Nema potrebe zaista. Ja bih samo tražio odgovor u vidu dva slova.Napisao sam ti već. Molim te da pažljivo čitaš. Nema potrebe za histerijom.
Nije mi jasno zašto je teško dati precizan i direktan odgovor.
Nema potrebe zaista. Ja bih samo tražio odgovor u vidu dva slova.Napisao sam ti već. Molim te da pažljivo čitaš. Nema potrebe za histerijom.
Mislim da sam ti dao i više nego direktan odgovor. Ako je Briselski sporazum implementiran (što je kako kažu kamen temeljac normalizacije odnosa Beograda i Prištine), zašto nije zatvoreno poglavlje 35?Nema potrebe zaista. Ja bih samo tražio odgovor u vidu dva slova.
Nije mi jasno zašto je teško dati precizan i direktan odgovor.
Zašto si ulazio u raspravu ako nisi u stanju da daš odgovor? Koliko se sećam rasprava je počela sa drugim korisnikom ne sa tobom koji si upao.Mislim da sam ti dao i više nego direktan odgovor. Ako je Briselski sporazum implementiran (što je kako kažu kamen temeljac normalizacije odnosa Beograda i Prištine), zašto nije zatvoreno poglavlje 35?
Ništa te ne razumem. Napisao si više od dva slova.Ja sam ti sve objasnio detaljno. Done deal je u svakom slučaju, te ako je done deal, zašto nije zatvoreno poglavlje 35?
Hvala lepo! Kratko i jasno.Koliko sam razumeo, Henri kaže da je EU ispala smrad prema nama jer je potpisan taj idiotski Briselski sporazum a nije ubeležen nikakav napredak u EU naporima, a kamoli zatvaranje poglavlja.
Ako je to, onda se slažem sa njim.
Vrh EU sa nekolicinom gadova koji odlučuju se ponaša kao smrad prema Srbiji već duže vreme.
A ko kaže da se upravo ovo nije desilo što je Dinkić naveo? To što mi tada nismo imali percepciju koja vrsta investitora i koja vrsta novca su u pitanju, naš je problem.Bah, ode tema opet u talibanisanje...
U to ime...
![]()
Srbija će profitirati od svetske krize
Srbija će zaraditi na svetskoj finansijskoj krizi, a strani investitori shvatiti da se više isplati ulagati u našu, nego u neke druge evropske zemlje, tvrdi Mlađan Dinkić.www.rts.rs
Propast Evrope => procvat Srbije.
Paaa, ne znam... na primer činjenice i istorija.A ko kaže da se upravo ovo nije desilo što je Dinkić naveo?