga bravo sto nam sisate pare usisivacem iz budzeta id*** jedni

Poslednja izmena:
U suštini se slažem sa tobom, gotovo 99% Benderu... znaš kako kažu, izuzeci potvrđuju pravilo, a ja sam izuzetak... mozgom nikad nisam bio u 90tim, ni zagazio mozgom taj teren da bih se danas menjao...

To oko air max je sprdačina jer je hype ogroman... ali složena je to priča da sad ne tupum o tome...

Pun si predrasuda Benderu... ajde to što smo estetski zaostali u 90tim, to ne sporim... ali sve ovo ostalo si nakalemio onako đuture, poptuno bez razloga 😁

Pogledajte prilog 235223
Nisu predrasude, evo izađi pa pogledaj po gradu.

Ti imaš sličan stil ali ne mislim da izgledaš kao oni. Prvo neki detalji u samoj odeći, zatim detalji u izgledu lica (jel izgledaš kao namršteni kromanjonac? Ne), zatim detalji u govoru, hodu, ponašanju...

Nemoj odma trčati da braniš ljudske odrone. Nisu svi vredni spasavanja i branjenja, niti je moguće spasiti neke od njih. Samo će da ispadne da ja pljujem svakoga ko voli komfornu odeću, da sam pljuvao i tebe i da u Srbiji nema hordi fudbal-zombija kojima su samo navijanje i stadioni i pubertetske ložane u glavi.

Znaš dobro o čemu govorim. O debilčinama koje imaju po 30, 40, 50 godina a životi im se svode na dečačko oblačenje, dečačko ponašanje, dečački vokabular, dečačke teme, na posao (ako ga i imaju) i na dangubljenje po stadionima. Na takve sam mislio kad sam pisao taj post. S takvima čovek ne može da napravi ni radnu akciju sadnje biljke ispred zgrade, a kamoli neko novo i bolje društvo...

Nažalost, takvih i dalje ima mnogo po Srbiji i biće ih još dugo. Jer mnogi Srbi vole taj džiberaj i te niske strasti i pubertetske zanimacije.

@Bender Rodriguez Znam, znam na šta si mislio, bilo mi je smešno od prvog do poslednjeg slova...možda malo naginjem... ali kao što si rekao prefinjene crte lica, prijatan glas, učtivo ponašanje dobrog komšije i nešto malo mozga me vade iz korpusa zaostalih kromanjonaca. 😆

Jadno i prejadno kako i dolikuje ovom rezimu. Sve je predstava samo se stalno pitam........za koga i u koju svrhu?
Idu ucenjeni i placeni. I cemu sve ovo? Predstava za koga? Nepokretne babe i dede, ne razumem?

Neko je ovde rekao juce, mislim @Beki da svako moze (ako ima dovoljno velik budzet) da plati da ti dodju ljudi bilo gde. I sta? Dal ce biti srecniji posle ove sprdnje?
Ne znam.......ne ide mi u glavu. Il su orkovi srecni? Koliko ce im trajati tih 100 eura sto ce dobiti? Bravo SNS majmuncine bravo ti ga bravo sto nam sisate pare usisivacem iz budzeta id*** jedni
Ovaj, kao i prethodni skupovi, sluze iskljucivo povredjenoj sujeti duboko poremecenog coveka.

@Bender Rodriguez Znam, znam na šta si mislio, bilo mi je smešno od prvog do poslednjeg slova...možda malo naginjem... ali kao što si rekao prefinjene crte lica, prijatan glas, učtivo ponašanje dobrog komšije i nešto malo mozga me vade iz korpusa zaostalih kromanjonaca. 😆
Ma mislim razlikuješ se ti odmah od takvih... Vidi se to odmah po njihovim goveđim glavama i buldoškom hodu. 🙂 Prosto zasmrdi džiberaj na kilometar. Vidi se razlika između normalnog sportskog tipa i naloženog džibera. Pogotovu kad su u grupi.

Inače ove patike su svim tim fudbal-zombijima jedan od statusnih simbola:
NIKE+AIR+MAX+PLUS.png

Ne kažem da su ružne niti da niko normalan ne može da ih nosi. Ali u Srbiji, kad ih vidiš na nekome, u 80% slučajeva ili je naloženi klinac ili tako neki fudbal blokovi jkra ekipa mnogo-sam-brz kromanjonci.

A pazi ovo. Ja kupio takve bele u Egiptu pre 20ak godina, jer me prodavac saletao i nudio mi ih za neke smešne pare, beše 10-20 evra. Kopija, naravno. Ja potpuno nesvestan koje su to patike i koji status imaju u Srbistanu, kupio za 20 evra, reko dobro će mi doći za teretanu. A kad sam se bio vratio, u teretani, likovi oko mene (odnosno oni koji su džiberi, a fala bogu pa toga nikad ne manjka) odlepili. 🤣 Padali na doope, komentarisali, mislili to neki original, zagledaju, pitaju me gde sam kupio, koliko su bile, kakve su, kako sam nabavio... Ja se čudim jbt šta je toliko specijalno s njima, šta me svi spopadaju. Posle mi ortak kaže pa tako ti izgleda najnoviji Air Max, ovi misle da si neki dizel buržuj koji ih je platio 150 evra original. Ja u smeh. 🤣

E da, zimus sam u autobusu video čak 5 klinaca odjednom koji su svi imali taj model, samo u različitim bojama. Mene bi bio blam jbt. Ali jbg, njih nije. I sutra će takvi i sa 50 godina da vise po stadionima i ćoškovima, da glasaju onako kako im vođa čopora kaže, da botuju, da se vandališu i majmunišu po gradu... Jer su naučili da tako treba, da tako čopor nalaže. E to je ono najtužnije.

Poslednja izmena:
Posetio sam goste Beograda na potezu od Dz. Vasingtona do PAncevackog mosta.
Autobus do autobusa.
Puno veoma jadnih, cak i pijanih ljudi, mnogo Roma.
Oni sede na prljavom asfaltu i cekaju da podju autobusi.

Ma mislim razlikuješ se ti odmah od takvih... Vidi se to odmah po njihovim goveđim glavama i buldoškom hodu. 🙂 Prosto zasmrdi džiberaj na kilometar. Vidi se razlika između normalnog sportskog tipa i naloženog džibera. Pogotovu kad su u grupi.

Inače ove patike su svim tim fudbal-zombijima jedan od statusnih simbola:
NIKE+AIR+MAX+PLUS.png

Ne kažem da su ružne niti da niko normalan ne može da ih nosi. Ali u Srbiji, kad ih vidiš na nekome, u 80% slučajeva ili je naloženi klinac ili tako neki fudbal blokovi jkra ekipa mnogo-sam-brz kromanjonci.

A pazi ovo. Ja kupio takve bele u Egiptu pre 20ak godina, jer me prodavac saletao i nudio mi ih za neke smešne pare, beše 10-20 evra. Kopija, naravno. Ja potpuno nesvestan koje su to patike i koji status imaju u Srbistanu, kupio za 20 evra, reko dobro će mi doći za teretanu. A kad sam se bio vratio, u teretani, likovi oko mene (odnosno oni koji su džiberi, a fala bogu pa toga nikad ne manjka) odlepili. 🤣 Padali na doope, komentarisali, mislili to neki original, zagledaju, pitaju me gde sam kupio, koliko su bile, kakve su, kako sam nabavio... Ja se čudim jbt šta je toliko specijalno s njima, šta me svi spopadaju. Posle mi ortak kaže pa tako ti izgleda najnoviji Air Max, ovi misle da si neki dizel buržuj koji ih je platio 150 evra original. Ja u smeh. 🤣

E da, zimus sam u autobusu video čak 5 klinaca odjednom koji su svi imali taj model, samo u različitim bojama. Mene bi bio blam jbt. Ali jbg, njih nije. I sutra će takvi i sa 50 godina da vise po stadionima i ćoškovima, da glasaju onako kako im vođa čopora kaže, da botuju, da se vandališu i majmunišu po gradu... Jer su naučili da tako treba, da tako čopor nalaže. E to je ono najtužnije.
Meni se cini da si se ti vise izlozio i ucitao u te patike od tih klinaca.

Najcrnja strana medalje

Vidim da pišu da nastradala nije bila u kontaktu sa ocem. Sad mi je jasno i zašto
' sam lepo reko za teoriju da su strane sile sabotirale nadstrešnicu da bi Srbiji otele prestižni EXPO? ☝️😎😁

Sad će SNS mašinerija da se postara da se to još više raširi među kromanjoncima. I naravno nisu oni ništa krivi, krivi su Titovi, krivi su Žuti i krive su strane mračne sile i satanisti koji rade protiv Nebeske Srbije...

P.S.
HAARP svi zaboravili i zapostavili.
😕

Apropo air max patika stvarno je fenomen da su bile najpopularnije patike ovde 90ih do danas. I 95% ih nose dziberi. Kad sam bio klinac pod sankcijama ovde original su imali samo klinci raznih dilera/mafijasa. A npr. u americi nikad nisu bile preterano popularne. Imale su svoj momenat pocetkom 90ih i to je to. Oni se zezaju tamo da kad vidis nekog u air max velika je sansa da je iz istocne evrope ili rus.

@Bender Rodriguez

Današnji klinci vise po tik toku sa belim čarapama bez patika i ukapirao sam da to rade za neke "nagrade" al iskreno nisam najbolje istražio kako to ide jer stvarno nemam tik tok... možda za neke tips pokazuju noge sa čarapama (verovatno privlače potencijalne pedofile jer su jako mladi) i nekako to unovče na kraju, pretpostavljam... jer vidim da masovno to rade... otkrili su kao medved košnicu... bele čarape na njihovim mršavim nožicama i guraju ta stopala u ekran i mole za keš, pretpostavljam da je unosan posao i izvor zarade... ali nisam detaljno istrazivao

Ti verovatno to nisi ispratio, ali ja ne mogu da izbegnem i takve neke postove i prosto mi je zanimljivo kao fenomen novog doba...

A što se patika tiče, da klinci masovno šetaju te patike a ja sam zaostao na retro modelima. 😄

Iskreno meni su air max90 jako lepe estetski a najudobnije 97, pričao sam to jednom ranije...

Да се не заборави.

Vrh