Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 62.753
Meni batler plaća Infostan i sve ostale račune, tako da bih morao da mu odredim koji sledeći da plati a koji ne. A mrzi me sad time da se bavim. Malopre sam se vratio iz noćnog kluba. Potrošio 2000 evra. Bilo ludilo, bahaćenje samo tako. Sad ću da spavam 8 sati pa večeras gledam aranžmane, da vidimo da li će sledeći da budu Bahami ili Barbados.
Super je vaša ideja, savršena je, nema ništa šuplje u njoj. Nego su svi ljudi bezvredni i beskorisni. Svi osim vas trojice-četvorice, naravno. Vi ste jedini spoznali istinu i put, ali vidite da nema niko drugi normalan i razuman sledi vaš primer.
Ja bih se zato na vašem mestu vratio u Holandiju i Francusku. Lakše vama, lakše nama, svako na svome.
Super je vaša ideja, savršena je, nema ništa šuplje u njoj. Nego su svi ljudi bezvredni i beskorisni. Svi osim vas trojice-četvorice, naravno. Vi ste jedini spoznali istinu i put, ali vidite da nema niko drugi normalan i razuman sledi vaš primer.
Ja bih se zato na vašem mestu vratio u Holandiju i Francusku. Lakše vama, lakše nama, svako na svome.
Poslednja izmena: