Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Ово у основи јесте сукоб приватног сектора у домену малих и средњих предузећа, студената, школства, дела здравства и дела пољопривредника против снс мафије, јавног сектора и социјале (лојале).
Ми њих плаћамо да нас сатиру док не раде, евентуално краду и злоупотребљавају. И то живимо 25 година.
Тај поредак није фер, благо речено, а руши се једним простим потезом као кула од карата.

Poslednja izmena:
Jbt Delija i Cotra su sve rešili i smislili, samo nema ko da ih posluša i sprovede u delo njihove zamisli. Koje su izrekli par puta na jednoj temi na jednom forumu, koju posećuje ukupno 50 ljudi.

Stvarno ne mogu da se načudim kako ih niko ne posluša i kako nema nikakvih promena.

Tuga jbt.

Говорим годинама - Један месец не платимо инфостан и режим пада. Једна пензија не легне и сами пензионери од лојалиста постају његови бесни противници.

Али народ и елите не желе промену, не желе никакав, па ни минималан ризик мало тежег крпљења током једног или два месеца.

А толико логичан, миран а убојит потез - Притисак са нас пребацујемо на режим који треба да умири унезверене лојалисте. Ми би се некако и снашли а угрожени би били управо гласачи Хуље који живе од државне плате до плате. Не рачунам врх партије и мафије.
Neplacanje infostana i/ili struje jedan mesec ili dva ne nosi nikakav rizik.
Veoma je tesko shvatiti zasto je taj oblik otpora ljudima nezamisliv.

Meni batler plaća Infostan i sve ostale račune, tako da bih morao da mu odredim koji sledeći da plati a koji ne. A mrzi me sad time da se bavim. Malopre sam se vratio iz noćnog kluba. Potrošio 2000 evra. Bilo ludilo, bahaćenje samo tako. Sad ću da spavam 8 sati pa večeras gledam aranžmane, da vidimo da li će sledeći da budu Bahami ili Barbados.

Super je vaša ideja, savršena je, nema ništa šuplje u njoj. Nego su svi ljudi bezvredni i beskorisni. Svi osim vas trojice-četvorice, naravno. Vi ste jedini spoznali istinu i put, ali vidite da nema niko drugi normalan i razuman sledi vaš primer.

Ja bih se zato na vašem mestu vratio u Holandiju i Francusku. Lakše vama, lakše nama, svako na svome.

Poslednja izmena:
1744450671-Odnose-sokove-sa-skupa-1536x887.jpg

Biće ih nažalost dosta uveče, tek dolaze.

Lik je egomanijak i potegao je sve moguće resurse i ljudstvo, kako bi nadjačao skup 15.3.

Биће их 20к макс у најтужнијем саставу до сад.

Иначе, возови уредно саобраћају и возе уцењене. Како се нико није сетио данас да дојави нешто?

Meni batler plaća Infostan i sve ostale račune, tako da bih morao da mu odredim koji sledeći da plati a koji ne. A mrzi me sad time da se bavim. Malopre sam se vratio iz noćnog kluba. Potrošio 2000 evra. Bilo ludilo, bahaćenje samo tako. Sad ću da spavam 8 sati pa večeras gledam aranžmane, da vidimo da li će sledeći da budu Bahami ili Barbados.

Super je vaša ideja, savršena je, nema ništa šuplje u njoj. Nego su svi ljudi bezvredni i beskorisni. Svi osim vas trojice-četvorice, naravno. Vi ste jedini spoznali istinu i put, ali vidite da nema niko drugi normalan i razuman sledi vaš primer.

Ja bih se zato na vašem mestu vratio u Holandiju i Francusku. Lakše vama, lakše nama, svako na svome.
Duhovitost ne mogu da ti osporim.

Колико видим, пола земље су им узеле већ америчке корпорације, остали су и без пола становништва а сад се воде борбе око преостале половине.

Иначе, овај Анђелковић је прелетачевић. Не узимати га за озбиљно.

Vrh