Cotra
Advanced
- Učlanjen(a)
- 21.10.2024.
- Pohvaljen
- 4.893
Ti si profesionalni bot. To je svakome jasno. Ti si skup bot, high end. Inteligentan si. POjavljujes se samo u vanrednim situacijama.Ko su ti profesionalci, ti i goran?
Ti si profesionalni bot. To je svakome jasno. Ti si skup bot, high end. Inteligentan si. POjavljujes se samo u vanrednim situacijama.Ko su ti profesionalci, ti i goran?
Panicenje svakako nije kao sto nije ni ispijanje kafe u basti fensi restorana tc galerijaZena je napadnuta nozem.
Sutra ce neko drugi biti napadnut.
Kakav je nas odgovor?
onda barem to.Samo okupljanje i protest na ulici. Ne možemo mi da napadamo nožem...
Jeste li vi onda jeftini botovi?Ti si profesionalni bot. To je svakome jasno. Ti si skup bot, high end. Inteligentan si. POjavljujes se samo u vanrednim situacijama.
Ja nisam placen da pisem ovde.Jeste li vi onda jeftini botovi?
Posto svakako vecina onoga sto pisete ide Vucicu u korist.
Mozda radis to iz ubedjenja, mozda si placen, svakako pises po njegovim instrukcijama.Ja nisam placen da pisem ovde.
Sta nije njemu u korist? Mozes li nabrojati tri stvari?
Mislim da nema potrebe pricati to ljudima ovde sa foruma. Sumnjam da je neko ovde zavisnik od TC-ova i kafica, nije takva publika klinacka niti pozerska. Sem mozda nekoliko njih koji se mogu pobrojati na prste jedne rukeDobro, onda bojkotujte TC-ove, restorane, kapucina na Huljinim lokacijama i putujte maksimalno.
Ustedecete za jos bolja putovanja.
Ako putujete u inostrantvo, barem taj novac nece doci do SNS-a.
Sto se tice drzave Srbije. Taj drzavni aparat ne sluzi nama, on je otet od strane mafije.
Zasto bi nam bilo zao sto se isti urusava?
Danasnja prica je pocela tako sto je luda radikalka napala dekanku u NIsu.
Profesionalni botovi koji ovde ordiniraju okrenuli su pricu na "za i protiv izbora".
Bravo! Kljuc je u rukama zapada.Nakon cirkusa i lazi unazad mesec dana ne znam sta ih sprecava da na buducim izborima pred kamerama ubace milion laznih listica i da kazu to se nije desilo laze opozicija. ili da posle pokradenih izbora naoruzaju 1000 debila iz parka sa kalasnjikovoma i stave ih ispred skupstine da batinaju i narod i policiju po potrebi. Lestvicu su podigli prilicno visoko “ukidanjem sudstva i policije” i za sada im to prolazi. Kljuc je u rukama zapada, na njihov mig o kradji izbora, padaju za nedelju dana. Dovoljne su sankcije za pocetak politicarima, porodici, i njihovimedijma. U roku od 24 h prvo bi ruzicasti narkoman okrenuo plocu i krenuo u sektasenje u suprotnom smeru, pa posle lancano ostale poluge vlasti bi krenule da se osipaju i priznaju izbore. Ali opet dolazimo do toga kako god se okrene moraju izbori da se odrze i da se izadje i glasa. Sve ostalo je ostajanje u zabokrecini
Pazi. Čak i bez prelazne Vlade, ako ima istine u tome da mu je rejting pao 5% za 4 meseca, zašto bismo uopšte pričali o izborima sada?Svaka ideja o izborima bez prethodnog perioda prelazne Vlade je Vučićeva priča.
Nema ikakvog smisla izlaziti na izbore koje organizuje Vučićeva izvršna vlast.
Iovako NIKADA neće priznati poraz na izborima i NIKADA neće otići mirno.
Pazi. Čak i bez prelazne Vlade, ako ima istine u tome da mu je rejting pao 5% za 4 meseca, zašto bismo uopšte pričali o izborima sada?
Čak i bez prelazne Vlade bi izbore trebalo "pumpati" za jesen, pa nek mu padne još 10%. Nije nikakav problem.
Ne kažem da treba. Samo kažem da sada ne treba nikako, čak ni da se priča o izborima.
Ponoviću. Nisam rekao da treba na jesen.Može rejting da padne do jeseni i za još dodatnih 15-20%, sve dok ima svoje medije i dok ga policija i vojska slušaju (barem u najvećoj meri) neće predati vlast makar izbori bili najpošteniji mogući i opozicija dobila 60-70% glasova od ukupnog broja.
Ponoviću. Nisam rekao da treba na jesen.
Naveo sam to kao primer da kako god okreneš __sada__ ne treba pristajati ni na kakve izbore. To je poenta.
Па овде се пумпала до 15. марта фантазија да је Хуља већ пао и да идемо на карневал лепих и паметних. Онда се сасвим згодно, пред сами протест форсирала прича како је то маратон а не спринт а сад се 15 дана овде свађамо око тоерија и стратегија за изборе.Ali prestanite i da sirite paniku i defetizam jer proisticu iz iste slabosti duha
Bravo! Kljuc je u rukama zapada.
Tema izbora koja se plasira je 100% Vučićev projekat.
Nikakvih izbora neće biti, jer je potreban jedan mig studenata da cela zemlja bude blokirana taj dan.
Ako bude izbora, biće ih kad ih studenti najave.
DelululandSvaka ideja o izborima bez prethodnog perioda prelazne Vlade je Vučićeva priča.
Nema ikakvog smisla izlaziti na izbore koje organizuje Vučićeva izvršna vlast.
Iovako NIKADA neće priznati poraz na izborima i NIKADA neće otići mirno.