Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Bijim se da su vec optuzili studente za to i da vecina u to veruje.
Има истине али и нема. Пре неки дан сам причао са једним старијим пољопривредником. Псује власт и вучића и хвали студенте.
Можда су главни проблем старији пензионери у градовима.

Има истине али и нема. Пре неки дан сам причао са једним старијим пољопривредником. Псује власт и вучића и хвали студенте.
Главни проблем су старији губитници транзиције, који нису ни своји на своме на селу нити су укорењени у градовима него су их комунисти довукли са села у приградска насеља да раде у фабрикама, а онда је све то нестало распадом система деведесетих и дивљачком приватизацијом двехиљадитих. То је језгро радикалских гласача.

Kako to rade Grci.
Kod nas GSP koji ce uskoro biti rasparcan i privatizovan nije u stanju da udjhe u strajk.

Dok ne presuši lova.
Na zalost, mozemo da se molimo za sto jacu recesiju.
To je jedini put do spasa.

Главни проблем су старији губитници транзиције, који нису ни своји на своме на селу нити су укорењени у градовима него су их комунисти довукли са села у приградска насеља да раде у фабрикама, а онда је све то нестало распадом система деведесетих и дивљачком приватизацијом двехиљадитих. То је језгро радикалских гласача.
Hulja sada zna da moze da vlada i bez pobede na izborima.

• Sviđa mi se
Reagovanja: Ar4
Moja keva se recimo brine da nece biti penzije ili da ce biti manja ako dodje neko drugi na vlast. Ali isto tako, ne moze da ga gleda vise. Uplasili su penzionere time jer povremeno Hoolya spominje "posle mene potop". Pre sam pricao o tome kako penzionere brine neizvesnost i nepoznato, sa ovim tenkreom znaju na cemu su

Dok ne presuši lova.
Бојим се да ће то дуго да потраје. Нама треба Бака Цока да реши ствар.

1744205932826.png

БУКВАЛО ЈЕ САНТИМЕТАР ОД ЗГРАДЕ! Ово је слика снимљена у 9 ујутру.
1744206241617.png

Видео запис о овоме.

"На питање о шестом захтеву студената у блокади које се односи на "неовлашћене посете" повређенима у пожару у Северној Македнији, у коме се захтева утврђивање одговорности за тај чин, Вучић је одговорио да су "решили тај захтев и да је он тај“.

Како је истакао, поносан је на своју идеју да се обнови Кинички центар Србије да се уложи огроман новац.

"Моја воља је била, нико није хтео да ме пусти, ја сам сâм ушао", истакао је Вучић."

Ово је нереално колико је бахат. Неподношљиво је.

Бојим се да ће то дуго да потраје. Нама треба Бака Цока да реши ствар.

Pogledajte prilog 234866
БУКВАЛО ЈЕ САНТИМЕТАР ОД ЗГРАДЕ! Ово је слика снимљена у 9 ујутру.
Pogledajte prilog 234867

Видео запис о овоме.
Zar ovo nisu sutereni zajednickih prostorija (ne stanovi) u ravni sa podzemnom garazom?
Koliko sam shvatio iznad ove ploce ce biti razmak od 6 metar do zapravo nadzemnog objekta i prizemlja?

"На питање о шестом захтеву студената у блокади које се односи на "неовлашћене посете" повређенима у пожару у Северној Македнији, у коме се захтева утврђивање одговорности за тај чин, Вучић је одговорио да су "решили тај захтев и да је он тај“.

Како је истакао, поносан је на своју идеју да се обнови Кинички центар Србије да се уложи огроман новац.

"Моја воља је била, нико није хтео да ме пусти, ја сам сâм ушао", истакао је Вучић."

Ово је нереално колико је бахат. Неподношљиво је.
Nije nepodnosljivo.
Mi ga podnosimo svaki dan.
A i njegovi ga vole vise sto je bahatiji.

Jasno je da se sada osilio i video koliko je protivnicka strana slaba i koliko je stablishment uz njega.
Takodje, potreban je EU.

Grci zacas organizuju strajk, zaustave brodove, blokiraju puteve.
Mi to nismo u stanju i zato trpimo Hulju.
Kada budemo kao Grci, mozda necemo morati vise da ga trpimo.

Poslednja izmena:
A pazite, sve to u zemlji od 6 i nešto miliona ljudi, sa opadajućom populacijom.
Питам се за кога су ти станови? Моја мајка каже да је то за ове мигранте што насељавају.
Zar ovo nisu sutereni zajednickih prostorija (ne stanovi) u ravni sa podzemnom garazom?
Koliko sam shvatio iznad ove ploce ce biti razmak od 6 metar do zapravo nadzemnog objekta i prizemlja?
Иако су то сутерени, или доња приземља у којима се налазе ово просторије, зазидати прозоре је сулудо и ван памети. Ове просторије су у употреби. Не дај Боже пожара. Ватрогасци неће моћи кроз те прозоре да дотуре црево да угасе ватру, али верујем да се у тим просторијама налазе хидранти. Надам се да је тако.

A pazite, sve to u zemlji od 6 i nešto miliona ljudi, sa opadajućom populacijom.
Чак и да нам је популација равна Италији, ова градња је ван сваког здравог разума и памети.

Poslednja izmena:
Ako Hulja pobedi cela Srbija postace caciĺend.
Hulja ce iz cacilendskog miljea dovesti move profesore, direktore skola i lekare. Mozda nemate sada decu ali cete ih mozda imati. Zelite li da im caciji budu razredne staresine?
Novi premijer je vec iz cacilenda.

Zato, ne posustajte!
Sad treba da se pumpa!
Sad je izgleda protest kod rtsa.

Poslednja izmena:
Питам се за кога су ти станови? Моја мајка каже да је то за ове мигранте што насељавају.
Naravno, pretežno za šiptare. To je čak i Hulja rekao između redova u jednom obraćanju pre nekoliko godina.

Увођеме Опен Балкан им је омогућено да купују некретнине у Србији. Ту ће прати новац од наркотика.

Vrh