Cotra
Advanced
- Učlanjen(a)
- 21.10.2024.
- Pohvaljen
- 5.301
Bijim se da su vec optuzili studente za to i da vecina u to veruje.Dok ne presuši lova.
Bijim se da su vec optuzili studente za to i da vecina u to veruje.Dok ne presuši lova.
Za ljude koji veruju u Huljinu propagandu nema pomoći.Bijim se da su vec optuzili studente za to i da vecina u to veruje.
Има истине али и нема. Пре неки дан сам причао са једним старијим пољопривредником. Псује власт и вучића и хвали студенте.Bijim se da su vec optuzili studente za to i da vecina u to veruje.
Главни проблем су старији губитници транзиције, који нису ни своји на своме на селу нити су укорењени у градовима него су их комунисти довукли са села у приградска насеља да раде у фабрикама, а онда је све то нестало распадом система деведесетих и дивљачком приватизацијом двехиљадитих. То је језгро радикалских гласача.Има истине али и нема. Пре неки дан сам причао са једним старијим пољопривредником. Псује власт и вучића и хвали студенте.
Можда су главни проблем старији пензионери у градовима.
Na zalost, mozemo da se molimo za sto jacu recesiju.Dok ne presuši lova.
Hulja sada zna da moze da vlada i bez pobede na izborima.Главни проблем су старији губитници транзиције, који нису ни своји на своме на селу нити су укорењени у градовима него су их комунисти довукли са села у приградска насеља да раде у фабрикама, а онда је све то нестало распадом система деведесетих и дивљачком приватизацијом двехиљадитих. То је језгро радикалских гласача.
Moja keva se recimo brine da nece biti penzije ili da ce biti manja ako dodje neko drugi na vlast. Ali isto tako, ne moze da ga gleda vise. Uplasili su penzionere time jer povremeno Hoolya spominje "posle mene potop". Pre sam pricao o tome kako penzionere brine neizvesnost i nepoznato, sa ovim tenkreom znaju na cemu suИма истине али и нема. Пре неки дан сам причао са једним старијим пољопривредником. Псује власт и вучића и хвали студенте.
Можда су главни проблем старији пензионери у градовима.
Makron i Hulja imaju zajedniči interes.Hulja je sve bitniji Evropi zbog art. granata za Ukrajinu.
Бојим се да ће то дуго да потраје. Нама треба Бака Цока да реши ствар.Dok ne presuši lova.
Париз: Александар Вучић стигао Јелисејску палату, у току радни ручак са Макроном
Hulja je sve bitniji Evropi zbog art. granata za Ukrajinu.
Zar ovo nisu sutereni zajednickih prostorija (ne stanovi) u ravni sa podzemnom garazom?Бојим се да ће то дуго да потраје. Нама треба Бака Цока да реши ствар.
Pogledajte prilog 234866
БУКВАЛО ЈЕ САНТИМЕТАР ОД ЗГРАДЕ! Ово је слика снимљена у 9 ујутру.
Pogledajte prilog 234867
Видео запис о овоме.
Nije nepodnosljivo."На питање о шестом захтеву студената у блокади које се односи на "неовлашћене посете" повређенима у пожару у Северној Македнији, у коме се захтева утврђивање одговорности за тај чин, Вучић је одговорио да су "решили тај захтев и да је он тај“.
Како је истакао, поносан је на своју идеју да се обнови Кинички центар Србије да се уложи огроман новац.
"Моја воља је била, нико није хтео да ме пусти, ја сам сâм ушао", истакао је Вучић."
Ово је нереално колико је бахат. Неподношљиво је.
Питам се за кога су ти станови? Моја мајка каже да је то за ове мигранте што насељавају.A pazite, sve to u zemlji od 6 i nešto miliona ljudi, sa opadajućom populacijom.
Иако су то сутерени, или доња приземља у којима се налазе ово просторије, зазидати прозоре је сулудо и ван памети. Ове просторије су у употреби. Не дај Боже пожара. Ватрогасци неће моћи кроз те прозоре да дотуре црево да угасе ватру, али верујем да се у тим просторијама налазе хидранти. Надам се да је тако.Zar ovo nisu sutereni zajednickih prostorija (ne stanovi) u ravni sa podzemnom garazom?
Koliko sam shvatio iznad ove ploce ce biti razmak od 6 metar do zapravo nadzemnog objekta i prizemlja?
Чак и да нам је популација равна Италији, ова градња је ван сваког здравог разума и памети.A pazite, sve to u zemlji od 6 i nešto miliona ljudi, sa opadajućom populacijom.
Naravno, pretežno za šiptare. To je čak i Hulja rekao između redova u jednom obraćanju pre nekoliko godina.Питам се за кога су ти станови? Моја мајка каже да је то за ове мигранте што насељавају.
Eto, ali izgleda da je veći problem moja profilna.Pogledajte prilog 234925
Bas smo ruska gubernija!
Ja se divim stanarima kako već nisu uzeli stvar u svoje ruke.Бојим се да ће то дуго да потраје. Нама треба Бака Цока да реши ствар.
Pogledajte prilog 234866
БУКВАЛО ЈЕ САНТИМЕТАР ОД ЗГРАДЕ! Ово је слика снимљена у 9 ујутру.
Pogledajte prilog 234867
Видео запис о овоме.
Pre su dostojni prezira.Ja se divim stanarima kako već nisu uzeli stvar u svoje ruke.